Фейсбук

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Фейсбук

Мнениеот EccentricMOTION » Вто Яну 31, 2012 6:17 pm

Минусът ти е от мен. Чакам да минат 30мин, за да ти цъкна още един на последния отговор по темата :agree:

Вместо да си разпространявате профилчетата, харесайте страницата на MTB-BG.COM
http://www.facebook.com/mtbbg?ref=ts&sk=wall
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот lostrider@ » Вто Яну 31, 2012 6:30 pm

PtD написа:
lostrider@ написа:Ужас! Голяма е простотия тоз фацебуук. Аз моя го затрих отдавна. Къде отидоха добрите стари времена с IRC каналите и легендарното: asl pls! :eyebrow:

Ти си затрил своя фейсбук, но твоят фейсбук не е затрил теб :nuts: :nuts: :nuts:

Напълно съм наясно с това ;)
Аватар
lostrider@

Рейтинг: 2000

Мнениеот xcII » Вто Яну 31, 2012 6:34 pm

EccentricMOTION написа:
Вместо да си разпространявате профилчетата, харесайте страницата на MTB-BG.COM
http://www.facebook.com/mtbbg?ref=ts&sk=wall

А стига бе, доста съм изненадан, че сайта има FB страница.. :bigeyes: Харесвам Форума, но честно казано, не бих казал че ще кликна някога на FB профила на сайта, просто не виждам никва необходимост от това един форум да оди у FB :)
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот dirtnewbie » Вто Яну 31, 2012 6:47 pm

Минуси в раздел "Бла-Бла! Не мога да повярвам, че в теми, в които плямпането на глупости е позволено, се дават минуси... Голямо самочувствие, голямо нещо с този рейтинг. :confused: Наистина съм доста объркан.
make my wishes come true
dirtnewbie

Рейтинг: 1067

Мнениеот Antares » Вто Яну 31, 2012 6:48 pm

Рамбо, имаш един минус и от мен. Сори ексцентричен.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Ozzie » Вто Яну 31, 2012 7:27 pm

EccentricMOTION написа:Чакам да минат 30мин, за да ти цъкна още един

Ха на бас, че не можеш да гласуваш два пъти подред за един и същ потребител. Независимо позитивно или негативно искаш да го оцениш. :P
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот breaker » Вто Яну 31, 2012 8:15 pm

dirtnewbie написа:Минуси в раздел "Бла-Бла! Не мога да повярвам, че в теми, в които плямпането на глупости е позволено, се дават минуси... Голямо самочувствие, голямо нещо с този рейтинг. :confused: Наистина съм доста объркан.

:agree: Прав си, с тези минуси си е голяма "мафия", ама щом са си решили.. :rofl: :crazy:
Аватар
breaker

Рейтинг: 1127

Мнениеот dirtnewbie » Вто Яну 31, 2012 8:35 pm

Админите и модераторите е ясно, че е добре да гласуват, но защо другите потребители, наяли се с плюсове, трябва нарочно да ни прецакват рейтинга? То като получиш власт не знаеш как да я използваш. Не искам да влизам в пререкание с никого, просто изпразявам мнението си
make my wishes come true
dirtnewbie

Рейтинг: 1067

Мнениеот ramb0 » Вто Яну 31, 2012 8:51 pm

Минаха 30 мин . Мислиш ли че ми пука дали си от ония комплексарчета ,които имат право да цъкат минуси . Като ми цъкнеш минус ще ми накривиш на дядовия , ама ако аз те срещна някъде и ти цъкна един минус отзад , ще запееш като Азис. И си изтрийте млякото около устата, пуберчета . Ако трябва да кажа още нещо ще е "тиииииииииииииит " , щото има цензора
Много карам колело . Понякога стигам от кафене до кафене без да слизам да тикам .
Аватар
ramb0

Рейтинг: 1206

Мнениеот Antares » Вто Яну 31, 2012 8:53 pm

dirtnewbie написа:Админите и модераторите е ясно, че е добре да гласуват, но защо другите потребители, наяли се с плюсове, трябва нарочно да ни прецакват рейтинга? То като получиш власт не знаеш как да я използваш. Не искам да влизам в пререкание с никого, просто изпразявам мнението си
Не те държим насила тук.

Като не ти харесва - си тръгваш. Като не ни харесваш - ядеш минуси. Плюсовете, с които сме се "наяли" са ни ги дали други потребители.

ramb0 написа:Минаха 30 мин . Мислиш ли че ми пука дали си от ония комплексарчета ,които имат право да цъкат минуси . Като ми цъкнеш минус ще ми накривиш на дядовия , ама ако аз те срещна някъде и ти цъкна един минус отзад , ще запееш като Азис. И си изтрийте млякото около устата, пуберчета . Ако трябва да кажа още нещо ще е "тиииииииииииииит " , щото има цензора
Изображение
И се пише цензУра. Ако ти се идва до София - с удоволствие ще ти дам шанса да ми цъкнеш един минус на живо.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот ramb0 » Вто Яну 31, 2012 9:03 pm

Гледах да не съм объркал темата , ама не съм бла бла е . Имам чувството , че някои само чакат с кого да се заядат , за да могат да покажат , че можели да слагат минуси . Дадеш на някой малко власт и му гледай сеира :clap:
Много карам колело . Понякога стигам от кафене до кафене без да слизам да тикам .
Аватар
ramb0

Мнениеот breaker » Вто Яну 31, 2012 9:05 pm

ramb0 написа:Минаха 30 мин . Мислиш ли че ми пука дали си от ония комплексарчета ,които имат право да цъкат минуси . Като ми цъкнеш минус ще ми накривиш на дядовия , ама ако аз те срещна някъде и ти цъкна един минус отзад , ще запееш като Азис. И си изтрийте млякото около устата, пуберчета . Ако трябва да кажа още нещо ще е "тиииииииииииииит " , щото има цензора

Antares написа: Ако ти се идва до София - с удоволствие ще ти дам шанса да ми цъкнеш един минус на живо.

Ужас! :boggled: Цъкайте си вие минуси отзад, цъкайте си :rofl: :rofl:
Аватар
breaker

Рейтинг: 1127

Мнениеот joker_brand » Вто Яну 31, 2012 9:26 pm

Лелеле, метАл биячи ........... какъв беше форумът преди 4-5 години :idea:
Аватар
joker_brand

Рейтинг: 1996

Мнениеот Antares » Вто Яну 31, 2012 9:27 pm

ramb0 написа:Гледах да не съм объркал темата , ама не съм бла бла е . Имам чувството , че някои само чакат с кого да се заядат , за да могат да покажат , че можели да слагат минуси . Дадеш на някой малко власт и му гледай сеира :clap:
Само не разбрах к'во стана с цъкането на минуси на живо?
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот ramb0 » Вто Яну 31, 2012 9:35 pm

Нали не си мислиш , че ще дам 100 лв по път да идвам до софия и да ме приберат там в някои РПУ . Предпочитам си нашето районно , поне ме познават там . Няма да ме оставят без цигари :clap:
Аватар
ramb0

Мнениеот Antares » Вто Яну 31, 2012 9:37 pm

Айде още един виртуален бабаит :) Младеж, приятелско предупреждение - ако искаш да можеш да пишеш в по-сериозните форуми - вземи се зАпри малко. Щото няма да съм ти единствения фен с минусите...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот ramb0 » Вто Яну 31, 2012 9:42 pm

Тия виртуалните ги зная , защото един път ходих до едно място , ама ония беше изчезнал . Затова не ми се губят пари и време , а доколто за спиране , досега нищо не ме е спирало . Каквото реша сериозно и го правя . Няма за какво да се притеснявам , най много пък за счупеното си колело :evil:
Аватар
ramb0

Мнениеот Antares » Вто Яну 31, 2012 9:43 pm

Колкото и силно да си го решил, когато рейтигнът ти падне под 1100 - няма да можеш да пускаш теми в по-сериозните секции. Когато подмине 1000 - няма да можеш да пишеш в тях. Пък ти си вярвай...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот ramb0 » Вто Яну 31, 2012 9:49 pm

Така е , но ако си държиш на същата регистрация , иначе все ще се намери някой алтернатива :clap:
Аватар
ramb0

Мнениеот Antares » Вто Яну 31, 2012 10:15 pm

Аха, а админите и модераторите ядат доматите с колците и не знаят що е то IP?
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот lostrider@ » Вто Яну 31, 2012 10:24 pm

Абе, я си разменете фейсбуците накрая :D
Аватар
lostrider@

Мнениеот ramb0 » Вто Яну 31, 2012 10:26 pm

Това за админите и модераторите си е твое мнение . Аз нямам нищо против тях . Само казвам ,че IP -то се сменя с един рестарт на модема , а скоро ми свършва договора , мисля да сменям нета и не си вкарвай някакви филми от сорта на ФБР разгледването :beer:

послепис : Нямам фейсбук
Аватар
ramb0

Мнениеот Esoteric » Вто Яну 31, 2012 11:12 pm

ramb0 написа:Само казвам ,че IP -то се сменя с един рестарт на модема , а скоро ми свършва договора , мисля да сменям нета и не си вкарвай някакви филми от сорта на ФБР разгледването :beer:

това ми звучи, като да си отрежеш пръстите на краката, за да не ти стягат обувките. :D
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот mil4o3 » Вто Яну 31, 2012 11:40 pm

Antares написа:.....

Добре приятелю (Antares) , немога да разбера защо толкова наливаш масло в огъня :crazy: , знаеш ли абсолютно със сигурност кои седи от другата страна :deal: , ти като по-голям и по-зрял човек , такива работи като караници ,обиди и т.н. в някакъв по-малък форум трябва да ги подминаваш като пътни знаци :)
капката пробива камъка не със сила, а с постоянство
Аватар
mil4o3

Рейтинг: 1033

Мнениеот PtD » Сря Фев 01, 2012 1:00 am

mil4o3 написа: немога да разбера защо толкова наливаш масло в огъня

Очевидно нарочно. Дразни виртуалния бабаит.

Строго погледнато, бабаитът трябваше да отнесе един хубав едноседмичен бан, заради отправянето на заплахи, но го отдадох на невръстната му особа, затова леееко си затворих очите. :smash:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот taurus13 » Сря Фев 01, 2012 3:18 am

Абе аз уж съм голяма клюкарка, ама не ползвам Фейсбук. Значи ли това, че не съм истинска клюкарка?
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Antares » Сря Фев 01, 2012 8:37 am

mil4o3 написа:Добре приятелю (Antares) , немога да разбера защо толкова наливаш масло в огъня :crazy: , знаеш ли абсолютно със сигурност кои седи от другата страна :deal: , ти като по-голям и по-зрял човек , такива работи като караници ,обиди и т.н. в някакъв по-малък форум трябва да ги подминаваш като пътни знаци :)
Принципно си напълно прав. Реално, обаче, разполагах с едно известно време за губене, та реших да го 'оползотворя' с глупости :D

@taurus13 Латино сериали гледаш ли?
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот styanski » Сря Фев 01, 2012 11:33 am

ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот Crimson » Сря Фев 01, 2012 11:41 am

Antares написа:
dirtnewbie написа:Админите и модераторите е ясно, че е добре да гласуват, но защо другите потребители, наяли се с плюсове, трябва нарочно да ни прецакват рейтинга? То като получиш власт не знаеш как да я използваш. Не искам да влизам в пререкание с никого, просто изпразявам мнението си
Не те държим насила тук.

Като не ти харесва - си тръгваш. Като не ни харесваш - ядеш минуси. Плюсовете, с които сме се "наяли" са ни ги дали други потребители.

Изображение
И се пише цензУра. Ако ти се идва до София - с удоволствие ще ти дам шанса да ми цъкнеш един минус на живо.

Можели аз може ли аз :wavey: :wavey: :wavey: pick me pick me
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот EccentricMOTION » Сря Фев 01, 2012 11:58 am

Защо просто не си спретнем едно масово пого/мош в тясно място, може и без музика.
:offtopic: Няма да забравя едно видео от концерт на хардкор група, как по време на адското меле от сцената напред с пеговете излита пичага с БМХ и се приземява в центъра на тълпата :rofl:
Може и нещо такова:
http://www.youtube.com/watch?v=EORH8Nx6FHU&feature=related
Протектори аре нот алловет!
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла