Вместо да си разпространявате профилчетата, харесайте страницата на MTB-BG.COM
http://www.facebook.com/mtbbg?ref=ts&sk=wall
PtD написа:lostrider@ написа:Ужас! Голяма е простотия тоз фацебуук. Аз моя го затрих отдавна. Къде отидоха добрите стари времена с IRC каналите и легендарното: asl pls!
Ти си затрил своя фейсбук, но твоят фейсбук не е затрил теб![]()
![]()
EccentricMOTION написа:
Вместо да си разпространявате профилчетата, харесайте страницата на MTB-BG.COM
http://www.facebook.com/mtbbg?ref=ts&sk=wall
EccentricMOTION написа:Чакам да минат 30мин, за да ти цъкна още един
dirtnewbie написа:Минуси в раздел "Бла-Бла! Не мога да повярвам, че в теми, в които плямпането на глупости е позволено, се дават минуси... Голямо самочувствие, голямо нещо с този рейтинг.Наистина съм доста объркан.
Не те държим насила тук.dirtnewbie написа:Админите и модераторите е ясно, че е добре да гласуват, но защо другите потребители, наяли се с плюсове, трябва нарочно да ни прецакват рейтинга? То като получиш власт не знаеш как да я използваш. Не искам да влизам в пререкание с никого, просто изпразявам мнението си
ramb0 написа:Минаха 30 мин . Мислиш ли че ми пука дали си от ония комплексарчета ,които имат право да цъкат минуси . Като ми цъкнеш минус ще ми накривиш на дядовия , ама ако аз те срещна някъде и ти цъкна един минус отзад , ще запееш като Азис. И си изтрийте млякото около устата, пуберчета . Ако трябва да кажа още нещо ще е "тиииииииииииииит " , щото има цензора
ramb0 написа:Минаха 30 мин . Мислиш ли че ми пука дали си от ония комплексарчета ,които имат право да цъкат минуси . Като ми цъкнеш минус ще ми накривиш на дядовия , ама ако аз те срещна някъде и ти цъкна един минус отзад , ще запееш като Азис. И си изтрийте млякото около устата, пуберчета . Ако трябва да кажа още нещо ще е "тиииииииииииииит " , щото има цензора
Antares написа: Ако ти се идва до София - с удоволствие ще ти дам шанса да ми цъкнеш един минус на живо.
Само не разбрах к'во стана с цъкането на минуси на живо?ramb0 написа:Гледах да не съм объркал темата , ама не съм бла бла е . Имам чувството , че някои само чакат с кого да се заядат , за да могат да покажат , че можели да слагат минуси . Дадеш на някой малко власт и му гледай сеира
ramb0 написа:Само казвам ,че IP -то се сменя с един рестарт на модема , а скоро ми свършва договора , мисля да сменям нета и не си вкарвай някакви филми от сорта на ФБР разгледването
Antares написа:.....
mil4o3 написа: немога да разбера защо толкова наливаш масло в огъня
Принципно си напълно прав. Реално, обаче, разполагах с едно известно време за губене, та реших да го 'оползотворя' с глупостиmil4o3 написа:Добре приятелю (Antares) , немога да разбера защо толкова наливаш масло в огъня, знаеш ли абсолютно със сигурност кои седи от другата страна
, ти като по-голям и по-зрял човек , такива работи като караници ,обиди и т.н. в някакъв по-малък форум трябва да ги подминаваш като пътни знаци
Antares написа:Не те държим насила тук.dirtnewbie написа:Админите и модераторите е ясно, че е добре да гласуват, но защо другите потребители, наяли се с плюсове, трябва нарочно да ни прецакват рейтинга? То като получиш власт не знаеш как да я използваш. Не искам да влизам в пререкание с никого, просто изпразявам мнението си
Като не ти харесва - си тръгваш. Като не ни харесваш - ядеш минуси. Плюсовете, с които сме се "наяли" са ни ги дали други потребители.ramb0 написа:Минаха 30 мин . Мислиш ли че ми пука дали си от ония комплексарчета ,които имат право да цъкат минуси . Като ми цъкнеш минус ще ми накривиш на дядовия , ама ако аз те срещна някъде и ти цъкна един минус отзад , ще запееш като Азис. И си изтрийте млякото около устата, пуберчета . Ако трябва да кажа още нещо ще е "тиииииииииииииит " , щото има цензора
И се пише цензУра. Ако ти се идва до София - с удоволствие ще ти дам шанса да ми цъкнеш един минус на живо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта