TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
xcII написа:P.S. чекаме мобилните оператори...
vpravov написа:@Daniel Panev
Е анджък![]()
Ама Шлека може и да знае как.
Daniel Panev написа:xcII написа:P.S. чекаме мобилните оператори...
Да?
xcII написа:Daniel Panev написа:xcII написа:P.S. чекаме мобилните оператори...
Да?
е какво "Да" -> чекаме ги!
Daniel Panev написа:vpravov написа:@Daniel Panev
Е анджък![]()
Ама Шлека може и да знае как.
Чекай, чекай! От тия 20 000 колела поне 200 ще дойдат обратно с някакъв дефект - дали вие сте сбъркали при сглобяването, дали компонентите са си били дефектни при производството - все тая. Ще трябва да ги оправите тук, сега и на момента...
CocaCola написа:Първо влез в първи клас пък после ...
Аз си счупих обтегача срам Х4 , но пък ще бъде заменен с СЛХ така,че не съжалявам!
Daniel Panev написа:Я знамТи не знаеш
vpravov написа:@шлек.. а тия хора по веригата, доказано излишни ли са?
Шлек_народен написа:vpravov написа:@шлек.. а тия хора по веригата, доказано излишни ли са?
Гледах преди години един репортаж по ТВ .Една баба караше каруца с марули на борсата.
въпрос: - Колко ги взимат там?
отговор: - Ми по 5ст. бройката, баби!
Цената на пазара в същото време беше 80ст. бройката
vpravov написа:Затова се радвай на регулаторите, като конкуренцията например. Сега обаче се върни на поста на airbornone и пак се опитай да аргументираш мнението си, ама по-обосновано.
PtD написа:Шлек_народен написа:Гледах преди години един репортаж по ТВ .Една баба караше каруца с марули на борсата.
въпрос: - Колко ги взимат там?
отговор: - Ми по 5ст. бройката, баби!
Цената на пазара в същото време беше 80ст. бройката
Браво. Ами ходи ги продавай по 10 ст. бройката бе. Явно ги разбираш нещата.
Alpina написа:Само един въпрос - може ли да сметне и колко марули трябва да продаде, за да му стигнат за нови капачка на колената![]()
Шлек_народен написа:И затова не съм съгласен, че нещо са се трогнали въпросните хора(според въпросния пост), от където и почна тая дандания.
Шлек_народен написа:.И затова не съм съгласен, че нещо са се трогнали въпросните хора(според въпросния пост), от където и почна тая дандания.
vpravov написа:Ами напротив. Трогнаха се и реагираха според възможностите си(според мен).
YAX написа:От 01.20.2012 - тка де Рождения ми ден...
airborneone написа:Кое точно не ти стана ясно от поста?
Самият факт, че 'въпросните хора' са стигнали дотам, че да изискват затварянето на дадена тема е достатъчен показател за влиянието и.
Друг е въпросът дали премахването на една тема, ще реши 'проблемите' на родните търговци. Трети въпрос е дали някога ще си върнат монополистичните надценки...
exiteyes написа:Бееее, изрудска работа. Вънка вали с кофите тоя сняг, за 10 минути натрупа 5-10см. Продължава да вали, даже се усилва с ненормално голяма скорост. За първи път виждам да вали толкова много сняг.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта