Ако знаете какво ми се случи вчера... Вчера рано сутринта някой звъни на вратата. Излизам аз сънен, още неумит и виждам двама добре въоръжени служители на ГД БОП с бронежилетки и палки да ми стоят пред вратата. Легитимираха се културно и единия ме попита, дали бих им съдействал. Това беше предложение, на което очевидно не можех да откажа. Замъкнаха ме в апартамента на съседите, където живее една счетоводителка. Много приятна жена, даже оправя счетоводството на фирмата на жена ми. Вътре беше фраш с полицаи - кеф ти БОП, кеф ти икономическа полиция, кеф ти прокурори... Почваха обиск и искаха независимо лице да наблюдава обиска и после да подпише протоколите за изземване и декларация, че процесуалните действия са извършени законно. 2 часа тарашиха, иззеха всичко що е хартия от апартамента, 2 лаптопа и 1 стационарен компютър, взеха на всички телефоните... А след десетина дни се очаква дъщерята на счетоводителката да ражда. Тъкмо бяха подредили и изчистили всичко и чакаха бебето. Добре че бременната я нямаше, та не се стресна, щото обстановката си беше яко наелектризирана.
... и днес прочетох това:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=872924Направо участвах в реалити

Q. b. f. f. f. s.