ПРОТЕСТ ЗА ВИТОША, ПЛАНИНИТЕ И ГОРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: ПРОТЕСТ ЗА ВИТОША, ПЛАНИНИТЕ И ГОРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот Сашо » Сря Яну 11, 2012 11:44 pm

Daniel Panev написа:
Омир написа:О, Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев...

Сашо написа:Аз си признавам, че само духовно бях на протеста.

Л****р :agree:

@Daniel Panev
О, агресивна плешива, с****о,
тук ли трябваше да се обадиш,
хубавата тема да разводниш,
мен подло да злепоставиш.
Аватар
Сашо

Рейтинг: 1660

Мнениеот Harka » Сря Яну 11, 2012 11:55 pm

Айде малко по-културно и двамата.
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Чет Яну 12, 2012 12:29 am

APD написа:Ай посочи банка, която заслужава да сме й клиенти, и още утре ще си прехвърля сметките от ПИБ.

Нямам нито един депозит и нито една карта в тази банка. Не защото не е изгодно, а защото не искам с моите пари да се плаща за безобразията, които се извършват. Може да са ми на по-лоши условия, но поне знам, че не участват в подобни разрушения. А ти си пълен смешник.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот PtD » Чет Яну 12, 2012 12:45 am

@Сашо, и ти си смешник. Вдигаш врява, блъскаш чинелите, биеш се в гърдите, а като се наложи нещо да се свърши в реалния свят - "бях виртуално с вас". Мерси за такава подкрепа. Скоро заради такива виртуални помагачи като теб, ще имаме виртуални гори.

:boggled:
Аватар
PtD

Мнениеот rarekin » Чет Яну 12, 2012 1:43 am

Сашо написа: Ако не ме видите повече в темата, значи протестирам пред Народното събрание.

Мда. Хигиена нулева.

Иначе, че тоя закон ще сложи началото на още безобразия (може би по-големи от вече извършените), е почти сигурно. Тия развързват ръцете и на ловците, дървената мафия и още знайни и незнайни герои/фирми. Твърде е вероятно целта да е Боровец, дори не толкова Витоша, макар че от тия мекерета може да се очаква да ни съсипят и хубавото място за почивка до София. А за капак на всичко държавата им се надупи съвсем доброволно. Така и кефа ще ни излезе двоен, щото още веднъж ще ни прекарат, когато започнат безчинствата, заради които ще ни глобяват от ЕС до дупка. Ебати и държавата.
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот APD » Чет Яну 12, 2012 3:08 am

PtD написа:Нямам нито един депозит и нито една карта в тази банка. Не защото не е изгодно, а защото не искам с моите пари да се плаща за безобразията, които се извършват. Може да са ми на по-лоши условия, но поне знам, че не участват в подобни разрушения. А ти си пълен смешник.

Не мога да разбера идеята зад хейта към ПИБ, но предполагам че е сбор от паниката през лятото на 2008-ма и настоящо спонсориране на разни тъмни балкански субекти.
Е, аз съм широко скроен човек - ако имах достъп до кредитния регистър и до вътрешните информации на банките в страната, то без страх щях да публикувам всичко ежедневно в стил Бъзиклийкс, но без да е криптирано.
Но нямам, и за това допускам най-лошото - че ЧЕСТНА БАНКА НЯМА! Така, че pick your poison and continue walking.
APD

Рейтинг: 977

Мнениеот PtD » Чет Яну 12, 2012 3:35 am

APD написа:Не мога да разбера идеята зад хейта към ПИБ, но предполагам че е сбор от паниката през лятото на 2008-ма и настоящо спонсориране на разни тъмни балкански субекти.

Може би е редно да се поинтересуваш:
  • кой е Цеко Минев,
  • каква роля има в ПИБ
  • как точно е свързан с "Витоша Ски" и "Юлен"
  • кой точно извива ръцете на държавата в последно време и в чий интерес се прокарват предлаганите промени на закона

С две думи, напиши си домашното и ела да те препитаме.
Аватар
PtD

Мнениеот Сашо » Чет Яну 12, 2012 4:37 am

PtD написа:@Сашо, и ти си смешник. Вдигаш врява, блъскаш чинелите, биеш се в гърдите, а като се наложи нещо да се свърши в реалния свят - "бях виртуално с вас".../quote]

rarekin написа:
Сашо написа: Ако не ме видите повече в темата, значи протестирам пред Народното събрание.

Мда. Хигиена нулева...

Лелее, дайте право на последна дума на осъдения.

Протеста днес беше САМО за Цеко и пистите на Витоша. Прочетете поканата в началото на темата.

За да илюстрирам ситуацията използвах израза "някой ни го вкарва мазно отзад", тоест докато си хабим патроните по Цеко, от зад ни вкарват мазно без да се усетим улеснението за износа на незаконна дървесина и удължения срок на лова. А за последните две НИКОЙ не е против и никъде не се споменава в поканата за протеста. А с незаконния износ ще се унищожат безкрайно повече дървета, от колкото с пистите на Витоша. Протеста беше като бански - показва много, но скрива най-важното. Дори и тук всички са се уловили за мантрата Цеко. Трябва да има протести, но не отклоняващи вниманието !

Това ви го обяснявам не зарази конюктурата и за да се оправдавам, а защото вече съм го казал на два пъти, ама никой не ме е разбрал.

Ако позволите ще цитирам себе си и как съм цитирал доц. Георги Костов: viewtopic.php?f=3&t=104775&start=90#p811615
Сашо написа:...Докато си спорим депутатите тихомълком ще приемат със закона и поправките, свързани с отпадането на контрола каква дървесина се изнася за чужбина. А за това шумотевица и подписка няма.

За напред ще гледам да не пиша много, че постоянно съм в позиция партер да се отбранявам и обяснявам, пък изглежда и никой не разбира душевните ми трепети. :D
Жалко, че накрая май и двата лагера ме намразиха.
Аватар
Сашо

Рейтинг: 1660

Мнениеот APD » Чет Яну 12, 2012 8:17 am

PtD написа:
APD написа:Не мога да разбера идеята зад хейта към ПИБ, но предполагам че е сбор от паниката през лятото на 2008-ма и настоящо спонсориране на разни тъмни балкански субекти.

Може би е редно да се поинтересуваш:
  • кой е Цеко Минев,
  • каква роля има в ПИБ
  • как точно е свързан с "Витоша Ски" и "Юлен"
  • кой точно извива ръцете на държавата в последно време и в чий интерес се прокарват предлаганите промени на закона

С две думи, напиши си домашното и ела да те препитаме.

Първите три точки са ми достатъчно добре познати (като на всеки в данъкоплатска възраст), но по четвърта мога да кажа, че нашите ръце са повече извивани от самата държава. Най-малкото като пример мога да дам брутално високите лихви по всякакви заеми, отпускани от банките от поне 10-на години на обикновените хора. Като сме бедни, е редно контролният орган да не стои мек, а да се втвърди ... образно казано. Иначе всеки може да лаля що не работим повече и по-качествено. Аз пък ще попитам къде и какво? За кой? Защо трябва хора през 21-ви век да работят на 2 или 3 места в иначе демократичната си страна, за да поддържат мястото си в средната класа? Защо пък други хора не могат да си вземат трудовото възнаграждение повече от половин година, без значение дали са в държавният или частен сектор?
APD

Рейтинг: 977

Мнениеот sensation_blue » Чет Яну 12, 2012 9:13 am

Някой спомена Бъзиклийкс :D .. "не" подстрекавам Софиянци де ;)
Аватар
sensation_blue

Рейтинг: 1794

Мнениеот Admin » Чет Яну 12, 2012 9:44 am

Нещо много се отклонихте от темата, а протестът така или иначе мина и за мен лично всички изводи от него, включително и покрай тая тема, са единствено натъжаващи. Но така е, човек не бива и за миг да забравя къде живее...
Темата я заключвам, крайно време й е вече.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Общ форум