dirtnewbie написа:@Did
Би ли обяснил по-точно какво имаше предивид? Нали го взимам с гаранция, какъв е проблемът?В Монтана ми трябва някой магазин, защото баба ми се е навила да подпише за лизинга, а тя до София не може да дойде. Някой добър магазин за компютри в Монтана или? Това вече е глупав въпрос, но може и да има хора от Монтана, които знаят нещо. Мерси отново за обърнатото внимание, бяхте ми доста полезни, но не ми се дават още 200 лева отгоре за Уиндоус, а ще са ми нужни някои работи.
dirtnewbie написа:@Did
Би ли обяснил по-точно какво имаше предивид?
qwerty42 написа:Лично и аз не съм фен на HP.
Леново само съм чувал хубави работи, но не съм ползвал въобще. Единствено дел съм ползвал за повече време (вече половин година) и никакви проблеми не съм имал, други марки само временно. Какви проблеми са имали вашите компютри, че ми стана интересно? :?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
hitar_potter написа:А сега малко религиозен фанатизъм... HP за мен са пълни дръвца.... Гледай да са с процесор Intel
hrissim написа:Относно лаптопите.
С риск да бъда оплют: ACER, по възможност по-висок клас.
По няколко причини:
1. Марката като качество не е това, което беше /кривата е възходяща/;
2. Най-добро съотношение цена-качество-производителност;
3. Поради горните две причини има много продадени - много евтини резервни части на разположение при нужда.
Моят е от 4 години и 5 месеца /5520G/. Eксплоатация всекидневна - игри, видеообработка /Sony Vegas/, филми, музика, интернет и кво ли не.
Проблеми бързо решени миналата година:
- изгоряла видеокарта - замених си я сам с такава втора употреба за 100лв. по-висок клас открита във форума на laptop.bg;
- изгорял чипсет на дъното - смених си сам цялото дъно с такова втора употреба за 30 лв. открито във форума на laptop.bg.
За повечко пари - Lenovo!
hrissim написа:...качество...
- изгоряла видеокарта - замених си я сам с такава втора употреба за 100лв. по-висок клас открита във форума на laptop.bg;
- изгорял чипсет на дъното - смених си сам цялото дъно с такова втора употреба за 30 лв. открито във форума на laptop.bg.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
PtD написа:П.П.П. Панев, не знам как ти е удобен клиторът. На Latitude-a имам и на EliteBook-a имам. Първото нещо, което правя е да го disable-на.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта