HepBeH_XaMcTep написа:
Адаш, знаеш добре, че с компютъра си вадя хляба, така че за мен си е и средство, та парите инвестирани в такава машина за мен са инвестиция, не разход. Отделно, че на него слушам и музика, гледам филми и "телевизия", тоест stream-ове на дадени мачове. Казваш, че конзолата струва по-малко от актуална гейм машина. А телевизора? Аз нямам и като не гледам телевизия и адски рядко гледам филми не виждам смисъл да взимам. Я се замисли един хубав телевизор колко струва? Единствената игра, която бих се съгласил, че е за конзола е фифа-та и основно заради куцата й система за управление за РС (пример, за да направя финт, трябва да задържа [q] и да дам посока с клавиши от numpad-а, докато задавам посоката на движение със стрелките). Но този проблем мисля да коригирам, като си взема joypad.
Jekov, това изглежда ужасно интересно, но би ме било страх да го сложа, че какъвто съм мамут понякога ще си изпотроша покъщнината

Отделно, че сигурно отново бих си зарязал социалния живот, а тамън успях да се откъсна тази година и да прекарвам по-голяма част от свободното си време в реални занимания, вместо зомбиран поглед в монитора :]
Та в този ред на мисли, предложете някакво RPG? Без Mass Effect, Dragon Age, Fallout, Elder Scrolls, Borderlands, че тия сравнително скоро съм ги играл.