dhfen написа:Та така де ясно набутал съм се вече рамката ми е на колело но ще вида какво мога да направя за да се отърва от неякупих я с голямо желание но почнах да се ровя из пинкбайк спомних си че като бях в щатите видях доста хора с молотов а не с хорнет и т.н а я кажете кой е наи добрият вариант на тая рамка ?
Dennis Penev 23 написа:като цена не знам каква е разликата- но мога да кажя че моя молотов беше от 2010 рамката. Имам един приятел които е чупил две дартмоор хорнет 2011 рамки- просто от парк и стреет. Сега може И да е малко по тежка молотов рамката но мисля че си струва да е по здрава.

boevvw написа:искам да ви попитам ... кой знае къде продават тази рамка Молотов Да бомб ... ако може да ми дадете сайт !
Rancid написа:Dennis Penev 23 написа:като цена не знам каква е разликата- но мога да кажя че моя молотов беше от 2010 рамката. Имам един приятел които е чупил две дартмоор хорнет 2011 рамки- просто от парк и стреет. Сега може И да е малко по тежка молотов рамката но мисля че си струва да е по здрава.
Този твой приятел къде живее, щото лично аз поне не съм чувал за счупени хорнети?За два счупени от един и същ човек още повече.Дори от карачите на Dartmoor, които ги тормозят доста повече от твоите неизвестни на никой приятели.Колкото до автора на темата, мога да те успокоя, че не си се набутал. За справка ето линкче с видео ( http://www.pinkbike.com/video/196965/ ) на какво я подлагат хората в чужбина, ако я смяташ за недостоина за теб,вероятно вече трябва да си на такова ниво,че да не задаваш въпроси, а да даваш отговори.
Рамката е отлична,подлагал съм моята на не малко неща,включително националнато по дх в Боровец,на което между другото второто място беше спечелено точно от карач с Хорнет.

dhfen написа:Мерси много на всички за съветите до сега !
Dennis Penev 23 написа:
Моя приятел живее в единбург- UK, аз сущо. Не сам казал че човека се е набутал. аз лично сам карам хорнет и знам колко е добра рамката. но молотов а е по здравa рамка и има по добра геометриа за DH. като проучих малко се оказжа че рамките които са счупени са били хорнет от 2010- вероятно дефектна, и 24 player. преди да започнеш да ме атакуваш поне погледни как карам, какво карам и каде карам... Аз карам на fort william- финиширал сам 4ти там и тази година карам mondraker summum team pro и мога да кажя че сам запознат с спорта и колелетата, но аз само изказвам мнение се пак. сега аиде да не правим воина.. тук сме да помагаме на един друг. ето за това, човека пита за съвет.

Моя приятел живее в единбург- UK, аз сущо. Не сам казал че човека се е набутал. аз лично сам карам хорнет и знам колко е добра рамката. но молотов а е по здравa рамка и има по добра геометриа за DH. като проучих малко се оказжа че рамките които са счупени са били хорнет от 2010- вероятно дефектна, и 24 player. преди да започнеш да ме атакуваш поне погледни как карам, какво карам и каде карам... Аз карам на fort william- финиширал сам 4ти там и тази година карам mondraker summum team pro и мога да кажя че сам запознат с спорта и колелетата, но аз само изказвам мнение се пак. сега аиде да не правим воина.. тук сме да помагаме на един друг. ето за това, човека пита за съвет.
bozidar написа:Моя приятел живее в единбург- UK, аз сущо. Не сам казал че човека се е набутал. аз лично сам карам хорнет и знам колко е добра рамката. но молотов а е по здравa рамка и има по добра геометриа за DH. като проучих малко се оказжа че рамките които са счупени са били хорнет от 2010- вероятно дефектна, и 24 player. преди да започнеш да ме атакуваш поне погледни как карам, какво карам и каде карам... Аз карам на fort william- финиширал сам 4ти там и тази година карам mondraker summum team pro и мога да кажя че сам запознат с спорта и колелетата, но аз само изказвам мнение се пак. сега аиде да не правим воина.. тук сме да помагаме на един друг. ето за това, човека пита за съвет.
Ахахахахахахахаха абе смешник как можеш да говориш такива глупости, и в кое състезание финишира 4ти, я дай линк към класирането.
bozidar написа:Моя приятел живее в единбург- UK, аз сущо. Не сам казал че човека се е набутал. аз лично сам карам хорнет и знам колко е добра рамката. но молотов а е по здравa рамка и има по добра геометриа за DH. като проучих малко се оказжа че рамките които са счупени са били хорнет от 2010- вероятно дефектна, и 24 player. преди да започнеш да ме атакуваш поне погледни как карам, какво карам и каде карам... Аз карам на fort william- финиширал сам 4ти там и тази година карам mondraker summum team pro и мога да кажя че сам запознат с спорта и колелетата, но аз само изказвам мнение се пак. сега аиде да не правим воина.. тук сме да помагаме на един друг. ето за това, човека пита за съвет.
Ахахахахахахахаха абе смешник как можеш да говориш такива глупости, и в кое състезание финишира 4ти, я дай линк към класирането.
breaker написа:bozidar написа:Моя приятел живее в единбург- UK, аз сущо. Не сам казал че човека се е набутал. аз лично сам карам хорнет и знам колко е добра рамката. но молотов а е по здравa рамка и има по добра геометриа за DH. като проучих малко се оказжа че рамките които са счупени са били хорнет от 2010- вероятно дефектна, и 24 player. преди да започнеш да ме атакуваш поне погледни как карам, какво карам и каде карам... Аз карам на fort william- финиширал сам 4ти там и тази година карам mondraker summum team pro и мога да кажя че сам запознат с спорта и колелетата, но аз само изказвам мнение се пак. сега аиде да не правим воина.. тук сме да помагаме на един друг. ето за това, човека пита за съвет.
Защо обиждаш? Може да е истина. Това, че завиждаш и не ти се вярва, не означава, че е лъжа. Не познавате хората и веднага започвате да ги обиждате...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта