FREERIDE RIDER написа:..тъй като има нисък рейтинг...Максимум-а е около 4 к за фреймсет
На този тип хора много им се радвам... а може би просто им завиждам

.
FREERIDE RIDER написа:Така в момента се чудя между Интенс М9 и Демо '11
Да имах и аз тая дилемаа...Както и да е, щом има възможност човека нека си вземе каквото иска. Както написаха вече няколко човека голям праз е коя от двете ще вземе.
И двете са уникални рамки на производители доказали се през годините, а това са най-бруталните им модели. Повозвал съм се само на Demo 8, а Интенс я съм виждал на живо я не съм, така че не мога да кажа нищо от личен опит, но ще споделя личното си мнение. Demo залагат на FSR окачване от много години, води се че напълно елиминира загубите от работата на окачването при блокирала задна гума (би било голямо предимство ако твоя човек е новобранец и си пали спирачките надолу), не опъва изобщо веригата при свиване и т.н , но много хора са на мнение че е леко куцо при посрещането на неравностите.. Интенса - VPP окачване доколкото знам взаимствано от Santa Cruz. Чувал съм мнения че е от най-добрите окачвания за посрещане на неравностите, защото подобно на окачванията на Giant, Iron Horse и други има две опорни точки които са така разположени че в началния си ход задницата върви назад и нагоре и направо "заобикаля" неравностите, май пак има някакви технологии за намаляване на ефекта от блокиралата задна гума и опъването на веригата при свиването на окачването, но не съм сигурен. И двете рамки имат задоволителна геометрия, ако щеш и визуално ги сравявай и двете са страшно секси

а на здравина са до голяма степен идиотоустойчиви. И все още ми се струва голям праз коя от двете ще избере. Demo тук, Demo там, на където и да се обърнеш все ще има по някой от тия скакалци... тия специалисти така и не изкараха пълната версия, аз бих заложил на M9 заради окачването и рядкото му срещане из нашите ширини

.
Успех с избора и да се похвали у форума... за който раздел стигне рейтинга

.