[quote="Ricochet"]
Благодаря на всички, които се опитват да ни помогнат със съвет.
Досега само чета внимателно и се уча, тъй като не мога да изказвам особено компетентно мнение що се отнася до всеки отделен компонент.
Много добре мога да видя разликата между колело със скъпи и хубави части и такова с компромисни като качество и цена...
Единственото, от което се опасявам (особено след печално известната вече кражба на двата ни байка)е, че не можем да ги опазим после, каквито и колела да си вземем...За мен колелото е като въздуха, който дишам...но очевидно не мога да го търкалям навсякъде заедно с мен - то ме води навсякъде, но понякога се налага да ме чака...
Но, все едно - то и последната бракма са готови да откраднат...така че - веднъж се живее....
Само дано по-скоро се решим, Мишел...защото лятото минава, хората си карат всякакви колела и хич не му мислят, а ние с теб умуваме и избираме...
[/quote]
Ние сме се РЕШИЛИ вече - ние [b]ще си купим колела[/b] и то [i]скоро![/i]
Единственото, за което се налага да чакаме, е, да разберем, колко ще ни излязат две колела с компоненти от ниския/средния клас по наш избор (рамка "Ontario", компоненти Acera/Alivio), или евентуално две "готови" колела ZX5 или Ontario Team Edition, с малки модификации.
Вариантът [i]<<Колела с компоненти по наш избор>>[/i] ми харесва повече, а и доста научих, четейки отговорите на нашия пост "Какво колело да си изберем на базата на "Ontario?", сега само чакаме за конкретни цени и ще преценим!
Благодарности на всички отзовали се, отново!