zero knowledge написа:Какви масла ползвате си е ваша работа, ама не ги препоръчвайте като "ставащи" за шокове. Хванете прочетете малко какво е VI и cSt и кое на какво влияе. Изброените масла не са добри за шокове, a Motul 10w shock oil - такова животно няма. Има Motul shock oil, но то е толкова рядко, че RC4 ще си загуби почти всичката компресия. Минусите са от мен.
Иначе маслото за RC4 на фокс е червеното, като то всъщност е Silkolene Pro RSF 10w (47 cst и VI към 300).
М да приемам сбърках не е Motul 10w shock oil заблудил съм се и Калин е прав такова НЛО няма
А zero knowledge дали имаш идея от къде може да се купи от БГ Silkolene Pro RSF 10w ???? и колко стува??
Интересува ме да не го мъкна от тук по летищата ако мога да си го взема от БГ, Благодаря ти предварително !!
Не знам и не сам проверил още но съм чувал, че силиконовите масла повреждат някой модели хидравлики дали това е вярно и кои по точно ???
Motul Shock Oil 16.1 6.20 400 100% синтетично
Motorex Racing Fork Oil 10w Fork Oil 32 7.20 200 Mineral
Silkolene PRO RSF 10wt Fork & Shock Oil 47.36 13.70 303 Semi Synthetic
Torco Racing Shock Fluid - Medium Shock Oil 31.82 9.57 100% Synthetic
подчертавам, че според мен ще има особена разлика с различните видове масла.
по-добре май да се придържате към тези които са препоръчани от компаниите производители..
карам само със начален клас велосипе
Д Защото карам
DH ли, рейтинга ми е и той надолy

Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders