http://www.ebay.co.uk/itm/Downhill-Moun ... _500wt_949
absinthe написа:.... за некви си 30 лири
absinthe написа:Прав си след това проверих повече е и си харесах една друга http://www.bukkk.co.uk/tariffs.php
JoroDH написа:Ами гледай сега колелцето е много добро и си заслужава ,но друг е въпроса че е добре преди да взимаш мекица да си карал поне 5-6 месеца твърдак и да си се усъвършенствал с него колкото можеш ,защото е много по лесно да се научиш да караш на твърдак... Но ако си карал и знаеш че повече няма на къде с твърдака взимай и не се замисляй!!!
asench написа:JoroDH написа:Ами гледай сега колелцето е много добро и си заслужава ,но друг е въпроса че е добре преди да взимаш мекица да си карал поне 5-6 месеца твърдак и да си се усъвършенствал с него колкото можеш ,защото е много по лесно да се научиш да караш на твърдак... Но ако си карал и знаеш че повече няма на къде с твърдака взимай и не се замисляй!!!
Oф това са глупости за мен, ако имаш възможност си купи мекица...
Ozzie написа:Обърни внимание на това със звездичката:
"* Пратките се таксуват по тарифно тегло, което представлява по-високото от реалното или обемното тегло. Обемното тегло се изчислява по формула VG = a.b.c /6000 (обща ширина [см] x дължина [см] х височина [см]) / 6000."
Сега си представи габаритите на стандартен 26" велосипед и си изчисли обемното тегло.
absinthe написа:Здравейте харесах си ей това колелце за начинаещ спускач кажете дали си струва![]()
http://www.ebay.co.uk/itm/Downhill-Moun ... _500wt_949

asench написа:Както са казали хората всеки си има мнение... За теб са глупости за мен не за трети т'ва е просто поредния тъп коментар но го казвам защото действително имам приятели които са почвали направо с мекица и после съжаляват че не са си взели първо твърдак.
JoroDH написа:
Teodor40 написа:Според мен този Биг Хит също не си заслужава 2000лв. А с твърдак може да се кара, но е малко по-натоварващо и трaвмиращо предполагам. Паданията обаче като чели са с по-мала скорост понеВзима си една евтина C1 и всичко друго да е добри компоненти. Като събере още пари купува рамка, шок и заден сет. Всичко останало само го прехвърля на новата рамка. От цялата врътка губи 60лв от отбезценяване на рамката.
JoroDH написа: Трябва да изстрадаш малко да се помъчиш с твърдака
kriisoo написа:JoroDH написа: Трябва да изстрадаш малко да се помъчиш с твърдака
Тъпото българско мислене...![]()
![]()
Като аз страдам дай и другите да страдат, нищо, че може да минат и без страдания![]()
![]()
kriisoo написа:JoroDH написа: Трябва да изстрадаш малко да се помъчиш с твърдака
Тъпото българско мислене...![]()
![]()
Като аз страдам дай и другите да страдат, нищо, че може да минат и без страдания![]()
![]()

Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!

dirtnewbie написа:Тука си е направо за thоusand times facepalm. Поредното хлапе, чуло-недочуло, и тръгнало да пише мнения. Момчето иска да кара ДХ, нашия му предлага рамка за dirtjump с препоръчителен максимален ход на вилката 120.

shaady написа:
Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта