PtD написа:Ей тука силно ме досмеша пък мен. Посочи ЕДНО българско правителство в последните 21 години, което да е защищавало българския интерес, и току-виж съм ти повярвал.
Хайде да не си говорим за ясни неща. Ти ми посочи един случай, в който българския избирател да е натирил правителство, заради неспазване на обществения интерес. Посочи ми един еко-митинг с политически искания.
Много сте силни да протестирате срещу технологии (

), а срещу истинските виновници протестирате ли? Не. Ако това ти е смешно, толкова по-зле за теб.
PtD написа:Но и без това пенсионерите не са хората, които ще защитят бъдещето. То просто не е тяхно.
Мда, пенсионерите да мрат. Като се вдигне цената на парното, на теб ще ти е все тая, щото си го спрял, нали? Да, и те ще го спрат. Ако досега са оставяли по един радиатор, сега ще го спрат тотално. На теб ти е лесно да отсвирваш пенсионерите, защото имаш избор. И ти претендираш да защитаваш българския интерес, докато казваш, че ти е все тая за една цяла социална група?
А и другата страна - вярваш ли си, че защитавате бъдещето? Може и да е така, въпроса е какво точно бъдеще защитавате. Самозалъгвай се, щом ти харесва.
PtD написа:От същото място, откъдето ти изсмукваш небивалия просперитет, който ще ни сполети, колчем вземем да добиваме шистов газ.
Измисляш си, но не смятам да се повтарям. Ако търсиш истината ще ми видиш мнението по-назад. Ако не търсиш истината, а държиш да ми слагаш думи в устата - твоя воля. Всеки случай продължаваш с изтърканите номера, явно е станало начин на мислене?

PtD написа:Аха... и какво викаш, така и така внасяме, дай изцяло да минем на внос?
Ти явно си забравил как внасяхме зърно от Полша. Няма гаранции срещу повторение, още повече, че цените по борсите растат. Така че аргумента с вноса е толкова изсмукан от пръстите, че няма накъде.
PtD написа:Рано е още да се броят тия пилци
Е като е рано, защо спекулираш само и само да си защитиш тезата?