Max Speed - Колко сте вдигали най-много

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Max Speed - Колко сте вдигали най-много

Мнениеот itvaimeliezaetodeiba » Сря Фев 01, 2012 2:26 pm

Без риск няма забавление... :)
itvaimeliezaetodeiba

Рейтинг: 1238

Мнениеот Шлек_народен » Сря Фев 01, 2012 5:48 pm

itvaimeliezaetodeiba написа:Около 90км/ч със стара шосейка Hercules по пътя х.Здравец - Пловдив

Не искам да те разочаровам ,ама на тоя път повече от 60-65 км/ч нема начин. Максимум 68-70км/ч
и то само на едно или две места може да се докара.Ти ако искаш и за 120 го смятай! А, ако караш по тоя начин и мислиш, че е геройство - още в по-голяма грешка си!
Шлек_народен

Рейтинг: 1518

Мнениеот itvaimeliezaetodeiba » Сря Фев 01, 2012 6:30 pm

Хахах... ок. :) Не, не го мисля за геройство, просто това е един от моите начини да си правя кефа.
itvaimeliezaetodeiba

Мнениеот bdz43r » Сря Фев 01, 2012 6:52 pm

...за сметка на другите участници в движението.
Аватар
bdz43r

Рейтинг: 2000

Мнениеот Rayko » Сря Фев 01, 2012 7:05 pm

Ей, изядохте го момчето. Мен пък ме кефи, не всеки може така. Освен това си личи, че знае какво прави.
о879 зз 4о з6
Аватар
Rayko

Мнениеот taurus13 » Сря Фев 01, 2012 7:18 pm

Стана ми страшно, докато го гледах...ама си викам, щом го е качил това видео, значи е оцелял. Много рисково...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот acidrain » Сря Фев 01, 2012 7:24 pm

Мда, така ставаш статистика.
Gott mit uns
Изображение
Аватар
acidrain

Рейтинг: 1800

Мнениеот Ozzie » Сря Фев 01, 2012 7:32 pm

itvaimeliezaetodeiba написа:... не забравяйте да цъкнете бутона HQ..

И ако забравим да го цъкнем, ко?
P.S. Див късмет, че някой не реши да те притисне към канавката / храсталяците или че не те е метнал със щангата...
:evil:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот xcII » Сря Фев 01, 2012 8:02 pm

Това за мен е една от най-безсмилените теми, след онази "Кой от къде е" :D :D :D

Подобно на една друга, доста популярна тема във Форума, тази е надъхваща до безумие. За разлика от онази другата, тази няма нищо общо с планинско колоездене :D

@itvaimeliezaetodeiba
Абе, нема ли мотори за скорост по асфалт? Лично мнение, но няма нищо по-тъпо и опасно за мен от каране по асфалт (ed^2 с байк, ама пък ти си и с шосейка де, там не им разбирам "разбирането":) ) па ако ще и с 40км/ч. Въпрос на вкус де... :8D:

ed. може и с 15км/ч. да си дигнеш адреналина ама не по асфалт, а по нещо по-интересно :agree:
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот itvaimeliezaetodeiba » Сря Фев 01, 2012 8:18 pm

Абе, нема ли мотори за скорост по асфалт? Лично мнение, но няма нищо по-тъпо и опасно за мен от каране по асфалт, па ако ще и с 40км/ч. Въпрос на вкус де... :8D:

ed. може и с 15км/ч. да си дигнеш адреналина ама не по асфалт, а по нещо по-интересно :agree:

Има, карам и мотори, сноуборд, скачам с бънджи и такива неща... но и това си беше доста фън! :)
itvaimeliezaetodeiba

Мнениеот xcII » Сря Фев 01, 2012 8:33 pm

ами пусни нещо с мотор де, тва ще да е по-смислено от колко км/ч по асфалт.. :)
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
Аватар
xcII

Мнениеот Шлек_народен » Сря Фев 01, 2012 8:39 pm

Rayko написа: Мен пък ме кефи, не всеки може така. Освен това си личи, че знае какво прави.

Да, личи си , че знае кво прави...
ма сега съм с по-тънки гуми и може би ще мога малко по-бързо да се движа.... само да ми минат раните на гърба и ръцете.. :D

Верно, не всеки може така, поне не дълго време...Един път, два пъти може и да имаш късмет, ама...За техниката- страхотна, почти се качи на багажника на едната кола...При такава скорост да се доближиш на по-малко от 15-20 метра до кола... Шосейката при подобна скорост и наклон има поне 40- 50 метра спирачен път( е, не съм го мерил и се надявам да не ми се налага)! Да не говорим, че губиш видимост на пътя и една дупка да има, немаш време за реакция...
При тази скорост всяка грешка е фатална.Справка -миналогодишното "Джиро". Със около 70 км/ч http://www.sportal.bg/news.php?news=303556 Достатъчно опасно е самото спускане, за да се рискува излишно!
Шлек_народен

Мнениеот itvaimeliezaetodeiba » Сря Фев 01, 2012 8:53 pm

ма сега съм с по-тънки гуми и може би ще мога малко по-бързо да се движа.... само да ми минат раните на гърба и ръцете.. :D

Тоя мои коментар няма нищо общо, не ме познаваш и не знаеш за какво става въпрос... ще се повторя, без риск няма забавление.. поне при мен е така.. и не мисля, че преча на някой!
itvaimeliezaetodeiba

Мнениеот Шлек_народен » Сря Фев 01, 2012 9:09 pm

Верно, не те познавам и наистина тоя коментар може да няма нищо общо със колело.Просто беше под клипчето. Обаче, карам шосейка и знам за кво става въпрос!
Шлек_народен

Мнениеот itvaimeliezaetodeiba » Сря Фев 01, 2012 9:53 pm

Пълна случайност и късмет е че оцелях, никога никой да не пробва подобно нещо... даже и аз не знам от къде ми е дошла в празната глава такава идея!! Да не говорим, че клипа е с шосейка, пък тука е MTB форум... най справедливо според мен, е да бъда разстрелян незабавно.. и без това мисля само как да се очистя.. ОК? :)
itvaimeliezaetodeiba

Мнениеот xcII » Сря Фев 01, 2012 10:59 pm

Да не говорим, че клипа е с шосейка, пък тука е MTB форум...

сфащаш.. :D :agree:

най справедливо според мен, е да бъда разстрелян незабавно..

ти пък, на кой му дреме? :D :agree:

и без това мисля само как да се очистя.. ОК?

как? със шосейката ли? интересно, ама не съвсем.. :popcorn: :sleeping:

P.S. абе тея, Шосейните, що все тука пишат? все се чудя що... немат ли си форум нещо... все мускули, колко км. за колко време... странна работа... :rofl: :rofl: :rofl: ... абе ей, я си спретнете едно форумче и си драскайте шосейните геройства за време там.. :8D:

ed. Аз знам що, щото скука бате... нема Аудитория, нема и качествен асФалт в БГ за тая дисциплина.. е добре, ама, все пак тук е форум за планинско колоездене.. :8D: .. Честно казано, гостоприемството е достатъчно в секция "Други видове колоездене" :smokin:
Последна промяна xcII на Сря Фев 01, 2012 11:17 pm, променена общо 1 път
Аватар
xcII

Мнениеот Harka » Сря Фев 01, 2012 11:14 pm

Абе що не вземете да спрете най-после да му давате наклон на х** на itvaimeliezaetodeiba? Майки ли сте му, какво? Бахти мрънкалниците.

Edit:

xcII, a на теб специално ти препоръчвам да се въздържаш от повече коментари по темата.
Аватар
Harka

Мнениеот dob111 » Сря Фев 01, 2012 11:16 pm

Абе, хубаво караш надолу, изкуство си е тва, ама само внимавай и гледай осовата линия. А нагоре как си, пак ли си машина?
Не съм карал шосейка, но вервам, че е кеф и пристрастява!
Аватар
dob111

Рейтинг: 1900

Мнениеот xcII » Сря Фев 01, 2012 11:28 pm

@Harka

Триеш... Къде остана демокрацията? хахаха... Жалко, имах уважение към теб :xx(:

P.S. последното, което ще приема ТУК е некоЙ да ми дава ТОН, капише??? Иначе, сам си тръгвам... не че ще е загуба за Форума, но нема да допусна НЕКОЙ с Корем да ми дава НАСОКА :D :agree: :smokin:
Последна промяна xcII на Сря Фев 01, 2012 11:34 pm, променена общо 1 път
Аватар
xcII

Мнениеот Harka » Сря Фев 01, 2012 11:33 pm

xcII, абе ако си мислиш, че някой е длъжен само с теб да се занимава... Не разбра ли, че тука няма демокрация? Получаваш една седмица бан по този случай. Това го считай за последно предупреждение. Помисли и си мери приказките следващия път.

П.П. Ма прав ти път. Наистина няма да е голяма загуба.
Аватар
Harka

Мнениеот PtD » Чет Фев 02, 2012 12:36 am

И аз обичам да правя такива магарии от Железница надолу :) А изпреварването отляво ми се вижда доста по-безопасно от това отдясно. :peace:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот itvaimeliezaetodeiba » Чет Фев 02, 2012 9:40 am

P.S. абе тея, Шосейните, що все тука пишат? все се чудя що... немат ли си форум нещо... все мускули, колко км. за колко време... странна работа... :rofl: :rofl: :rofl: ... абе ей, я си спретнете едно форумче и си драскайте шосейните геройства за време там.. :8D:

ed. Аз знам що, щото скука бате... нема Аудитория, нема и качествен асФалт в БГ за тая дисциплина.. е добре, ама, все пак тук е форум за планинско колоездене.. :8D: .. Честно казано, гостоприемството е достатъчно в секция "Други видове колоездене" :smokin:

Просто видях темата и се сетих за клипа.. не мислех, че ще се получи тая серия от безсмислени коментари... шосейката я продадох отдавна и сега карам MTB, ако това ще те направи по щастлив... не ти пука? Тогава спри да се напъваш зад тая клавиетура! ;)
itvaimeliezaetodeiba

Мнениеот g.loumbev » Чет Фев 02, 2012 10:05 am

Вдигал съм 86 км/ ч със шосейка,но карах на около 2 метра зад тир ,за да сведа до минимум въздушното съпротивление.Разбира се не го препоръчвам на никой,освен ако не е решил ,че не си струва да се живее. :crazy: Иначе с МТВ 75 км/ч по асфалт. :peace:
Аватар
g.loumbev

Рейтинг: 1495

Мнениеот eMcKu » Чет Фев 02, 2012 10:28 am

PtD написа:И аз обичам да правя такива магарии от Железница надолу :) А изпреварването отляво ми се вижда доста по-безопасно от това отдясно. :peace:

:beer:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот muho » Чет Фев 02, 2012 1:21 pm

Браво, мен пък ми харесва клипа, аз за такова нещо смелост нямам.

PS. Не се заяждам, но някой хора трябва да наблегнат на употребата на Я (вЕрвам, нЕма) защото дразнещо се получава на моменти.
muho

Рейтинг: 1300

Мнениеот dob111 » Чет Фев 02, 2012 3:34 pm

И аз не се заяждам, но някои хора трябват да се научат как се пише "някоЙ хора" преди да стават правописна полиция!
В поста си съм написал "вЕрвам" заради някаква форма на артистичност и бягство от това да звуча официално! ;) :peace:
ps за използването на "Е" вместо "Я" в свободен текст - зависи от контакста - понякога звучи дразнещо, друг път създава определено настроение.
Аватар
dob111

Рейтинг: 1900

Мнениеот ^_WhitE_DeMoN_^ » Сря Фев 08, 2012 11:38 pm

65,4 км/ч - с тежка мекица по асфалт... Някъде по подбалканския път от София за Бургас :D
Viber | Telegram | WhatsApp | Kaizala: 0885355287 || Facebook: Serge Bulah || Instagram: serge.insta
Аватар
^_WhitE_DeMoN_^

Рейтинг: 1775

Мнениеот rodopi_biker » Съб Фев 25, 2012 6:32 pm

57 km/h със CrossGRX8 , някъде в Родопите ;)
Аватар
rodopi_biker

Рейтинг: 1220

Мнениеот styanski » Пон Фев 27, 2012 3:24 pm

vallio74 написа:
styanski написа:50-55 вече не помня по един стръмен байр

Нагоре или надолу?

Надолу :) Това беше преди като имах малка плоча отпред, сега карам с 60-65 :) не е много безопасно с моята висока рамка затова карам с толкова
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот vallio74 » Пет Мар 02, 2012 6:20 pm

g.loumbev написа:Вдигал съм 86 км/ ч със шосейка,но карах на около 2 метра зад тир ,за да сведа до минимум въздушното съпротивление.Разбира се не го препоръчвам на никой,освен ако не е решил ,че не си струва да се живее. :crazy: Иначе с МТВ 75 км/ч по асфалт. :peace:

А това,че тира не е спрял /или намалил/внезапно,си е повод да почерпиш :beer:
Аватар
vallio74

Рейтинг: 1240

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум