Freeee Stickers

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот Tanuco » Пон Ное 24, 2003 4:28 pm

[quote="TOYAGA"]

Такаа....

Първо мерси за комплиментите. Не, не се занимавам с дизайн, но преди известно време дизайнът беше започнал да се занимава с мене...

Второ. Не съм запознат с местата, където тениските могат да се изпълнят индивидуално с необходимото качество, но такава информация лесно може да бъде изровена.

Трето. Черното, бялото, оранжевото и много модния "кален", да не кажа "лай..н" цвят на надписите не са избрани случайно, а защото вървят с повечето вероятни цветове за фон. На черен включително.

Четвърто. Все още не ми е ясно дали именно тези проекти са одобрени от мнозинството. Ако това е така, то

Пето. Няма проблем да кача картинчетата на моя сървър, Admina да сложи връзки където намери за добре и всеки да си тегли и печата. Двата вида емблеми са с резолюция 200 рpi и размер съответно 12 см кръглата и 20/10 см овалната, а гърбовете са 20/25 см на 200 рpi. Тоест не би трябвало да има проблем с качеството на изображението при печат.

Шесто. Тъй като описаното в т.5 много ми прилича на БЕЗПЛАТЕН ОБЯД, а такъв както е известно НЯМА, искам да попитам

Седмо. КОЙ ЩЕ ЧЕРПИ?
Осмо. КАКВО ЩЕ ЧЕРПИ?
Девето. КОЛКО ЩЕ ЧЕРПИ?
Десето. КОГА ЩЕ ЧЕРПИ?

Get mad, then get over it.
[/quote]

Ако не те затруднява особено много би ли проверил за съответна фирма или поне да ме насочиш към някои такива?А за черпенето-казваш какво,колко,кога и кой и по взаимно съгласие все ще се уреди нещо.
Tanuco

Рейтинг: 1653

Мнениеот SMITH » Вто Ное 25, 2003 9:57 am

Az znam edno mesto det praat 6tampi.To4no na slaveikov kato prese4e6 tramvainata linia ima magazin4e za razni drehi.Vutre pita6 i te 6e ti kajat s koi da govori6.mislq 4e cenite sa 7 kinta 6tampata i 5 kinta bqla flanelka(za cvetna be6e po-skupo).Kartinkite trqbva da sa vuv format na Corel Draw - mai [b].cdt[/b] be6e.
Ako nqkoi iska moje da hodim da vidim kak stoqt ne6tata sus sigurnost.
Pusnete adres4e kude da gi namerim tiq kartinki.

ЕдИтЕд БаЙ сМиТ
rip! rip! rip!
Аватар
SMITH

Рейтинг: 1330

Мнениеот MOD » Пет Ное 28, 2003 11:39 am

Kakvo stava sas stikerite?:?:
Ako ne se laja, po4ti vsi4ki haresvat rabotata na TOYAGA :).. taka, 4e
TOYAGA...4ove4e ... kaji kade,koga,kakvo,kolko da te 4erpim i ostavi da se organizirame ....
Nyakoi ako znae ka4estveni teniski i vatirani ednocvetni bluzi da kaje sashto, plc...

"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот КапитанПланета » Пет Ное 28, 2003 3:29 pm

И аз гласувам за дизайна на Тоягата.

Относно организацията (ако сме решили окончателно да е неговото предложение) аз предлагам да процедираме така :
- Тоягата качва файловете някъде
- аз ги свалям и ги поръчвам във фирма, която прави качествени стикери (Тояга и другите - препоръчайте някого)
- готовите стикери ги разпределяме по хора, живеещи в различни точки на София
- всеки който иска се свързва с най-близкия му MTB-BG Shop и си ги купува
- с живеещите в провинцията и по света се разбираме допълнително.

Ако имате други предложения, казвайте.

Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот TOYAGA » Пет Ное 28, 2003 4:10 pm

Aко има консенсус по въпроса за дизайна, аз съм съгласен с предложението на Капитана. Има обаче три проблема:
1. Още не съм чул становището на Admin-а
2. Файлове не мога да качвам до 30.11, щото в hit.bg нещо бърникат и пренастройват
3. Не ми е останало време да ровичкам за качествени печатари, пък и ми се струва, че е време и вие да се поразмърдате малко:}):

Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот MOD » Пет Ное 28, 2003 4:19 pm

[quote="КапитанПланета"]

И аз гласувам за дизайна на Тоягата.

Относно организацията (ако сме решили окончателно да е неговото предложение) аз предлагам да процедираме така :
- Тоягата качва файловете някъде
- аз ги свалям и ги поръчвам във фирма, която прави качествени стикери (Тояга и другите - препоръчайте някого)
- готовите стикери ги разпределяме по хора, живеещи в различни точки на София
- всеки който иска се свързва с най-близкия му MTB-BG Shop и си ги купува
- с живеещите в провинцията и по света се разбираме допълнително.

Ако имате други предложения, казвайте.

[/quote]

Razbira se, 4e mnenieto na Admin e opredelyashto v slu4aya .. site si e negov :)))

Spored men ako ima failovete, na nikoi nyama da bade problem da gi otpe4ata ... taka 4e s provinciyata i sveta ne vijdam nikakav problem

TOYAGA - za 4erpeneto nishto ne kaza :):)
Sega malko off topik na prav pogled :
Nikoi ne kaza kade mogat da se kupyat ka4estveni teniski i osobeno ka4estveni vatirani bluzi ( ako moje i da sa ednocvetni )

MOD

Мнениеот КапитанПланета » Пет Ное 28, 2003 7:03 pm

TOYAGA,
>>>1. Още не съм чул становището на Admin-а

Admina зубка яко... Чакат го тежки изпити и точно сега няма време много много да се нетва. Нищо не пречи да го изчакаме - както и преди казах : "никой не ни гони".

>>>2. Файлове не мога да качвам до 30.11, щото в hit.bg нещо бърникат и пренастройват

Ако искаш ще ти направя едно сайтче да ги качиш нещата. Само кажи и действам.

>>>3. Не ми е останало време да ровичкам за качествени печатари, пък и ми се струва, че е време и вие да се поразмърдате малко:}):

Аз рових по въпроса като дойде тази идейка и имам няколко фирми, но най-добре е нещо изпробвано, при хора на които се има доверие... Ако нямаш такива, ще почвам да звънкам и аз по телефоните.

КапитанПланета

Мнениеот КапитанПланета » Пет Ное 28, 2003 7:12 pm

Аааа, забравих за черпенето:xx(:... Като изключим бирата от мен като се видим, мога да ти предложа и хостинг услуги. Ако е нещо свързано с MTB - безплатно, а ако е нещо друго - много тънко.:8D:

КапитанПланета

Мнениеот TOYAGA » Съб Ное 29, 2003 3:28 pm

@ Капитана

Пратих днес проектите за стикерите на едно приятелче (много е сериозен и работи качествено) и чакам оферта за цени. Предполагам, че в понеделник ще имам някакъв резултат...

Черпенето във вид на хостинг звучи много интересно, но ще ми трябва малко време, за да реша какво да "гествам" :)))) Оценявам високо жеста ти...

Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Пон Дек 01, 2003 4:07 pm

Taкaaaa...

Ето какво е положението със стикерите до момента. Както вече споменах, изпратих запитване за оферта за отпечатване на обсъдените и одобрени видове и размери стикери както следва:

Малък размер – кръг с диаметър 4 см и елипса с дълга ос 6 см
Среден размер – кръг с диаметър 6 см и елипса с дълга ос 10 см
Голям размер – кръг с диаметър 10 см и елипса с дълга ос 16 см

Това ще рече, че имаме 6 вида стикери – по три различни размера кръгли и три различни размера елипсовидни. Изискването ми беше стикерите да са отпечатани на прозрачно фолио, да изглеждат така, както изглежда проектът, да са с качеството/издръжливостта, с което са направени фабричните стикери по вилките и велосипедите и да са изрязани в окончателната си форма.

Офертата включва тираж 100, 500 и 1000 стикера от всеки вид, като цените са съответно 880 лева, 1075 лева и 1300 лева. Според фирмата, която ми направи офертата, тираж под 100 броя е безсмислен, тъй като е по-добре да се направи на принтер, а не на професионална печатарска машина, а на принтер не може да се постигне желаното качество. Така че имаме следните крайни цени:

1. При тираж 100 - 8,80 лева за комплект стикери, включващ шест стикера (три различно големи кръга и три различно големи елипси)
2. При тираж 500 - 2,15 лева за комплект стикери
3. При тираж 1000 - 1,30 лева за комплект стикери

Според мен тези цени са доста смислени, но пораждат и ред въпроси:

1. Кой ще поеме първоначалната инвестиция, която е значителна?
2. Могат ли да се реализират съответните бройки?
3. Кой ще се занимава с цялата организация по продажбата или по събирането на парите предварително, в случай, че няма кой да поеме инвестицията?

Мислете!

Аватар
TOYAGA

Мнениеот КапитанПланета » Пон Дек 01, 2003 4:39 pm

Такааа... Аз съм в шах...

>>> 1. Кой ще поеме първоначалната инвестиция, която е значителна?

Аз мислих аз да се заема, ама си представях че става въпрос за 100, макс. 200 лв...

>>> 2. Могат ли да се реализират съответните бройки?

Според мен не. Като се има предвид колко хора взеха участие в темата и колко биха дали 8,80 лв. ... 100 комплекта ми звучи прекалено оптимистично.

>>> 3. Кой ще се занимава с цялата организация по продажбата или по събирането на парите предварително, в случай, че няма кой да поеме инвестицията?

Аз бих се заел (в смисъл да идват хората у нас и да ми носят парите :D ) обаче си представям нещо от сорта на 10 човека макс, които най-много после да се съберем и да ги изпием ...

КапитанПланета

Мнениеот tuba » Пон Дек 01, 2003 4:56 pm

perdlagam da izgotvim spisyk
na horata koito iskat i da si
chuknem nqkakva sreshat nqkyde
tak ashte mojem da sybetrem parite
nakup a ako v spisyka nqma dostatychno
hora shte mu miislim pak
tuba

Рейтинг: 1700

Мнениеот КапитанПланета » Пон Дек 01, 2003 5:08 pm

tuba, пиши ме в списъка. Само дето не мога да си представя да се съберем 50 човека, камо ли 100...

Toyaga, ако отпадне изрязването (сиреч всеки в къщи с ножичката) ще падне ли съществено цената при тираж 100 ?

КапитанПланета

Мнениеот MOD » Пон Дек 01, 2003 5:10 pm

Takaaa....

1. Vav foruma sega ima 306 4oveka
Ako ot tyah 20% si vzemat stikeri sledva, 4e 100 sa dostata4ni

2. Razlikata v razhodite po opte4atvaneto na 100 ili na 500 e mnogo malka kato pari - 195 lv, a tova avtomati4no svalya cenata na stikera seriozno

3. Po parva to4ka - bez dotaciya veroyatno nyama da mine, tai kato sabiraneto na 900 ili 1100 leva ot 40-60 4oveka si e trudna rabota ( oshte pove4e predi koleda )

4. Admin tryabva da si kaje mnenieto za razprostranenieto na stikerite

5. Za teniskite ne stana duma :(

6. Edno moe predlojenie po t.4 - dali nyama da e vazmojno stikerite da se prodavat v magazina, v koito sled 18:00 e BikeRaider ( 4est i po4itaniya ) i sashto tam da se sabirat parite ( sled 18:00 - ako e vazmojno i ako toi i sobstvenika na magazina nyamat nishto naprotiv )

Ako se setya oshte neshto - pak shte go napisha ...

Toyaga - dobra rabota, 4ove4e :)

MOD

Мнениеот TOYAGA » Пон Дек 01, 2003 6:36 pm

@ Kапитана

Ще питам утре колко би паднала цената, ако не са изрязани (резон има - цели шест щанци са това), обаче пък ако знаеш как мразя изпълненията "направи си сам"...

@ МОD

Започвам да си мисля, че идеята ти за 50 човека, които да дадат по 21,50 лева и да финансират отпечатването на 500 комплекта е доста смислена и като че ли най-осъществимата от всички досега. Дето с 20 кинта, там и без тях... Мен ако питаш, бих дал и 50 лева, стига да се намерят още 20 "донора"...

От друга страна 500 комплекта ще стигнат за ехеее... Мда, помислете по тоя въпрос...

Аватар
TOYAGA

Мнениеот MOD » Пон Дек 01, 2003 10:56 pm

@ Toyaga -

Da, az sam za finansiraneto na otpe4atvaneto na 500 stikera
Ot men imate nai - malko 25 lv :)))) ( off topic = zapo4va da zaprili4va na slednoto : - Badjanaka Tonio dava 1 levvvvv na mladojencite i im pojela da badat 6taslivi--slivi--slivi--slivi:D:D )

Nishto ne kaza po moyata to4ka 5 - s teniskite kakvo e polojenieto?

Po dobre da sa fabri4no izryazani - kato shte e garga , da e ro6ava :D:D

Po ideyata za razprostranenieto , koeto predlagam nyakakvi zabelejki ( absolutno saznavam, 4e BikeRaider i Admin ne sa si kazali mnenieto i 4e ot tyah nai-ve4e zavisi osa6testvyavaneto i ) ?

@ Kapitane -

PO dobre da sa izryazani, 4e ne6to si nyamam vyara :D:D:D

MOD

Мнениеот TOYAGA » Пон Дек 01, 2003 11:06 pm

Ми файловете за тениските са готови от сума ти време – просто чакам да кажете кво ще ги правим...

Нямам забележки за разпространението. Трябва да е нещо централизирано, за да не се осерем поради липса на координация...

Аватар
TOYAGA

Мнениеот screamBoy » Пон Дек 01, 2003 11:15 pm

ако не е много нагло и ако хостинга позволява може би Любо (Admin) би бил така добър да ги включи в една статия, примерно в коментарите, и така наистина всеки би имал достъп до тях. Също в статията може да има и друга полезна инфо - примерно лепенки за колело могат да се получат срещу еди-ква си сума еди къде си (или пишете на този човек) и така, а ?

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Admin » Вто Дек 02, 2003 12:00 am

Admin is back! Макар и за малко.... :D
Toyaga, на мен лично също твоят проект за лепенките най-много ми харесва. Разбира се, в случая мнението ми тежи колкото и на всеки друг, тъй като цялата “история” със стикерите си е изцяло ваше дело (на посетителите във форума). :8D:
Дотук наистина твоето предложение май събра най-много гласове.
Но цените определено ме изненадаха.:( Или по-точно не ме изненадаха те, а това, че няма смисъл да се отпечатват под 100 броя, което пък прави общата цена висока. Като се замислиш, 100 комплекта = 600 отделни лепенки, а 500 = 3000 отделни лепенки. За съжаление не знам дори и за 600 дали ще се намерят купувачи. (Все пак трябва да отчетем, че не всеки ще се нуждае от пълен комплект – на повечето хора и една ще им стига.):xx(:
Въпросът е какво да правим? Идеята да се съберат предварително по 20лв. за финансиране на начинанието е добра, стига да решим да го правим. Но за мен проблемът е, че пласментът на 3000 лепенки ще е много труден и най-вече много бавен – буквално ще продължи с години. :(Не знам дали ще успеем да съберем изобщо парите за начало – силно се съмнявам, че ще има 50 души, които да могат да дадат по 20лв. А и ми е много неудобно те да финансират рекламата на сайта, която пък при такива цени аз също не мога да поема. Дори да ги съберем, това означава парите да се връщат на тези хора на части, бавно, в продължение на години, което също не си е работа. :(
За разпространението на толкова много лепенки ще трябва солидна организация. Това с магазините е добра идея, мога да преговарям с тях, но пак казвам – при толкова голям брой лепенки връщането на парите на добрите хора, дето са се бръкнали, ще отнеме много време. Май ще трябва да си взема счетоводител, та да не изгубя бройката - на кой колко левчета имам да връщам.:) Майтапът настрана, ама ако примерно аз поема организацията по разпространението, какво ще стане, като ме вземат по някое време през годината военните за 6 месеца? Ще стане съвсем пълна бъркотията...:V:
Поради всичко това предлагам и питам следното:
Ако лепенките се направят на принтер, какво точно ще е по-лошото? Ако фолиото може да е същото, това е добре. Подозирам, че или качеството на печат (по-малко вероятно), или трайността на цветовете (по-вероятно), или и двете неща при принтера ще са по-лоши. Предполагам в този случай и изрязването ще отпадне, но това едва ли е най-лошото. Мисълта ми е, че по този начин ще може да се направят значително по-малко бройки, които да са реално разпространими – примерно 10 или 20 листа по 6 лепенки, т.е. общо 60 или 120 лепенки. Така и цената вероятно ще е доста по-ниска за цялата инвестиция, макар и по-висока за отделната лепенка/лист. А и за такива бройки ще е много по-лесно да се види предварително колко хора ще искат и да се поръчат малко повече.
Пишете какво мислите по последното ми предложение. Хич не ми се ще да се отказваме :(, но мисля, че много трудно ще се реализират толкова лепенки.
И накрая, извинявам се за дългото си отсъствие по тази важна тема, ама Капитан Планета правилно е отгатнал причината. :V:

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Вто Дек 02, 2003 12:42 am

както (струва ми се) твърде добре си забелязал, тази инициатива и идея е на посетителите на сайта и като следствие няма как сайта/автора му да носят някаква (освен морално-етична може би) отговорност за тях. Лично мен много по- ме кефи наместо да питам някого ве ти влизаш ли в нета, а знаеш ли за оня сайт просто да си облека вече шарената тениска или да плякна няква лепенка и ще се познава :) Казано малко по по-друг начин това ще ми е начин за себеизява. Ще рекламирам себе си - аз харесвам това и това, copishi ? Че като съм без колело кое друго да стряска шитавите пешки !!

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;

***нещо поподразбрах че не се намират телепати из този форум, май е по-добре да си обявя участието - макс 20лв.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот jokata » Вто Дек 02, 2003 1:56 am

Такаааа... да кажа и аз какво мисля. Най-много ми хареса идеята с тениските, но ще участвам и в лепенките.

1. По въпроса с тиража: досега желание за разделяне с по-голяма сума (~25 лв.) сте трима: TOYAGA, MOD и Капитана, включвам се и аз и ставаме четирима. Въпреки това 1000 лв. не са никак малко и се съмнявам, че ще ги съберем така лесно (ако приемем, че вече сме събрали ~100). Ако друг е навит, пишете (надявам се всички приказки, че идеята е супер да не увиснат в пространството, след като са ясни парите за отпечатването).

2. По въпроса с реализацията: само бъдещето ще покаже. Предлагам да изчакаме известно време (1~2 седмици), за да се види приблизително колко хора ще потвърдят, че ще си купят стикери. Освен това задължително ли ще е потенциалният купувач да си вземе пълен комплект от 6 стикера (аз например нямам кола и съответния модел лепенки не ми е нужен)? Любо правилно е посочил, че трябва да се преговаря с магазините (най-вече БАС и Веломания), след като първите желаещи се оборудват със стикери (за да не стане така, че останалите да ги ползваме за тапети).

Третия въпрос е малко по-сложен. Тук вече не зная, но щом Кептъна, има желание, тъй да бъде (Капитане, идеята ти за събиране с произтичащите от това последствия ми звучи интересно, а и вече е декември, наближава Коледа... :D:D:D. Аз самият имах такава идея, пък и дължим на TOYAGA-та едно голямо черпене, не мислиш ли ;)?).
Опасявам се, че решението за отпечатване на печатарска машина/принтер не зависи от нас - ако не се съберат парите нужни за първото ще трябва да се види има ли смисъл от второто. Аз лично нямам никаква представа как би изглеждал принтерния вариант.
Нека всички да прочетат и да си кажат мнението. Мисля, че след няколко дни ще имаме по-реална представа за това какво ще правим.

От мен толкова засега :)))

Аз знам, че нищо не знам...
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Мнениеот kibikoff » Вто Дек 02, 2003 9:38 am

и аз "влизам" с 20лева!!!
кой ще е "касиер"??

някой ще се ангажира ли с изпращане на стикерите до "прованса", естествено след съответното заплащане ...
или да се измисли друг начин за предаване

едва ли магазините (БАС, Веломания) ще се съгласят да продават лепенки, и то НЕрекламиращи тяхните собствени магазини ..., а и няма да се съгласят да са на себестойност, а ще си сложат 40-70% надценка....
kibikoff

Мнениеот Shantav » Вто Дек 02, 2003 10:48 am

Gotov sum da se vklu4a sus sredstva( 20-tina leva ).
Vajno e kauzata da prodylji!!!!1
Otnosno otpe4atvaneto na printer ne zana dali ima takava dobra samozalepva6ta se hratiq.
Otnosno razprosteranenieto mislq 4e samoadresiran po6tenski plik e nai uda4niq variant (sus suotvetbnata suma v nego) ^te raz4itame na 4estnosta!!!!! Pak e trudoemuk no e nqkakuv plan!!!!!!

Samo ludite ocelqvat v toq shantav svqt
Хакуна Матата....
Shantav

Рейтинг: 1200

Мнениеот 4getcredo » Вто Дек 02, 2003 11:09 am

Аритметиката на Админа относно трудностите при пласирането на 3000 бр. ми се струва много резонна. Аз също трудно си представям подобен тираж да бъде разпродаден бързо. Затова аз мисля, че първоначално по-разумно е да се спрем на 100 комплекта, макар и да излиза по-скъпо. Още отсега мога да кажа, че вариантите за кола мен не ме интересуват, поради липсата на такава. Предполагам, че и повечето посетители тук и желаещи да притежават стикери също не разполагат с такова благо. Затова, Тояга, не може ли да се направи различно съотношението между байкърски и автомобилни лепенки в полза на велосипедните. Досещам се коя е евентуалната пречка - това биха били две различни матрици, чиято бройка по отделно също трябва да надвишава 100 и пр. Но все пак ако е възможно да се помисли в тази посока... черпенето вече и без това е обещано. :D
Примерно, отпадането на два от кръглите стикери, остава само най-големият и заместването им от елипсовидни, които са по-подходящи за колела, нещо такова! Не се обиждайте, шофьори, все пак тук сме заради МТБ-то)...:8D:
Относо парите аз също ще мога да се включа с 20 лв. I am in!!!
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот КапитанПланета » Вто Дек 02, 2003 11:19 am

[quote="screamBoy"]

ако не е много нагло и ако хостинга позволява може би Любо (Admin) би бил така добър да ги включи в една статия, примерно в коментарите, и така наистина всеки би имал достъп до тях. Също в статията може да има и друга полезна инфо - примерно лепенки за колело могат да се получат срещу еди-ква си сума еди къде си (или пишете на този човек) и така, а ?
[/quote]

Хостинга го позволява - няма никакви лимити:8D:. Може Тоягата да ги прати на Админ, пък той да си го качи на сайта където и както намери за добре.

КапитанПланета

Мнениеот TOYAGA » Вто Дек 02, 2003 11:52 am

[quote="КапитанПланета"]

[quote="screamBoy"]

[/quote]

Хостинга го позволява - няма никакви лимити:8D:. Може Тоягата да ги прати на Админ, пък той да си го качи на сайта където и както намери за добре.

[/quote]

Tоку-що пратих пълноразмерните три изображения за гърба и емблемата за предницата на "емайла" на Admin-а. Очаквайте новости нейде из сайта...

Аватар
TOYAGA

Мнениеот tuba » Вто Дек 02, 2003 12:04 pm

mi i az moga da se razdelq s 20lv.
i tva mai pravi do tuk olkolo 200lv.
ako pravilno sym chel znachi 680 more
to go :D
tuba

Мнениеот TOYAGA » Вто Дек 02, 2003 12:30 pm

Според мен няма кво да му мислим повече – само за половин ден се събраха осем (толкова преброих) човека, склонни да отделят 20 лева, а именно:

Капитан Планета
tuba
MOD
screamBoy
kibikoff
Shantav
4getcredo
ТOYAGA

Предлагам ви този списък да бъде изведен като отделна тема и който има желание да се включва. Бърза работа нямаме – все ще се явят още 36 човека...

По въпроса за разпределението – идеята с пощата не е никак за изхвърляне. Какво като са три хиляди? Едва ли някой от донорите ще пищи за лихвата на 20 лева – на мен поне това ми се струва смешно... Просто отпечатаните стикери се доставят на един от нас, той ги слага в пликове и ги разпраща срещу запис за сумата...

Опаа, сетих се още нещо. Абе, screamBoy, ти нали си виртуален магазинер? Наеш ли, че в качеството си на такъв си идеален за ролята на разпределителен пункт?

Аватар
TOYAGA

Мнениеот MOD » Вто Дек 02, 2003 1:30 pm

Ideyata za virtualniya magaziner e cool :D:D
8 4oveka za 10 4asa e sashto dobre ...:D

A kakvo stava sas sabiraneto ( vse pak tryabva da po4erpim dizainera ) , pak i idvat edin kup praznici :?::D:D

MOD

Мнениеот jokata » Вто Дек 02, 2003 3:01 pm

[quote="TOYAGA"]

... само за половин ден се събраха осем (толкова преброих) човека, склонни да отделят 20 лева, а именно:

Капитан Планета
tuba
MOD
screamBoy
kibikoff
Shantav
4getcredo
ТOYAGA

[/quote]

Приемам, че не можеш да броиш ;)(или да четеш ;)): за справка - 5-ия пост от горе надолу. Както казах и аз съм в групата. Няма да се деля я :D:D:D...
Доколкото аз мога да броя - вече сме 9 :^:. Още 35...

Аз знам, че нищо не знам...
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум