breaker написа:Човекът е казал до 100 лв. Тази каска (Worker) не си струва. http://screambikes.eu/bg/kaski-mtb-shle ... n-mat.html ето тази, ако я намериш някъде си струва за парите
-VoltagE- написа:Тази каска един приятел я караше , огледах я и ми направи впечатление , че стиснеш ли я малко по-силничко ще се счупи на две ... Не си прави експерименти с главата и вложи малко повечко пари за каска едни 160 лева за 661 Comp си заслужават , може да погледнеш в сайта на Bikescenter имаха намеление на каски но само размер XL
bocky написа:...

bocky написа:..
breaker написа:Човекът е казал до 100 лв. Тази каска (Worker) не си струва. http://screambikes.eu/bg/kaski-mtb-shle ... n-mat.html ето тази, ако я намериш някъде си струва за парите
Tonkataa написа:Разбирам ви и аз предположих ,че за се огъва. Ще събера отще малко пари и ще си купя мисля белл или 661 кое смятате за по добро, а относно драга и някой от моделите може да взема ама никаде ги няма в наличие защо ?
breaker написа:Не знам до 100 лв какво друго може да се вземе от тази Worker ( която се огъва, като лист хартия), Драга (който става за парите си и много хора карат с него) и предложението на vvvaaal. Човекът си е казал до 100 лв, а не до 200, за да му предлагате 661 и TSG...парите не се изваждат с едно щракане на пръститеДруга алтернатива, освен някакво огромно намаление в crc, няма (и да караш каска с по-голям размер , например ако си М и караш L на 661 или GIRO и др., е много по-опасно, отколкото да караш М за 100 лв, а вие му предлагайте някакви XXL каски, като той е казал, че е за S или М
![]()
Teodor40 написа:-VoltagE- написа:breaker написа:Човекът е казал до 100 лв. Тази каска (Worker) не си струва. http://screambikes.eu/bg/kaski-mtb-shle ... n-mat.html ето тази, ако я намериш някъде си струва за парите
Ами той хубаво е казал 100 лева , но това все пак му е главата , защо да си прави експерименти със нея ? Тази която ти си предложил съм карал с нея известно време и е пълен боклук , беше ми добре като размер и пак при падане със стегната и закопчана каишка се вдига много лесно , не си струва за едни 50/60 лева да рискува ...
Момче, ти си нямаш ама никаква идея! Не се обаждай толкова неподготвен, моля те! Този модел каска се караше по световните купи и това, че на твоята глава не е паснал, не значи, че каската не е добра. Вземи прочети малко статии за каски и после се изказвай. Можеш да си вземеш каска за 500лв и пак да не ти допадне. За това се мерят модели, размери, производители и т.н. Отделно, как пък разбрахте коя каска пази повече и коя е "по-здрава". Това са съвсем различни понятия.
Каска се мери! И тия боклуци за по 80-150лв въобще не са каски. BELLISTIC-a е на такава цена защото е модел на много години, а не защото не е хубав. Само проветрението малко му куца.

Teodor40 написа: BELLISTIC-a Само проветрението малко му куца.
-VoltagE- написа:Тази каска се е карала по световните купи ? И затова реши да ми наковеш минус така ли , казваш , че каската е боклук , както и аз , но ми слагаш минус ?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта