Antares написа:В-то е излишно. "Имай предвид".
GF написа:Antares написа:
О.К. : Имай предвид, че говориш на дете и то много свясно...
teoedosi написа:Всъщност това си е цяла тема в която има много повече смисъл,отколкото безумната,и безсмислена тема в която пишем в момента.Шокиран съм че толкова хора я приеха сериозно и вложиха толкова плам в нея.
Къде виждаш някой да си търси правата?Шлек_народен написа:Не разбирам насмешката, с която приемате, че някой си търси правата...
@anti_bas
Обаче се чудя това НОРМАЛНО ЛИ Е?? Това е рамка за 2000лв и е само на няколко години, според мене, още даже не се е изплатила за този период от време!! Какви мерки мога да взема по въпроса? Дали още е в гаранция?? Ако не могат да ми я направат, си ИСКАМ ПАРИТЕ!
(още пазя касовата бележка)
prokalnatiq написа:Имаше един клип, в който някой казваше: "Кат не е Ram всичко се пука!"![]()
dirtnewbie написа: Хората карат рамки за по 5-6 бона 2 години и ги чупят...
Шлек_народен написа:А и ако дадеш още 40-50 левa и "Мерцедес" може да си купиш
Pupinator написа:Ако някой смята, че велосипедния спорт е скъпо хоби, аз ще му кажа - Да, скъпо е за теб! Ако не си готов за разходите - по-добре не се захващай.
Да, ти си лудия. Не купувай и ще стъжниш живота на производителя и ще пусне рамката с надписите за 100 евро.Шлек_народен написа:Та, има една приказка за тая работа-за лудия и зелника!
boian написа:да ти го поясня нагледно рамката струва в магазина 2000 лева те я поръчват от Тайван(и понеже не можеш да поръчаш 1 рамка само понеже е завод ,а трябва количество пак пари) там тя е 500 лева да тия докарат до тук също струва пари след това отиваме на наем на магазина в който ще се излага заплати на работниците осигуровки ток и т.н.
PtD написа:Шлекчо разбира от търговия, от производство. Чудно само защо не се е хванал с тях, да изкара яките кинти като подбие цените на тия търговци и на тия производители.
boian написа:TheAnimal: Бирата и пуканките свършиха аз минавам на ракия![]()
kubetata написа:Отивам към магазина, някой да иска пуканки или бира?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта