kriisoo написа:Ако имаш парите за Hornet взимай него.
Рамката си е предназначена за FR. ГЕометрия всичко е много по измислено отколкото на шитхеда. От към здравина също Hornet-a би трябвало да е по-удачният избор.
И двете рамки гаранционно не покриват 180-200 ход, но със сигурност не е като никой да не ги е карал с такива вилки.
Bolverk написа:Ами с 180мм. и повече ход на вилката и двете, ще са с високо средно с неудобни ъгли и тн. При такива положения принципно бих ти казал да не пропиляваш някакви пари и да си изчакаш и направо да си вземеш меката рамка (и без това времето навън е точно за каране). Но при поставен въпроса по този начин - Вземи по-евтиното ! Просто така или иначе се опитваш да прецакаш рамката, чашките, вилката, себе си и геометрията на колелото и в двата случая така, че е по-добре поне да спестиш някой лев.
styanski написа:По-добре вземи блокхеда защото няма да те е яд толкова като сцепиш рамката(ако въобще я сцепиш), познавам едно момче дето караше неговата с 203 мм след това смени с 160мм и после пак мина на 203 мм и на рамката нищо и нямаше а беше карана много агресивнонадявам се да съм ти помогнал
styanski написа:По-добре вземи блокхеда защото няма да те е яд толкова като сцепиш рамката(ако въобще я сцепиш), познавам едно момче дето караше неговата с 203 мм след това смени с 160мм и после пак мина на 203 мм и на рамката нищо и нямаше а беше карана много агресивнонадявам се да съм ти помогнал
а друго е да си мислеш че караш агресивно clkgtr06545 написа:styanski написа:По-добре вземи блокхеда защото няма да те е яд толкова като сцепиш рамката(ако въобще я сцепиш), познавам едно момче дето караше неговата с 203 мм след това смени с 160мм и после пак мина на 203 мм и на рамката нищо и нямаше а беше карана много агресивнонадявам се да съм ти помогнал
.?!
styanski написа:clkgtr06545 написа:styanski написа:По-добре вземи блокхеда защото няма да те е яд толкова като сцепиш рамката(ако въобще я сцепиш), познавам едно момче дето караше неговата с 203 мм след това смени с 160мм и после пак мина на 203 мм и на рамката нищо и нямаше а беше карана много агресивнонадявам се да съм ти помогнал
.?!
Виж кво, това момче съм го виждал как кара, минавал е Боровец, Сопот и тук в Шумен имаме едно трасе което се нарича ''Мечката'' и има 2-3 метров дроп и той го минава без проблеми също така и вилките бяха Manitou Travis Triple 2008, Marzocchi 66 ATA патрон и BoXXer 2009 така, че като незнаеш не се обаждашСъщо така Хорнета не е препоръчано да се кара с 160мм, та даже производителите не са сигурни, че ще издържи на 150, а и ако вземе спринта и го сцепи няма да го е яд толкова, а и ще спести пари за меката рамка
downhill biker написа:Взимай хорнета аз си подмених рамката с тази новата която излезе модел 2012 със tapered чело reccomended входа е 150 но аз я карам със 160 така че не умувай ми взимай HORNETA
dhbikera написа:Какво да ти кажа Dartmoor си е Dartmoor , Sprint си е Sprint ти прецени кое е по хубаво![]()
arsenala5 написа:2. Издържа и на най-големите вилки и шанса да я повредиш сериозно е минимален.
3. По-лека е и е по-устойчива на усукване.
4. Ще има по-приличен челен ъгъл и средно с голяма вилка.

k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта