dirtnewbie написа: Но все пак, ако си решил да вземеш онова колело, няма да направиш голяма грешка...
dirtnewbie написа:но тази няма да ти е толкова удобна колкото една права рамка. но СИЛНО ти препоръчвам да идеш на ясто и да ги изпробваш.
subritual написа:С тези 95 кила май ще трябва да наблегнеш на главините.Задната задължително трябва да е на шлици,а на посоченото от теб колело е на резба.Спирачките не са за подценяване,дори и за града.Добре е да са поне от среден клас,а тези не са.Със скоростите компромис можеш да направиш,при условие,че боравиш с тях внимателно и правилно.
Всеки компромис, който направиш с новото колело,при положение,че го ползваш често или дори регулярно ще се отрази финансово в последствие.
Madnesst написа:Този , който си го посочил , ми мяза малко на детско колело.Относно красотата , съмнявам се че zx няма да ти хареса.
tbk515 написа:Някой ще каже: "Ми то много грозно, бе!", да ама на мен ми харесва!
dirtnewbie написа:Няма смисъл от нещо по-изчанчено, най-добре е с правата рамка. Когото и да попиташ, все така ще ти каже.
П.П Има голяма разлика м/у велосипед от 1990 и 2010
EccentricMOTION написа:Ако ще ползваш велосипеда само градско, безумие е се вслушваш в съвети за 26" велосипед. Точно поради тази причина си има 'градски' велосипеди. Насочи се към 28" велосипеди, тъй като те имат следните предимства:
-големия диаметър на колелата и по-тесните гуми ти гарантират по-леко движение, по-висока скорост, по-ниско съпротивление.
-геометрията на велосипеда предполага изправена стойка, препоръчителна за градски условия. На такъв тип велосипед стойката ти е под 90 градуса/гръбнака е изправен/, виждаш всичко ставащо около теб - а именно таксита, маршрутки, голфове PK и всички други крайно опасни на пътя.
-велосипеда е оборудван с калници и багажник, почти задължителни за градски условия.
Препоръчвам ти:
ВЕЛОСИПЕД DRAG MARATHON 28" като бюджетно решение, класически с стоманена рамка
ВЕЛОСИПЕД DRAG GRAND CANYON COMP или малко по-спортния модел, оборудван с амортисьорна вилка, среден клас скоростна система Alivio, алуминиева рамка.
GrandeRegion написа:за Драг или добро или нищо
dirtnewbie написа:Иначе какво реши да си вземеш?
Вилката на Драг зх3 е 100мм.
tbk515 написа:Гледам в screambikes.eu има само една разновидност на Drag One, а в сайта на Драг няма такъв модел.
motomarzel написа:А що се отнася до правилният избор на велосипед за градски условия - не мисля, че МТБ е съвсем подходящ велосипед за градски условия.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта