clkgtr06545 написа:Значи сега обмислям взимането на Schwalbe Wicked Will 2010 2,5 тъй като е и на промоция , но все пак не знам дали няма да ми е малко тегавичко като размера и е 2,5

clkgtr06545 написа:Интересуваме коя от двете гуми е така да се каже по-универсална , защото през почивните дни ходя на Витоша , а през делниците си връткам из града. За това ми трябва гума с която хем да мога да карам малко по екстремно хем да мога и да се придвижвам и се насочих кам тези два модела
clkgtr06545 написа:не знам дали няма да ми е малко тегавичко като размера и е 2,5
sensation_blue написа: ... двете понятия - градско каране и спускане се самоизключват едно друго....
- това ще го запазя в златния фонд!sensation_blue написа: DHR 2.35 ... отпред за каране кал, но се оказа много неудачен избор - пързаля се по мокро даже и нагоре...
mover написа:Да попитам, за настоящия зимно-пролетния сезон, когато се очаква да е мокро и кално:
1. Добра идея ли е да сложа сегашната предна запазена Minion отзад, тогава каква да сложа за предна? (Искам да съответства на 2.4 по номерацията на MAXXIS!)? .... Напр. Schwalbe Nobby Nic 2.25 или 2.35?
2. Ако оставя Minion-а отпред, каква да пробвам за задна?
През лятото ще доизнося отзад стария залепен Roller и Minion-а отпред.
и Schwalbe Wicked Will 2010 2,5 отпада тъй като ми е малко скъпичък и сега мисля да си взема за опред Minion 2.35 а за отзад High Roller 2.35 тъй като доста хора , които писаха в темата карат с тях . Мислех да взема a Advantage 2.4 но щом хвърля камъни по рамката ще ми одере рамката
а аз държа на вида и 
ufff93 написа:И да си бил отишъл на време нямаше да можеш да вземеш. За 3 дей деала ставало само онлайн
breaker написа:Много хора бъркат- screambikes не е velomania
Fanatico написа:breaker написа:Много хора бъркат- screambikes не е velomania
Така ли..![]()
Само дето си е точно то.
mover написа:благодаря за предложението за ADvantage. Някой карал ли е точно размера 2.4 и с каква твърдост. Впечатления?
sensation_blue написа:Скоро си взех DHR 2.35 която не знам защо реших да сложа отпред за каране кал, но се оказа много неудачен избор.
sensation_blue написа:прекалено ми мяташе камъчета по рамката като карам по асфалт и ми беше някак малка
botroid написа:Advantage в размер 2.1 е с дурометър 60а, което значи че на асфалт си лепне. Наистина посъбира камъчета и ги мята по рамката, но това не ми е било проблем, защото карам с калник. Advantage 2.4 обаче е 70а и не съм забелязал да лепи камъчета. Действително 2.1 размера си е малък при всякакво по-агресивно каране, но пък за планини с малък наклон, както и за много дълги преходи е добре.
n1ky написа:За да не пускам нова тема,ще си позволя да попитам тук.Въпросът ми е дали Tioga Factory DH 2.10 ще ми свършат работа.Ще карам предимно надолу,начинаещ съм,~65 кила съм и ще се кара твърдак ?

Stanev написа:Тази гума е пълно недоразумение. Ако искаш нещо евтино за спускане по-добре си вземи една рубена Тритон X, Спорт серия, не че е по различна от Тиога, но поне държи малко повече. Цената и е 22 лева, за едностенна 2.45 гума. Ако имаш повече финанси нещата стават по-лесни

boevvw написа:Здравей) Отпред съм с Минион 60а отзад съм с хай ролер супер таки .... завъртал съм гумите но хай ролера на спирачка на асфалт не държи сравнение с миниона, а на сняг хай ролера държи много повече
) Затова според мен си вземи един минион отпред и хай ролер отзад
) Според мен това е най-разумното решение
Надявам се че съм ти помогнал
shaady написа:boevvw написа:Здравей) Отпред съм с Минион 60а отзад съм с хай ролер супер таки .... завъртал съм гумите но хай ролера на спирачка на асфалт не държи сравнение с миниона, а на сняг хай ролера държи много повече
) Затова според мен си вземи един минион отпред и хай ролер отзад
) Според мен това е най-разумното решение
Надявам се че съм ти помогнал
На кого му трябва гума за DH да държи на асфалт?
Просто е - миньона има повече сцепление в завоите, а хай-ролера има повече сцепление като напъваш да въртиш и спираш..
sensation_blue написа:... каране в кални и мокри условия на Maxxis Minion DHF и DHR чрез премахване на част от грайфера. Някой да е пробвал?
shaady написа:хай-ролера има повече сцепление като напъваш да въртиш и спираш...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта