Какви ( кои ) компютърни игри обичате да играете ?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: Какви ( кои ) компютърни игри обичате да играете ?

Мнениеот Crimson » Чет Окт 13, 2011 3:31 pm

Деаааа тоа RAGE, мен нешо ме издразни взаимодействието с околната среда деаа. Някак си ми е тъпо да стрелям в бара и нищо да не се троши деаа, иначе не е лоша пуцалката :D Как да е, Elder Scrolls V: Skyrim надявам се да е яко, че ми се джитка някво такова :) Кво мислите ?

HepBeH_XaMcTep написа:
Metal_Psycho написа:
Обаче,от към техническа гледна точка,Кармак и компания яко се издъниха с PC порта.Ама яко.
Всъщност,издънка е самия факт,че PC версията е порт от Xbox 360.

Играта става де,забавна е.Но ще чакам да видия какво ще направи Кармакчо с Doom 4 :) .

Това си стана тенденция...
Бях адски разочарован, след като Crysis 2 ми вървеше една идея по-добре спрямо първата игра...

Пусни си я с последния пач, дръпни текстурите с висока резолюция и ДХ11 :) Те тогаз нещата малко загрубяват хихихихих
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Рейтинг: 2000

Мнениеот dob111 » Чет Окт 13, 2011 3:52 pm

Snake Byte за Правец8. Колко хора я помнят? Не играя съвременни ел игри.
Аватар
dob111

Рейтинг: 1900

Мнениеот agent_Jekov » Чет Окт 13, 2011 4:05 pm

Crimson написа:Как да е, Elder Scrolls V: Skyrim надявам се да е яко, че ми се джитка някво такова :) Кво мислите ?

Има всички предпоставки да е най-доброто SP RPG правено до момента! До сега всяка част от Elder Scrolls серията е шедьовър. Аз си я поръчах Skyrim оригинална. Ето обширен трейлър:

http://www.youtube.com/watch?v=5xwboyaf ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=d7WohnlL ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Kt7IeycK ... ure=relmfu

Само че не е типичната игра за "джиткане", ами за сериозно потъване в света й.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот cvb » Чет Окт 13, 2011 5:24 pm

dob111 написа:Snake Byte за Правец8. Колко хора я помнят? Не играя съвременни ел игри.

За ръчен часовник игра :agree: :evil:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот Crimson » Чет Окт 13, 2011 9:33 pm

agent_Jekov написа:
Crimson написа:Как да е, Elder Scrolls V: Skyrim надявам се да е яко, че ми се джитка някво такова :) Кво мислите ?

Има всички предпоставки да е най-доброто SP RPG правено до момента! До сега всяка част от Elder Scrolls серията е шедьовър. Аз си я поръчах Skyrim оригинална. Ето обширен трейлър:

Obliviona - Определено не можа да ме хване нещо, за предишните части немога да кажа нищо лошо освем, че имах много безсънни нощи :D :) Иначе и аз я поръчах ама колекционерско издание, чи само оригинал нема как да ме задоволи :evil:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Окт 15, 2011 3:34 pm

Crimson написа:
agent_Jekov написа:

Obliviona - Определено не можа да ме хване нещо, за предишните части немога да кажа нищо лошо освем, че имах много безсънни нощи :D :) Иначе и аз я поръчах ама колекционерско издание, чи само оригинал нема как да ме задоволи :evil:

Силно се надявам за вискичте фенове на поредицата(призанвам си,аз не съм),да е много добра.
Но всичко което съм видял,чул и прочел,изглежда,че и Skyrim ще страда от болестите на конзолно ориентирана игра,която ще има просто порт за PC.

Ще почакаме и ще видим.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Frozen » Нед Окт 16, 2011 12:44 pm

WOW FTW. И в момента с нетърпение чакам да излезе диабло 3 , да си я купя и да играя в БЛИЗАРД :beer: :eyebrow:
Аватар
Frozen

Рейтинг: 1098

Мнениеот agent_Jekov » Пон Окт 17, 2011 1:46 pm

Metal_Psycho написа:Но всичко което съм видял,чул и прочел,изглежда,че и Skyrim ще страда от болестите на конзолно ориентирана игра,която ще има просто порт за PC.

Нищо общо. Това да не е Фейбъл? До сега всяка част от Elder Scrolls си е имала ясно обособени PC и конзолни версии. Като PC версията винаги изглежда дори по-красива от конзолната. :agree:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Окт 18, 2011 3:48 pm

agent_Jekov написа:
Metal_Psycho написа:Но всичко което съм видял,чул и прочел,изглежда,че и Skyrim ще страда от болестите на конзолно ориентирана игра,която ще има просто порт за PC.

Нищо общо. Това да не е Фейбъл? До сега всяка част от Elder Scrolls си е имала ясно обособени PC и конзолни версии. Като PC версията винаги изглежда дори по-красива от конзолната. :agree:

Какво наричаш тогава "streamline"-натата stat система и бойна механика?
За мен,това винаги значи едно нещо,нагаждане към една определена платформа.
Да,100% ще има highres текстури за PC версията.
Както и да е,нека излезе играта пък ще видим.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Вто Окт 18, 2011 7:04 pm

Crimson написа:
Пусни си я с последния пач, дръпни текстурите с висока резолюция и ДХ11 :) Те тогаз нещата малко загрубяват хихихихих

Там едва крета... но пача го пуснаха след като всички PC фенове писнаха!
:)
п.с.
RAGE ще се играе на 360-ката... пц порта е доста... хм... бъгав... :)
След няклолко краша... имаше RAGE-quit + RAGE-uninstall.

Между другото от както купих SC2 почти не играя нищо...
Най-добрата ми гейм покупка - спести ми поне няколкостотин лева от други игри!
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот DH_Rade » Вто Окт 18, 2011 9:03 pm

GTA 4 FIFA 12 PES 12 CS 1.6 и това са мисля че. :beer:
Коректен съм с тези които са коректни с мен
Изображение
DH_Rade

Рейтинг: 1091

Мнениеот Antares » Вто Окт 18, 2011 9:36 pm

Не знам, но за мен конзолите са извращение. Едва ли някога ще сменя крайното си анти-конзолно мнение. Единствената конзола, която харесвам е линукската...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Gasolin » Вто Окт 18, 2011 9:50 pm

Antares написа:Не знам, но за мен конзолите са извращение. Едва ли някога ще сменя крайното си анти-конзолно мнение. Единствената конзола, която харесвам е линукската...

+1 Защо да давам пари за конзола, на която мога само и единствено да играя, когато мога да дам пари за свястно пц и да върша и хиляди други неща с него...
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Вто Окт 18, 2011 9:55 pm

Gasolin написа:
Antares написа:Не знам, но за мен конзолите са извращение. Едва ли някога ще сменя крайното си анти-конзолно мнение. Единствената конзола, която харесвам е линукската...

+1 Защо да давам пари за конзола, на която мога само и единствено да играя, когато мога да дам пари за свястно пц и да върша и хиляди други неща с него...

От над 10 години конзолата не ти е само за игри...
Като започнем от DVD/mp3/jpeg и прочие плеър до "каквото ти скимне" с модната конзола

Една конзола струва много ПО-МАЛКО от актуално гейм PC ;)

Както и да го гледаш - има игри за конзоли и такива за PC :)
И това го казвам като дърт и заглет PC геймър ;)

p.s.
и стана много PC
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот agent_Jekov » Сря Окт 19, 2011 9:36 am

Metal_Psycho написа:Какво наричаш тогава "streamline"-натата stat система и бойна механика?

Ти ми кажи, защото не съм сигурен, че те разбирам напълно. Според мен и статистики и бойна механика са нагодени възможно най-интуитивно както повелява за action-ориентирано first-person RPG, а не, че са нагодени специално за платформа. Просто стилът на оформление на Elder Scrolls серията е такъв от години и това, че има сходства в навигирането по менюта и тн. с конзолна игра не значи нищо. Най-важното е, че усещането за ролева игра го има!

Относно вечния спор - PC vs PS/XBOX, в интернет е пълно с теми от десетки страници и ви предлагам да не я започваме тая тема. :) Аз лично се придържам към PC-то, но съм играл преди време и на конзоли - SEGA, PS1.

Имам един друг въпрос, към тези, които са по-запознати и малко в страни от основната тема - знаете ли принципно дали всяка игра от новите, които излизат може да се "прекара" през система за виртуална реалност? Визирам 3D очила (ама не обикновените 3D очила, а такива с дисплеи), 3D каска, ръкавици, обувки, пътечка и тн. Идеята е дали може да играеш например Crysis по този начин, реално да ходиш, да се обръщаш, да стреляш?

Изображение

Това примерно би ли свършило работа:
http://www.freshpilot.com/vuzix-iwear-a ... o-eyewear/
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Antares » Сря Окт 19, 2011 10:15 am

HepBeH_XaMcTep написа:
Адаш, знаеш добре, че с компютъра си вадя хляба, така че за мен си е и средство, та парите инвестирани в такава машина за мен са инвестиция, не разход. Отделно, че на него слушам и музика, гледам филми и "телевизия", тоест stream-ове на дадени мачове. Казваш, че конзолата струва по-малко от актуална гейм машина. А телевизора? Аз нямам и като не гледам телевизия и адски рядко гледам филми не виждам смисъл да взимам. Я се замисли един хубав телевизор колко струва? Единствената игра, която бих се съгласил, че е за конзола е фифа-та и основно заради куцата й система за управление за РС (пример, за да направя финт, трябва да задържа [q] и да дам посока с клавиши от numpad-а, докато задавам посоката на движение със стрелките). Но този проблем мисля да коригирам, като си взема joypad.

Jekov, това изглежда ужасно интересно, но би ме било страх да го сложа, че какъвто съм мамут понякога ще си изпотроша покъщнината :lol: Отделно, че сигурно отново бих си зарязал социалния живот, а тамън успях да се откъсна тази година и да прекарвам по-голяма част от свободното си време в реални занимания, вместо зомбиран поглед в монитора :]

Та в този ред на мисли, предложете някакво RPG? Без Mass Effect, Dragon Age, Fallout, Elder Scrolls, Borderlands, че тия сравнително скоро съм ги играл.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот agent_Jekov » Сря Окт 19, 2011 11:15 am

Antares написа:Jekov, това изглежда ужасно интересно, но би ме било страх да го сложа, че какъвто съм мамут понякога ще си изпотроша покъщнината :lol:

Но ако играеш не у вас, а на подходящо за целта място би било друго, нали? ;)

Иначе може да пробваш новия Deus Ex - Human Revolution. :agree:
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Окт 19, 2011 2:30 pm

agent_Jekov написа:
Antares написа:Jekov, това изглежда ужасно интересно, но би ме било страх да го сложа, че какъвто съм мамут понякога ще си изпотроша покъщнината :lol:

Но ако играеш не у вас, а на подходящо за целта място би било друго, нали? ;)

Иначе може да пробваш новия Deus Ex - Human Revolution. :agree:

Задължително Deus Ex.Въпреки,че не точно RPG,е много добра.
Вчера излезна и DLC към нея,така,че сега е перфектното време да я започнеш.

А иначе за PC vs. Consoles ,факт,няма смисъл да се спори.Правил съм го в миналото и съм се изморил. :)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Crimson » Сря Окт 19, 2011 2:57 pm

Залудехте ли бре :) абсолютно безмислен спор, разбирасе, че и двете са яки. За конзоли има велики заглавия които никога няма да излезнат за ПЦ, както и обратното. Самото сръвнение пц или конзола е глупаво според мен и безмислено.

Абе тоааа Скирим умупомрачаващо изглежда бе и има баси якия саунд дизайн. Лелее горките съседи :nuts: :nuts: :nuts: Мнооо се надявам да не е издънка :praying:
Аватар
Crimson

Мнениеот Gasolin » Сря Окт 19, 2011 3:20 pm

@Antares THE WITCHEEEER!!!! И двете части си заслужават. Умопромачителна атмосефера и сюжет. Уви управлението смуче ама на мен лично ми направи точно нулево впечатление! Препоръчвам също всичките книги...по-добре преди играта дори.
Аватар
Gasolin

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Сря Окт 19, 2011 4:29 pm

Някой да знае случайно откъде мога да си изтегля DLC-то за The Force Unleashed 2, защото поначало бяха казали, че ще го има само за PS и Xbox но после четох статия, че ще го пускат и за PC.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот Niksancho96 » Пон Окт 24, 2011 5:56 pm

League of legends? Някой да я е пробвал? Доста е яка, ако сте Dota фен като мен :)
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че... :thumb:
Аватар
Niksancho96

Рейтинг: 1193

Мнениеот Antares » Вто Окт 25, 2011 1:03 pm

Metal_Psycho написа:
agent_Jekov написа:Иначе може да пробваш новия Deus Ex - Human Revolution. :agree:
Превъртях я веднага, след като излезна. Но ми се стори ужасно кратка, иначе много добра игра. Ако е излезнало DLC, може да го пробвам...
Gasolin написа:@Antares THE WITCHEEEER!!!!
Първата част на тая игра я свалих скоро, след като излезна. Е*ати, играеш 30 секунди - 5 минути cutscenes. Пак 30 секунди - пак 5 минути cutscene. Да не говорим за безумно малоумната система за контрол. Тази игра успя за 30-на минути gameplay да ме отврати тотално!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Gasolin » Вто Окт 25, 2011 1:22 pm

Antares написа:
Metal_Psycho написа:
agent_Jekov написа:Иначе може да пробваш новия Deus Ex - Human Revolution. :agree:
Превъртях я веднага, след като излезна. Но ми се стори ужасно кратка, иначе много добра игра. Ако е излезнало DLC, може да го пробвам...
Gasolin написа:@Antares THE WITCHEEEER!!!!
Първата част на тая игра я свалих скоро, след като излезна. Е*ати, играеш 30 секунди - 5 минути cutscenes. Пак 30 секунди - пак 5 минути cutscene. Да не говорим за безумно малоумната система за контрол. Тази игра успя за 30-на минути gameplay да ме отврати тотално!

Мен баш кътсцените ме зарибиха яко :D Все едно четеш книга с бос батъли..
Аватар
Gasolin

Мнениеот Daniel Panev » Вто Ное 01, 2011 5:00 pm

Daniel Panev написа:Rybka 4

Тука нещо яко зациклих - от януари се опитвам да я превъртя и не мога и не мога и туйто! Някой нещо хелп?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот PtD » Вто Ное 01, 2011 8:04 pm

Daniel Panev написа:
Daniel Panev написа:Rybka 4

Тука нещо яко зациклих - от януари се опитвам да я превъртя и не мога и не мога и туйто! Някой нещо хелп?

Има cheat hardware за нея.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот r1nftw » Вто Ное 08, 2011 3:14 pm

Излезе cod MW3!!С изисквания 54215634152 пъти по-високи от на MW2....нищо, ще се играе.
Intel core i7 920 @4,1GHZ Sapphire HD7870 Ghz edition OC @1250/1600
Аватар
r1nftw

Рейтинг: 1244

Мнениеот r1nftw » Вто Ное 08, 2011 10:40 pm

r1nftw написа:ще се играе.

'Ми, същият енджин има, мисиите са интересни, но е много кратка.За 10 минути игра-12,8%.Страшно оптимизирана е.Върви 1:1 с MW,MW2.Даже без да преувеличавам е възможно да върви и една идея по-добре-като ти хвърлят граната, кадрите не се сриват изведнъж от 100 на 60-70 да речем.
Intel core i7 920 @4,1GHZ Sapphire HD7870 Ghz edition OC @1250/1600
Аватар
r1nftw

Рейтинг: 1244

Мнениеот Antares » Чет Ное 10, 2011 7:10 pm

Skyrim в замундата... Баш ся ли намериха да го пуснат...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот vvvaaal » Чет Ное 10, 2011 8:12 pm

Niksancho96 написа:League of legends? Някой да я е пробвал? Доста е яка, ако сте Dota фен като мен :)

Това разцъквам от време на време. :)
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

ПредишнаСледваща

Назад към Други