Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Bace_kz написа:Здравейте ! Може ли да ми кажете как си монтирате каплите ? Защото винаги като сваля каплата и после си играя сумати време докато я напасна да е центрована по рамката, и да не опират накладките в диска.
Ozzie написа:Bace_kz написа:Здравейте ! Може ли да ми кажете как си монтирате каплите ? Защото винаги като сваля каплата и после си играя сумати време докато я напасна да е центрована по рамката, и да не опират накладките в диска.
А рамката каква е? Ушите и какви са - с фиксирана позиция на главината или нефиксирана?
Снимка на ушите ако може?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Има Алу рамки с хоризонтални уши
duncon_pussy написа:TeDo_BaPHa написа:Има Алу рамки с хоризонтални уши
да
Bace_kz написа:Рамката е Cross GRX....
icko0o написа: по целия Карандил (който е карал там знае,че почти цялото трасе е камъни)
Ще го смятам за още по-чудесен обаче, ако знам, че освен за моите настоящи две колелета (26-цолов МТБ и 28-цолов градски), които имат междуосия съответно 107 и 108 см, би станал и за други велосипеди, които може да притежавам в бъдеще, и да тренирам с тях, без да преправям тренажора prokalnatiq написа:icko0o написа: по целия Карандил (който е карал там знае,че почти цялото трасе е камъни)
Къде се намира този "Карандил", защото не съм го чувал?
Он. При по-продължителни карания (главно по асвалт), ми се случва да ми изтръпва лявата ръка. Според вас, на какво може да се дължи? Отначало си мислех, че може да е от криво кормило (да съм го затегнал накриво), но го проверих и не е от това.
boris_borisov написа:В какви граници варират междуосията на различните марки колелета за планинско каране? Разстоянието от средата на оста на предното колело до средата на оста на задното? Причината да питам е, че преди малко с майстора-дърводелец от съседното село приключихме сглобяването на ролковия ми велотренажорНа първо четене е чудесен!
Ще го смятам за още по-чудесен обаче, ако знам, че освен за моите настоящи две колелета (26-цолов МТБ и 28-цолов градски), които имат междуосия съответно 107 и 108 см, би станал и за други велосипеди, които може да притежавам в бъдеще, и да тренирам с тях, без да преправям тренажора
Metomixa написа:prokalnatiq написа:icko0o написа: по целия Карандил (който е карал там знае,че почти цялото трасе е камъни)
Он. При по-продължителни карания (главно по асвалт), ми се случва да ми изтръпва лявата ръка. Според вас, на какво може да се дължи? Отначало си мислех, че може да е от криво кормило (да съм го затегнал накриво), но го проверих и не е от това.
Според мен е от постоянното стискане на спирачката,защото явно не е калибрирана правилно и ти прилагаш повече сила продължителноНо може и да не е това щом караш глвано по асфалт
TeDo_BaPHa написа:Metomixa написа:prokalnatiq написа:icko0o написа: по целия Карандил (който е карал там знае,че почти цялото трасе е камъни)
Според мен е от постоянното стискане на спирачката,защото явно не е калибрирана правилно и ти прилагаш повече сила продължителноНо може и да не е това щом караш глвано по асфалт
И при мен се е появявал такъв проблем при каране на ХС, без никакво натискане на спирачката... не намерих причината, но и не ми се е случвало скоро.
prokalnatiq написа: При по-продължителни карания (главно по асФалт), ми се случва да ми изтръпва лявата ръка. Според вас, на какво може да се дължи? Отначало си мислех, че може да е от криво кормило (да съм го затегнал накриво), но го проверих и не е от това.

icko0o написа:От трите шини аз лично препоръчвам Мавик-а,точно този модел не съм карал,но съм карал и още карам EX325
Може и да е от вилката.Ако не е обира всички неравности от самите вибрации в кормилото да изтрапва ръката.
climbera написа:Как да си развия плочите на курбелите голямо напъване (не само аз) и неще. Да ги смажа ли с нещо?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта