[quote="bikerider"]
[quote="TOYAGA"]
[quote="тучо чучо"]
[quote="TOYAGA"]
Абе, тва взе да става суперинтересно!:D Баф маа му... явно ще трябва и аз да изкажа ощеднаж...
Първо на въпроса на bikerider – НЕ
Второ – ДА, действително продавам дамско боди, но НЕ схващам каква е връзката с цялата конспирация. Просто се оказа малко за жена ми... Тъпото в цялата история е, че засега няма

кандидати, а бодито е убиец...
Трето. Историята с Nose Plant и Nadine съм я чел с интерес в архива на dir-a, но не съм УЧАСТВАЛ в нея (може би с конспиративни съображения, тъй като съм ЕДНОВРЕМЕННО Nose Plant, Nadine, Мерилин Монро и Зайченцето бяло)...
Четвърто. Някой ще ми обясни ли КОЙ е Унгареца, кви ги е вършил и къде ги е вършил, за да се уверя, че ВСЪЩНОСТ аз НЕ съм И Унгареца...
Пето. Надбягването между Husquarna и Rotwild ДЕЙСТВИТЕЛНО се състоя и хората, които ги управляваха МИ ИЗГЛЕЖДАХА ИСТИНСКИ по телевизията. Но знам ли вече – може пък да не съм ги гледал АЗ...

:D:D
Айде, че слоновете станаха цели ята...
Get mad, then get over it.
[/quote]
Айде стига, че стана много криминално и вече не е интересно!;)
Ти кажи, бира ще пиеш ли или нема да пиеш, че почнах да се чувствам гузен?:xx(:
[/quote]
Няма проблеми за бирата. Дайте да се разберем нещо за другата седмица – мисля, че и Капитана напираше за подобно мероприятие...
Get mad, then get over it.
[/quote]
Първо: ОК, TOYAGA ти не си Унгареца!!!!

:D:D:8D::8D: Стига вече, кръв потече

:D:8D::8D:
Второ: Унгареца май имал подобно боди за продаване.
Трето: Много бих искал да се запознаем tet-a-tet. Винаги съм си падал по Мерилин Монро и това което пее

:D:D:D:8D::8D::8D: ...nobody else but you...

:D:D:8D::8D:
Четвърто: XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, определено не си, повярвай ми

:D:D:8D::8D::8D:
Пето: Абе ти ли си бил наистина?

:D:D:8D::8D::8D:
А и слоновете отлетяха на юг отдавна... [:p]:):D:8D:
btw, ако ме викнете и мен за бирата обещавам един рунд на моя сметка.

:8D::8D::8D:
Ей момчета мерси за веселбата. Така не съм се хилил от много време. Ама всъщност аз ли съм тоя дето се хилеше следобеда... Баси - май не бях аз... Абе лудница. Муахахахахахахахахахахаааааа [:p][:p]:):):D:D:8D::8D::(!::xx(::^::^::B)::B):[:p]:})::})::D:D:D:8D::8D::8D::o):o):o):o):o):o):o)
[b]Do, or do not - there's no try...[/b]
[/quote]
LUDNICA- SIGURA- BOLNICA! ABE NAPRAWO BANICA (det se wika)\, nali...)
HAHA