Сашо написа:Аз писах за други животни, за да илюстрирам последиците от проекта, който ти защитаваше.
Сашо написа:Броевете на ДВ, които е посочил са за настоящия Закон за горите и не касаят новия проект, който е тема на обсъждането.
Сашо написа:АМоля някой модератор да разчисти темата от безсмислените постове, защото има и важни неща, които трудно се откриват. Ако прецени може и да я обедини с голямата тема за новия ЗГ.
did написа:Тази тема е само за протеста пред народното събрание. Който иска - да ходи. Който не иска - да не ходи.
did написа:Ми тогава си протестирайте срещу управата на Парк "Витоша". Каква работа имате пред парламента?
Всъщност, никой не е наясно защо протестира, само "еколозите". Те вече смятат...
да предотвратим поправката в закона за горите, която позволява по-бързо, по-лесно и по-евтино строителство на ски съоръжения в горските територии
5L написа:
Протестът не е срещу промените в закона, а срещу ставащото на Витоша и интересите на определени кръгове, които доведоха до промените (несвързаните с колоезденето).
forthenature написа:Участниците в протеста ще внесат писмо с искания да не се променя Закона за горите; да се обнародва и преразгледа приватизационния договор на „Витоша ски” АД; да не се премахва директорът на Природен парк Витоша.
bikerider написа:Сашо, не ти ли стигна, че продължаваш? Обърни внимание на "изм., бр.43 от 2011". Това е от декември 2011. Айде стига глупости ...
dob111 написа:Не разбирам това делене на "еколози" и "колоездачи".
Това разделение не го започнах аз.
bikerider написа:@Сашо: Повтаряш се. НАМЕКВАХ ти, че където са се появили промените от декември, там са се появили и последните. did ти го каза в прав текст. Още някой да ти е виновен, че не четеш? ...
bikerider написа:Сашо, не съм юрист и не смятам да се извинявам за дребни грешки. Все ми е тая дали е излязъл в ДВ, в интернет или е бил написан на небето.
fall_out написа:...цял един народ може да се води за носа с елементарното "Разделяй и владей"
did написа:...линк към законопроекта беше публикуван в този форум само ден, след като се появи на сайта на Парламента. Този линк беше достъпен за хората, които бяха ПРЕДИ това проявили инициатива ...
did написа:С протести, подписки и подобни дивотии нищо не се постига.
did написа:Ще идеш ли пред парламента или само си чешеш клавиатурата? Ако идеш - имаш моето уважение!
dob111 написа:Не разбирам това делене на "еколози" и "колоездачи". Нима всеки колоездач не е по някакъв начин човек с пределно екологично съзнание?
bikerider написа:Леко бъркаш за кой точно проект се говореше в онази тема. Няма как да сме обсъждали промените от 28.12, би трябвало да е очевидно.
bikerider написа:...и се учудвам на твърдението ти, че успеха с поправката за планинския велотуризъм се дължи на протестите.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 362 госта