PtD написа:Точно тези, да.
Остава загадка какво точно отлагаме и какво точно планираме без информация за това какво имаме.
PtD написа:Покажи къде съм казал, че има?

Интересно ми е - колко процента трябва да е риска от тази технология, за да се съгласите вие, протестиращите, че е "безопасна"? 70%? 80%? 90%? 99.9%?
Edit: позволявам си да се усъмня в искреността на Бойко Борисов и правителството относно текущия "завой" - вече има достатъчно прецеденти, които показват, че завоите му винаги завършват с такъв към руските монополни интереси. Което (ако човек се замисли де) е очевадно - Лукойл и Газпром са в позиция да изнудват което и да е българско правителство... а Инджев е хиляда процента прав, но тъй като явно по-далеч от носа си не виждаме, няма и да се откачим скоро от руския рекет. Всеки случай както и преди казах - далеч по-лесно е да се протестира на ангро без оглед на разни "дреболии", вместо да се постъпи по начина, който препоръча did.

PtD написа:по-десен от вас двамата, бидейки долен капиталист със собствен бизнес.
Аз, обаче, не съм се съгласил

Виждаш сам как смесваш произволно неща, които нямат нищо общо. Сякаш не си виждал/чувал за социалисти и болшевики със собствен бизнес? Продължаваш да ме разсмиваш