PtD написа:Пазарна икономика. Нали си либерално настроен? Дългата ръка на пазара и прочие. Като е скъпя някоя услуга или стока, не я купуваш. Толкоз. На мен парното ми е скъпо, затова съм си го спрял. В това се състои и изборът. И не знам защо пенсионерите да са по-различни от мен - парното не е конституционно право на гражданите.
Браво, браво. Защо пенсионерите са по-различни от нас ще ти оставя за домашно. Ако ти си готов да ги отпишеш просто ей така, това говори прекрасно за това доколко си способен да възприемаш и анализираш голямата картинка.
А ако аз спекулирам (по същата причина - още няма договори) - значи е изтъркан номер?![]()
Не, изтъркания ти номер е да се метнеш в другата крайност и да се правиш, че по средата няма нищо. Това е изтъркания ти номер, с който dismiss-ваш всеки опит за балансирана позиция. Само той те спасява да можеш да рисуваш апокалипсиси - поляризираш и избираш краен вариант без изобщо да имаш каквито и да аргументи за такива проекции. Но както и да е, това мен не ме засяга - твой проблем.
PtD написа:Цените по борсите растат, затова дай да си съсипем собствените производствени площи, за да черпим оттам газ с неясна доходност?
Ето, отново изтъркания номер. Няма да се повтарям, чети и мисли.
От друга страна, методът фракинг е под въпрос в световен мащаб
Глупости. Свери си часовника. Фракинг се използва от десетилетия. Под въпрос е употребата му за добив на газ от шистови скали. Явно това разграничение е непосилно интелектуално упражнение за протестиращите, но всъщност кой съм аз да се опирам на мат'риала? Много сме, силни сме, прави сме. Точка. Браво на героите-еколози...