stuwie.mtb написа:Аз карам с Sram x9 с средно рамо и съм много доволен. Обтегача не удря никъде и върши много добра работа.![]()
PRobably написа:Бях най-големия фен на Сейнт,не исках да чуя за Срам,сега е обратното.И двата обтегача са хубави,не мисля,че ще сгрешиш с който и да е .Според мен е до голяма част въпрос на религия,аз лично изповядвам тази на Срам.
hitar_potar написа:Аз например шиманската си команда я ползвам само с палец, опцията да щракам и с показалеца не ми е толкоз удобна.
stuwie.mtb написа:Вземай x9-ката, няма да съжаляваш.![]()
airborneone написа:При Х9ката дупките, в които се вкарва пружината (за натягане на рамото, в тялото) са върху пластмаса, иначе казано бързо се разлуфтват и изпускат.

Ако имаш възможност, пробвай и двете марки команди и избирай по тях!
Stancho написа:Само факта, че Saint е с Shadow технологията и профила му е по прибран от рамката ми на последната скорост, ми стига като факт да го избера и да съм спокоен, че няма да го отнеса по камъните.
Stancho написа:Превключването не го коментирам - и при двете е достатъчно добро.
Stancho написа:Също така мога да кажа, че съм виждал безобразно покривени и скъсани уши и вериги от удари на Saint в камъни при падане и дерайльорчето е оцелявало.
Stancho написа: Със Sram не мисля, че ще го има този ефект. Оттук нататък за чупене на рамена чувам за първи път, също така е факт, че при X9 се използва бая пластмаса, на която не съм фен.
Stancho написа: И от Срам съм доволен, но е факт, че се настройваше като изкривиш дерайльора в желаната позиция, а не с настройка на жилото...
Stancho написа:Виждал съм как става настройката на няколко X9 и X7 точно с кривене, защото колкото и да го тормозим от врътката на жилото не става (при правилно направени други настройки). Моделите са до 2010 година включително.
Ozzie написа:Stancho написа:Виждал съм как става настройката на няколко X9 и X7 точно с кривене, защото колкото и да го тормозим от врътката на жилото не става (при правилно направени други настройки). Моделите са до 2010 година включително.
А да ви е хрумвало, че може би ухото има нужда от изправяне?!?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта