[quote="bikerider"]
[quote="C_Mo"]
[quote="skiman"]
[quote="TOYAGA"]
И понеже всеки взе да хвали своята маймуна, аз ще издъгна кандидатурата на Мерци. Неведнъж съм казвал, че той е единствения човек в България, на който давам да ми пипа по колелата, ще го кажа и още веднъж...
[/quote]
Мерци реже глави от кръста!За смазване на жила+затягане на курбели има наглостта да ми поиска 20(двадесет) лева!Това ако не е безочие.....може и да разбира,но няма да стъпя повече при него.То вярно, че всяко нещо си има цена,но това е прекалено!Тони Центровката за същото ми взе 3(три) лева!
[/quote]
Значи някой си подценява труда... Жалко, че правейки го създава лошо впечатление за останалата част от гилдията.
[/quote]
@skiman:
Ако мен ме питаш, 3 лв са мизерно малко за такава операция, а пък 20лв не са малко.
Но в крайна сметка Мерци си има виждане за нещата и съответните тарифи. По мои лични впечатления самочувствието му не е без покритие.
А от друга страна Тони не си ги измисля тия цени така че не би трябвало да го превъзнасяш. На него всъщност даже едва ли му е приятно да работи за такава мизерна сума като клонящ към нула процент от 3 лева. За мен нещата стоят по точно обратния начин - би следвало да се възмущаваш от мизерната робска надница на Тони при резултатите, които получаваш от него. А Мерци не е кожодер, защото все пак има някакъв полуработещ пазар на ремонтни услуги. Щом оцелява, значи такава е конюктурата. Не мисля, че е толкова глупав, че да ремонтира на по-високи цени от останалите, така че който не може да види къде всъщност е проблема в цялата ситуация нека си каже, за да му обясня подробно.
[/quote]
Ша ма прощаваш,ама не е точно така.Значи аз отидох за затягане на курбели(навсякъде това нещо се прави за около 1 лев),Мерци като видя новото колело и каза"Смазани ли са ти жилата"..викам

"Хубаво е да се смажат".при което аз се съгласявам и питам за цена.Той отсича-20 лв.....ако някой може да ме убеди, че за 5 мин. работа в БГ дават надница някъде 20 лв.веднага напускам и отивам там да работя,па ако ще и да разнасям разделно събран боклук.Работата е точно за .няма и 5 мин.Така, че недейте да ми обяснявате, колко мизерна сума ми бил взел Тони.Само ,че от тогава съм ходил поне 50 пъти при Тони и оставяйки му ту 5-10 лв. за дребни неща съм сигурен,че не се е преработил,но е изкарал доста повече пари от Мерци, имайки ме за клиент!Далече съм от мисълта,да защитавам хора, които не си ценят труда,защото всекидневно се боря именно с това,но моляви се,за каквато и да е работа отнемаща не повече от 5 мин,не влагайки никакви средства в това...20 лв. са надница, каквато няма и в Швейцария!Благодаря, но мерси:nono:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.