от dirtnewbie » Пон Ное 14, 2011 3:13 pm
Здравей и от мен. Ще се опитам да съм максимално обективен в думите си и да кажа всичко доста разбрано.
Като за начало бих искал да кажа, че рамката е доста добър избор, но защо не помислиш още в/у ns suburban-ns capital. И двете рамки са доста здрави, удобни, леки и са подходщи за стрийт, дърт и парк.
Чашките, които са нужни за това чело на дадената рамка са полуинтегрирани. Тези от сегашната ти рамка не са съвместими. Полуинтегрирани чашки можеш да наамериш доста, но най-добре е да си поръчаш заедно с рамката.
Лапата е според твоите предпочитания, но доколкото прочетох тук разбирам, че ръстът не е голям и ще е удобно да караш с къса лапа. която всъщност е и доста по-удобна за тези стилове. От сайта можеш да си избереш доста лапи, но аз ти препоръчвам да вземеш лапата Ns Quark. Доста удобна и здрава лапа. Заслужава си парите. За кормилото смея да кажа, че ще трябва голям райз (издигане),защото самата геометрия не позволява да се кара с ниско кормило или просто не е удобно. Предполагам кормила като: NS District, NS Mint, NS Proof и т.н. ще са идеални за теб. А за здравината няма да коментираме, то е ясно. За средното движение ще ти бъдат нужни един комплект двиежение euro bb. и едни курбели за BMX. Hussefelt Ruktion не са подходящи според мен. Водач за верига не ти е нужен. Дори ти препоръчвам да не правиш скорости отзад, тъй като хейнджъра е доста пари, а и няма смисъл от него. Това колело не е направено за скорости. Просто купуваш една single speed главина, една singlespeed верига и отпред трябва да имаш 1 венец. А колкото до частите, които можеш да сложиш на новата рамка, те са: вилка (ако е 100мм ход), и колчето за седалката. Разбира се можеш да и сложиш и старите лапа и кормило. По-натам може да ги смениш по всяко време. Каплите вероятно разбираш, че няма да станат, защото са 26".
Ами, общо взето е това. Надявам се да съм ти помогнал.
make my wishes come true