PtD написа:И с тозикакво всъщност каза? Нещо, дето да не го знаем, има ли? Няма. Айде по темата, моля.
motomarzel написа:какъв е смисъла от темата ... са нещо непосилно за когото и да било ...
cvb написа:ако стане фал с участник....каква отговорност носят организаторите![]()
4getcredo написа:Само нещо с финансовия залог се излагате, PtDНе отговаря на предизвикателството
taurus13 написа:Ба..ма... неразбран си остана PTD
motomarzel написа:всеки е ясно е, че 130км(сумарно) с 6300м положителна денивелация и DH машина та даже и с XC такава, в рамките на 8 часа са нещо непосилно за когото и да било.
climbera написа:Абе аз ли нещо не схващам или..Каква е вероятността някой хц-карач да има подходящото колело или вие предоставяте колелото,защото е доста ограничено, ако е със собствено колело.
Моля за разяснение.
PtD написа:climbera написа:Абе аз ли нещо не схващам или..Каква е вероятността някой хц-карач да има подходящото колело или вие предоставяте колелото,защото е доста ограничено, ако е със собствено колело.
Моля за разяснение.
Koлело ще предоставим, разбира сеЕдинствено се иска да се знае размера - S, M, L.
PtD написа:Koлело ще предоставим, разбира сеЕдинствено се иска да се знае размера - S, M, L.
PtD написа:Alpina написа:Aka: ако някое баце се е качило и спуснало по хасфата, един единствен път през деня, нека не предлага на други да го правят по 10!
Пък и два-три пъти да се е качило, с висока рамка, с вдигната седалка, със заключено окачване (ако въобще има) и с XC гуми, това въобще не значи, че с колело за спускане ще успее.
@All, не знам дали е възможно или не. Просто предлагам това предизвикателство, за да спрат разговорите "тия спускачи не са никакви колоездачи", "тия само лифт ги оправя" и прочие, както неведнъж съм бил свидетел. Изхождаме от следната постановка:
- Един спускач иска да се пусне колкото се може повече пъти, да приемем, че 7 пъти го урежда
- Един спускач не може да носи по 2 колела - едно за нагоре, едно за надолу
Оттам следва, че ако някой предлага качването да става на самоход, то ясно, че трябва колелото за надолу да се качи нагоре, N пъти.
И така, ако някой мисли, че това не е трудно - може да се пробва и да спечели една, да кажем, прилична сума. Хем ще натрие носовете на "псевдо-карачите".
Най ще подхожда на DStupidBastard (с други думи, Тъпото Копеле) да приеме предизвикателството, но мисля, че не чете тук. Той имаше такова подигравателно отношение към "байкърите".
П.П. сега малко ще занижа критериите.
DstupidBastarD написа:Четем, баце, четем.
DstupidBastarD написа:Четем, баце, четем.
Горе пише - 18 кг. Кой е казал леко?APD написа:Ще бъде интересно да намерите толкова леко.
EccentricMOTION написа:И протекция! Задължително - броня, обувки над глезена, шлем, маска, ръкавици с цели пръсти, наколенки. По желание - протекторни панталони, протектори за китките и глезените...
Всеки колоездач да си знае трасето, колелото и екипировката.
Признавам си, мен също ме е страх да се суркам по бул. България облечен в сатенен клин и Жърси, от което ми стърчат зърната, само с каска-половинка с 80км/ч на 700х23С гуми..Затова просто не го правя
PRobably написа:Яко е как има хора които си мислят,че имат шанс.
EccentricMOTION написа:И протекция! Задължително - броня, обувки над глезена, шлем, маска, ръкавици с цели пръсти, наколенки. По желание - протекторни панталони, протектори за китките и глезените...
bdz43r написа:Горе пише - 18 кг. Кой е казал леко?
DstupidBastarD написа:PtD написа:Alpina написа:Aka: ако някое баце се е качило и спуснало по хасфата, един единствен път през деня, нека не предлага на други да го правят по 10!
Пък и два-три пъти да се е качило, с висока рамка, с вдигната седалка, със заключено окачване (ако въобще има) и с XC гуми, това въобще не значи, че с колело за спускане ще успее.
@All, не знам дали е възможно или не. Просто предлагам това предизвикателство, за да спрат разговорите "тия спускачи не са никакви колоездачи", "тия само лифт ги оправя" и прочие, както неведнъж съм бил свидетел. Изхождаме от следната постановка:
- Един спускач иска да се пусне колкото се може повече пъти, да приемем, че 7 пъти го урежда
- Един спускач не може да носи по 2 колела - едно за нагоре, едно за надолу
Оттам следва, че ако някой предлага качването да става на самоход, то ясно, че трябва колелото за надолу да се качи нагоре, N пъти.
И така, ако някой мисли, че това не е трудно - може да се пробва и да спечели една, да кажем, прилична сума. Хем ще натрие носовете на "псевдо-карачите".
Най ще подхожда на DStupidBastard (с други думи, Тъпото Копеле) да приеме предизвикателството, но мисля, че не чете тук. Той имаше такова подигравателно отношение към "байкърите".
П.П. сега малко ще занижа критериите.
Четем, баце, четем.
PRobably написа:Никой няма да се качи и спусне 7-8 пъти с 200 на 200 ход мекица и пълна екипировка
APD написа:Нормално е като се правят проучвания от този тип, да има лимит на характеристиките. Сам се сещаш, че разликите във векторите на X и Y, където:
X = 80кг колоездач + 18кг велосипед + 5кг дрехи + 5кг протекция
Y = 80кг колоездач + 12кг велосипед + 5кг дрехи + 5кг протекция,
няма да са еднакви
rarekin написа:Возенето на лифта не е каране на колело. Изкачването на собствен ход е.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 367 госта