TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
TheAnimal написа:Днес съм на оглед на една къща. Дано да става, че вече ми писна![]()
А и брокерката по телефона ми звучи леко изперкала...
drumboy написа:Който иска клипа със свиренето да драска ЛС.
Antares написа:Чак ся прочетох, че админа е забранил общите поръчки във форума.
За мен т'ва е въртене на гъза към спонсорите. Малко ми намирисва на шитните около SOPA...
Alpina написа:TheAnimal написа:Днес съм на оглед на една къща. Дано да става, че вече ми писна![]()
А и брокерката по телефона ми звучи леко изперкала...
Е що ча там бре
CaXky написа:Феисбук е голяма краста.![]()
Antares написа:Чак ся прочетох, че админа е забранил общите поръчки във форума.
За мен т'ва е въртене на гъза към спонсорите. Малко ми намирисва на шитните около SOPA...
airborneone написа:Тя успя да накара хората на повярват, че имат силата и възможността да накарат олигополното положение на Българския байк пазар да се разтрепери.
Шлек_народен написа:airborneone написа:Тя успя да накара хората на повярват, че имат силата и възможността да накарат олигополното положение на Българския байк пазар да се разтрепери.
Тва сериозно ли го вярваш? Като гледам цените по сайтовете, голямо треперене пада)
drumboy написа:Който иска клипа със свиренето да драска ЛС.
PtD написа:Ти май обичаш да се изказваш неподготвен?
Шлек_народен написа:PtD написа:Ти май обичаш да се изказваш неподготвен?
За кое бе, джанъм? Или трябваше с точни цифри и сравнения ли? Мисля, че няма смисъл ,ама ако държиш, да давам и конкретни примери
Шлек_народен написа:За кое бе, джанъм? Или трябваше с точни цифри и сравнения ли? Мисля, че няма смисъл ,ама ако държиш, да давам и конкретни примери
vpravov написа:През 2008-ма, курбел SLX от "чейна" ми излезе 185лв., докато по същото време веломания го продаваше за 280, или с 51% по висока цена. В момента разликата е 12% - свериха си часовника ли, що ли?
Шлек_народен написа:vpravov написа:През 2008-ма, курбел SLX от "чейна" ми излезе 185лв., докато по същото време веломания го продаваше за 280, или с 51% по висока цена. В момента разликата е 12% - свериха си часовника ли, що ли?
Aми ти сам си дал пример ! Абе момчета, Вие сериозно ли смятате, че в България трябва да са по-скъпи нещата от Германия, или Англия?
airborneone написа:... ако искаме да оцелеем в непрестанно променящия се свят, трябва да сме в крачка и да променим адекватно бизнес моделите съобразявайки се с конкуренция в световен мащаб.
PtD написа:явно я разбираш търговийката - направи веломагазин и продавай на (или под) цените в Германия и Англия. А ние ще си купуваме от теб.
azze написа:Някой може ли да даде информация за пътеката от Златните мостове до х.Момина скала?Един приятел ще си празнува рождения ден в хижата,но за да стигнем до там трябвало да ходим 30 минути.Никога не съм минавал по тази пътека и сега се чудим какво представлява.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта