AVID 185MM

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот did » Пет Дек 05, 2003 12:53 pm

SPA, аз не претедирам да разбирам от психиатрия, психология, психопатология, психотерапия и т.н., но преди малко бях готов да се обзаложа, че TOYAGA няма да отговори въобще на конспиративтите глупости в горните постове - не си струва писането. Сега смятам, че аналогията с летящите слонове слага голяма точка по въпроса.

А междувременно си опитах да си представя летящ по надолнището downhill-ер, който с едната ръка държи кормилото отляво, с другата отдясно, с третата вади пълнител от чантата, намираща се в четвъртата. С петата и шестата стреля с автомат и псуваааааа! А на тениската му пише отпред "МTB клуб 'ШИВА'", а тотзад - "Friend of Gravity".
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот КапитанПланета » Пет Дек 05, 2003 1:00 pm

[quote="did"]

SPA, аз не претедирам да разбирам от психиатрия, психология, психопатология, психотерапия и т.н., но преди малко бях готов да се обзаложа, че TOYAGA няма да отговори въобще на конспиративтите глупости в горните постове - не си струва писането. Сега смятам, че аналогията с летящите слонове слага голяма точка по въпроса.
...
[/quote]

did, много насериозно ги зимаш нещата братче. Аз само се изкодоших с Тоягата егати... То па ако само сериозно си говорим накрая верно ше изкрейзиме яко.:xx(::xx(::xx(:;)

Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот did » Пет Дек 05, 2003 1:34 pm

[quote="КапитанПланета"]
did, много насериозно ги зимаш нещата братче. Аз само се изкодоших с Тоягата егати... То па ако само сериозно си говорим накрая верно ше изкрейзиме яко.:xx(::xx(::xx(:;)
[/quote]

;)Абе не го взимам насериозно, просто си плямпам тука, щото искрено съчувствам на Тоягата, а и не мога да си представя тояга с маншони, нямам идея къде могат да се монтират. Иначе, прав си:^:, скоро идва зима и вероятно единствените постоянни теми за разговор ще са майтапчийските, щото новости просто няма да има.

Да живее AVID 185MM, урааааааа!
;):):D:8D:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот SPA » Пет Дек 05, 2003 1:41 pm

[quote="did"]
;)Абе не го взимам насериозно, просто си плямпам тука, щото искрено съчувствам на Тоягата, а и не мога да си представя тояга с маншони, нямам идея къде могат да се монтират. Иначе, прав си:^:, скоро идва зима и вероятно единствените постоянни теми за разговор ще са майтапчийските, щото новости просто няма да има.
Да живее AVID 185MM, урааааааа!
;):):D:8D:
[/quote]

did ти на една вилка къде и монтираш маншоните а?

А сега си представи колко маншона мога да се нанижат на една достатъчно дълга тояга. :D:D:D

Обаче погледнато от друга страна един голям маншон може да побере цяла тояга.:D:D:D

Е сега ако кажете че съм пристрастен ще е грехота.[:p][:p][:p]
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот тучо чучо » Пет Дек 05, 2003 1:48 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote]Тучо Чучо, бъркаш се - Тоягата не е нито Унгареца, нито Nose Plant - те го раздават по екстремно доколкот знам, а Тоягата върти. Сигурно швабската връзка ви е подвела .[/quote]

Хм... И все пак... Защо пък точно "Унгареца" (нямам идея за кого става въпрос) или "Nose Plant" (сещам се за тази фигура от dir-a)? Дали пък някои не попрекаляват с теориите за конспирацията?:D:D:D

Get mad, then get over it.
[/quote]

OK, buddy, see you on the trail![:p]
Аватар
тучо чучо

Мнениеот did » Пет Дек 05, 2003 2:48 pm

[quote="SPA"]
did ти на една вилка къде и монтираш маншоните а?
[/quote]

Ми моята е твърда:(. Забърсвам я с парцал кат се изцапа.

[quote="SPA"]
А сега си представи колко маншона мога да се нанижат на една достатъчно дълга тояга. :D:D:D
[/quote]

Бреййййй!
=0=0=0=0=0=0=0=0======
Осем! Познах ли?;)

[quote="SPA"]
Обаче погледнато от друга страна един голям маншон може да побере цяла тояга.:D:D:D
[/quote]

Дано MAN6 да не възприеме това като закана, че аз ще бягам!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Пет Дек 05, 2003 2:53 pm

[quote="MAN6"]

[quote="bikerider"]
Манши, колкото и да ми е неприятно, съм принуден да се съглася :D:D:D:8D::8D:

[b]Do, or do not - there's no try...[/b]
[/quote]

Gmurni se malko pod powyrhostta i posle pak shte pogoworim...

Da sym kazal towa, koeto g-n toqjka e napisal w predposlednoto izrechenie?!?!?!

e?
[/quote]

Манши, писнало ми е на к.ра да ми се криви задния ротор (203мм) и да ми свири спирачката заради тъпия размекващ се QR. Обърнах го с лостчето откъм венците и проблемите спряха *моментално*. Същото важи за вилките с QR. А истинския ми проблем е че не мога да си намеря заден QR от XT нагоре, което е ЯКО ТЪПО, ВЕЛОМАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :})::})::})::})::})::})::})::}):

Освен всичко - изобщо не съм казвал, че не си прав - казах че споделям мнението на TOYAGA за QR-те - има разлика нали? ;)

Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Дек 05, 2003 2:56 pm

[quote="КапитанПланета"]

[quote="тучо чучо"]

[quote]
4. ...

[/quote]

Айде, айде, не се прави!
...and stop [color=red]Nose Plant[/color]ing around!:D;)
[/quote]

Тучо Чучо, бъркаш се - Тоягата не е нито Унгареца, нито Nose Plant - те го раздават по екстремно доколкот знам, а Тоягата върти. Сигурно швабската връзка ви е подвела :D:8D:.

[/quote]

Ти също малко се бъркаш - Унгареца, NosePlant и Nadine бяха едно и също лице, страдащо от разни психоделични отклонения. Искам да кажа, че Nadine и NosePlant са измислени персонажи и никога не са съществували реално, както и цялата история зад тях.

За ТОYAGA не знам, всичко което знам е че си лафим готино и смислено. Ако TOYAGA е Унгареца, толкова по-добре за Унгареца. Ако не е - няма значение.

И изобщо цялото това недоразумение??? за TOYAGA = Унгарец май тръгна от обявата на TOYAGA за дамското боди... но както и да е - никой тук не пасе трева, така че тия залитания в конспирации и измислени персонажи не вредят на никого освен на измислящия...

ТОЯГО би ли коментирал? Само кажи да или не - мен лично точния отговор не ме вълнува, но да разсееш съмненията.

Аватар
bikerider

Мнениеот КапитанПланета » Пет Дек 05, 2003 3:13 pm

[quote="bikerider"]
[Ти също малко се бъркаш - Унгареца, NosePlant и Nadine бяха едно и също лице, страдащо от разни психоделични отклонения.
[/quote]

Ае стига бе... това направо ме разби... че Унгареца = NosePlant мога да и го допусна, обаче NosePlant = Nadine .... лелееее, това трябва да е било много добре изиграна роля - той беше в командировка, тя ги наприказва едни, после той се върна и я нахока ... абе мани мани ...:D:8D: Направо не е за вярване, ама щом ти казваш, значи е така :D. Преди време Каймата щеше да ми продава едни курбели, които се оказаха на Унгареца (човека даже емаил с инфо ми прати), пък ти познаваш Каймата значи (2+2) познаваш цялата компания (Унгареца + NosePlant + Nadine ) :D:D;)

КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот bikerider » Пет Дек 05, 2003 3:19 pm

[quote="КапитанПланета"]

[quote="bikerider"]
[Ти също малко се бъркаш - Унгареца, NosePlant и Nadine бяха едно и също лице, страдащо от разни психоделични отклонения.
[/quote]

Ае стига бе... това направо ме разби... че Унгареца = NosePlant мога да и го допусна, обаче NosePlant = Nadine .... лелееее, това трябва да е било много добре изиграна роля - той беше в командировка, тя ги наприказва едни, после той се върна и я нахока ... абе мани мани ...:D:8D: Направо не е за вярване, ама щом ти казваш, значи е така :D. Преди време Каймата щеше да ми продава едни курбели, които се оказаха на Унгареца (човека даже емаил с инфо ми прати), пък ти познаваш Каймата значи (2+2) познаваш цялата компания (Унгареца + NosePlant + Nadine ) :D:D;)

[/quote]

Тук уцели в десятката - Унгареца ми беше колега и смея да твърдя приятел. Казвам беше защото след тази история...
Всъщност изобщо няма значение... който върти интриги си е за него... аз отношение не искам да взимам.

Аватар
bikerider

Мнениеот тучо чучо » Пет Дек 05, 2003 4:04 pm

[quote]

И изобщо цялото това недоразумение??? за TOYAGA = Унгарец май тръгна от обявата на TOYAGA за дамското боди... но както и да е - никой тук не пасе трева, така че тия залитания в конспирации и измислени персонажи не вредят на никого освен на измислящия...

ТОЯГО би ли коментирал? Само кажи да или не - мен лично точния отговор не ме вълнува, но да разсееш съмненията.

[/quote]

Всъщност, недоразумението, ако може така да се нарече една закачка, тръгна от това, че стила на изказване на Тояга много ми напомня този на Nose Plant. А и когато прочетох това, написано от Тояга:[i][color=red]По въпроса за директното сравнение между DH-велосипед и Enduro-мотоциклет. Към края на август германците бяха организирали такова надбягване (даваха го по VOX) на трасето по спускане в Бад Вилдбад (използвано е за кръгове от Световната купа по DH). Един след друг надолу се спуснаха Манфред Щромберг (професионален байкър от тима FIAT/Rotwild и инструктор по FR) и Тобиас Ауерсвалд (професионален ендуро-пилот на Husquarna, десети в Световния шампионат). Резултатът за Husquarna-та с 64 к.с. беше плачевен – завърши само в един от трите манша (в другите два имаше яки кълбета) и то с 16 секунди изоставане след Rotwild-a, който дори не е DH, а FR-модел...

Get mad, then get over it.[/i][/color]...
Nose Plant много хвалеше своя Rotwild, а тази марка е малко позната у нас, да не кажа въобще. Споменаването на марката в поста на Тояга веднага ми напомни за хвалбите на Nose Plant... И т.н., и т.н.... Глупости разни! Подмятането на Маншона беше достатъчно да затвърди мъглявите ми предположения и ме накара да бъзна Тояга;)
Е, ако съм сбъркал, моля Тояга да ме извини!:I
Ако пък не съм...:8D: Все едно!
Много здраве, Тояжке, и като се видим някога ще те черпя една бира, все едно кой си наистина.:D
Аватар
тучо чучо

Мнениеот SPA » Пет Дек 05, 2003 4:12 pm

Е тука ще вмъкна "БАСИ И МАМАТА". Та тоя УНГАРЕЦ съм го пропуснал нещо. Брех какво става като не гледаш редовно сериала.

Абе момчета сега сериозно такава интрига и в колумбийско-панамски сериал я няма. Там има близнаци, ама единиа убит, после другиа вместо него, накрая и двамата живи. Но това тука си е направо шедьовър.:D:D:D
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот TOYAGA » Пет Дек 05, 2003 4:33 pm

Абе, тва взе да става суперинтересно!:D Баф маа му... явно ще трябва и аз да изкажа ощеднаж...

Първо на въпроса на bikerider – НЕ
Второ – ДА, действително продавам дамско боди, но НЕ схващам каква е връзката с цялата конспирация. Просто се оказа малко за жена ми... Тъпото в цялата история е, че засега няма :(кандидати, а бодито е убиец...
Трето. Историята с Nose Plant и Nadine съм я чел с интерес в архива на dir-a, но не съм УЧАСТВАЛ в нея (може би с конспиративни съображения, тъй като съм ЕДНОВРЕМЕННО Nose Plant, Nadine, Мерилин Монро и Зайченцето бяло)...
Четвърто. Някой ще ми обясни ли КОЙ е Унгареца, кви ги е вършил и къде ги е вършил, за да се уверя, че ВСЪЩНОСТ аз НЕ съм И Унгареца...
Пето. Надбягването между Husquarna и Rotwild ДЕЙСТВИТЕЛНО се състоя и хората, които ги управляваха МИ ИЗГЛЕЖДАХА ИСТИНСКИ по телевизията. Но знам ли вече – може пък да не съм ги гледал АЗ...:D:D:D

Айде, че слоновете станаха цели ята...

Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот тучо чучо » Пет Дек 05, 2003 4:45 pm

[quote="TOYAGA"]

Абе, тва взе да става суперинтересно!:D Баф маа му... явно ще трябва и аз да изкажа ощеднаж...

Второ – ДА, действително продавам дамско боди, но НЕ схващам каква е връзката с цялата конспирация. Просто се оказа малко за жена ми... Тъпото в цялата история е, че засега няма :(кандидати, а бодито е убиец...
Трето. Историята с Nose Plant и Nadine съм я чел с интерес в архива на dir-a, но не съм УЧАСТВАЛ в нея (може би с конспиративни съображения, тъй като съм ЕДНОВРЕМЕННО Nose Plant, Nadine, Мерилин Монро и Зайченцето бяло)...
Четвърто. Някой ще ми обясни ли КОЙ е Унгареца, кви ги е вършил и къде ги е вършил, за да се уверя, че ВСЪЩНОСТ аз НЕ съм И Унгареца...
Пето. Надбягването между Husquarna и Rotwild ДЕЙСТВИТЕЛНО се състоя и хората, които ги управляваха МИ ИЗГЛЕЖДАХА ИСТИНСКИ по телевизията. Но знам ли вече – може пък да не съм ги гледал АЗ...:D:D:D

[/quote]

Айде стига, че стана много криминално и вече не е интересно!;)
Ти кажи, бира ще пиеш ли или нема да пиеш, че почнах да се чувствам гузен?:xx(:
Аватар
тучо чучо

Мнениеот TOYAGA » Пет Дек 05, 2003 5:15 pm

[quote="тучо чучо"]

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

[/quote]

Няма проблеми за бирата. Дайте да се разберем нещо за другата седмица – мисля, че и Капитана напираше за подобно мероприятие...

Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Пет Дек 05, 2003 5:34 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="тучо чучо"]

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

[/quote]

Няма проблеми за бирата. Дайте да се разберем нещо за другата седмица – мисля, че и Капитана напираше за подобно мероприятие...

[/quote]

Първо: ОК, TOYAGA ти не си Унгареца!!!! :D:D:D:8D::8D: Стига вече, кръв потече :D:D:8D::8D:
Второ: Унгареца май имал подобно боди за продаване.
Трето: Много бих искал да се запознаем tet-a-tet. Винаги съм си падал по Мерилин Монро и това което пее :D:D:D:D:8D::8D::8D: ...nobody else but you... :D:D:D:8D::8D:
Четвърто: XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, определено не си, повярвай ми :D:D:D:8D::8D::8D:
Пето: Абе ти ли си бил наистина? :D:D:D:8D::8D::8D:

А и слоновете отлетяха на юг отдавна... [:p]:):D:8D:

btw, ако ме викнете и мен за бирата обещавам един рунд на моя сметка. :D:8D::8D::8D:

Ей момчета мерси за веселбата. Така не съм се хилил от много време. Ама всъщност аз ли съм тоя дето се хилеше следобеда... Баси - май не бях аз... Абе лудница. Муахахахахахахахахахахаааааа [:p][:p]:):):D:D:8D::8D::(!::xx(::^::^::B)::B):[:p]:})::})::D:D:D:8D::8D::8D::o):o):o):o):o):o):o)

Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Пет Дек 05, 2003 5:46 pm

И от мен имате едно кръгче. Мойто предложение е да се уговорим за сряда или за след сряда, щото в началото на седмицата ме чака голям сбръч. Ако искате във Fox&Hound, ако го знаете къде е...

[quote]Винаги съм си падал по Мерилин Монро и това което пее ...nobody else but you...
[/quote]

Ммм..., а кво ше каиш за "...happy birthday... Mr. President..., happy birthday,..............(sigh!)...................to youuuu!":D:D:D

Аватар
TOYAGA

Мнениеот zero knowledge » Пет Дек 05, 2003 6:04 pm

[quote="SPA"]
Ами какво да ти кажа ... луди хора бол. Не може да си представиш един амбициран, комплексиран или пък наранен човек до къде може да стигне. Погледни половината сценарии в холивуд и като се замислиш от каде идват ... абе страшна работа ей. Може ей така някой психопат на колелото и с автомата да те отнесе като едното нищо. Само дето си му пречил на спускането. :D:D:D:D
[/quote]

leleeee ... kakyv samo me izkara :V:
ne te li beshe pone malko sram?

nali posle ti se izvinih :I i se razbrahme da ne kazvash na drugi za sluchkata :(!:

;):D:D
19.6.16.6
Аватар
zero knowledge

Мнениеот screamBoy » Съб Дек 06, 2003 2:08 am

az ot horata w tozi forum weche se strahuwam
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот SPA » Съб Дек 06, 2003 9:49 am

[quote="zero knowledge"]
leleeee ... kakyv samo me izkara :V:
ne te li beshe pone malko sram?
...
nali posle ti se izvinih :I i se razbrahme da ne kazvash na drugi za sluchkata :(!:
...
[/quote]

Виш сега какво ZERO ... това че ти взеха ZERO SEVEN и ти дадоха някво си там KNOWLEDGE (дето всеки път се изпотявам до кат го напиша в рапорта) не е повод така явно да се показваш на врага. Още един такъв гаф и си оставаш само едно кръгло ZERO.
SPA

Мнениеот MAN6 » Съб Дек 06, 2003 6:45 pm

[quote="bikerider"]

[quote="MAN6"]

[quote="bikerider"]

[/quote]

e?
[/quote]

Манши, писнало ми е на к.ра да ми се криви задния ротор (203мм) и да ми свири спирачката заради тъпия размекващ се QR. Обърнах го с лостчето откъм венците и проблемите спряха *моментално*. Същото важи за вилките с QR. А истинския ми проблем е че не мога да си намеря заден QR от XT нагоре, което е ЯКО ТЪПО, ВЕЛОМАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :})::})::})::})::})::})::})::}):

Освен всичко - изобщо не съм казвал, че не си прав - казах че споделям мнението на TOYAGA за QR-те - има разлика нали? ;)

[/quote]

Abe az weche se poObyrkah w tiq postingi
KAji mi samo za kakwo ti e toq 203mm otzad ?!!!!!!!???!?!?!?!?!
ti tir li karash? :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Съб Дек 06, 2003 6:53 pm

[quote="bikerider"]

[quote="TOYAGA"]

[quote="тучо чучо"]

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Първо: ОК, TOYAGA ти не си Унгареца!!!! :D:D:D:8D::8D: Стига вече, кръв потече :D:D:8D::8D:
Второ: Унгареца май имал подобно боди за продаване.
Трето: Много бих искал да се запознаем tet-a-tet. Винаги съм си падал по Мерилин Монро и това което пее :D:D:D:D:8D::8D::8D: ...nobody else but you... :D:D:D:8D::8D:
Четвърто: XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, определено не си, повярвай ми :D:D:D:8D::8D::8D:
Пето: Абе ти ли си бил наистина? :D:D:D:8D::8D::8D:

А и слоновете отлетяха на юг отдавна... [:p]:):D:8D:

btw, ако ме викнете и мен за бирата обещавам един рунд на моя сметка. :D:8D::8D::8D:

Ей момчета мерси за веселбата. Така не съм се хилил от много време. Ама всъщност аз ли съм тоя дето се хилеше следобеда... Баси - май не бях аз... Абе лудница. Муахахахахахахахахахахаааааа [:p][:p]:):):D:D:8D::8D::(!::xx(::^::^::B)::B):[:p]:})::})::D:D:D:8D::8D::8D::o):o):o):o):o):o):o)

[/quote]

LUDNICA- SIGURA- BOLNICA! ABE NAPRAWO BANICA (det se wika)\, nali...)
HAHA
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Windstream » Съб Дек 06, 2003 6:54 pm

[quote="MAN6"]

[/quote]

Ааа, не, камион карам аз, това на Rider-a според определението на Тоягата е "малък танк" :)

[b][color=red]Live to ride... and ride to feel alive![/color][/b] :8D:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот MAN6 » Съб Дек 06, 2003 7:07 pm

[quote="Windstream"]

[quote="MAN6"]

[/quote]

Ааа, не, камион карам аз, това на Rider-a според определението на Тоягата е "малък танк" :)

[/quote]

stawashe duma, cha za chii Hui mu e 203mm otzad :) ( ne twa otzad be ;) )
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Jacket » Съб Дек 06, 2003 7:49 pm

Сигурно за да усковява ;)

Ride fast, yet ride smart!
:}):;)
Аватар
Jacket

Мнениеот uha_rampage » Съб Дек 06, 2003 8:25 pm

ufff man6i... nishtu ne razbirash...
az sushto sum s 203milimetrov ... disc :D
ama na edna i otkusnah zadnicata s nego... :(

[:p]:D

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот jokata » Нед Дек 07, 2003 2:01 pm

[quote="SPA"]

Ами Админа да си каже мнението за IP-тата. Макар това да е коствен показател.
[/quote]

Мдааа... определено е косвен показател (в работата пиша от три различни компютъра - а познайте под колко самоличности участвам във форума... :D:D:D). :?::?::?:

[quote="TOYAGA"]
Мойто предложение е да се уговорим за сряда или за след сряда, щото в началото на седмицата ме чака голям сбръч. Ако искате във Fox&Hound, ако го знаете къде е...
[/quote]

Ейййй... човек за няколко дни без интернет ([b][color=red]СКАПАНИЯ, ТЪП[/color][/b] и най вече [color=red][b]БЪЛГАРСКИ[/b][/color] кабелен оператор :})::})::}):) да остане и изпуска много. Тук вече и уговорки за събиране се правят.
Е, от името на непоканените, казвам [color=red][b]НАЗДРАВЕ[/b][/color] ;):o):I8)!

P.S.
... и без много глупости, ей :D!

Аз знам, че нищо не знам...
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Мнениеот Windstream » Нед Дек 07, 2003 11:31 pm

[quote="MAN6"]

stawashe duma, cha za chii Hui mu e 203mm otzad :) ( ne twa otzad be ;) )
[/quote]

Ами човека е на принципа че колкото повече толкова по-добре. С чието приложение за спирачките аз съм абсолютно съгласен, аз също бих си сложил такива. Щото може по принцип да не им ползваш пълните възможности ама то веднъж ще ти потрябват истински и ако ги нямаш... абе сещаш се какво имам предвид ;)

Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот bikerider » Пон Дек 08, 2003 11:05 am

[quote="MAN6"]

[quote="bikerider"]

[quote="MAN6"]

[quote="bikerider"]

[/quote]

e?
[/quote]

[/quote]

[/quote]

не - танк с грамофонни плочи :D:D:D:8D::8D::8D:

Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пон Дек 08, 2003 11:06 am

[quote="TOYAGA"]

И от мен имате едно кръгче. Мойто предложение е да се уговорим за сряда или за след сряда, щото в началото на седмицата ме чака голям сбръч. Ако искате във Fox&Hound, ако го знаете къде е...

[quote]Винаги съм си падал по Мерилин Монро и това което пее ...nobody else but you...
[/quote]

Ммм..., а кво ше каиш за "...happy birthday... Mr. President..., happy birthday,..............(sigh!)...................to youuuu!":D:D:D

[/quote]

шъ каия мерси :D:D:8D::8D::8D::8D:

Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Архив