SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот ludiya » Пон Мар 19, 2012 11:03 pm

s1m3on написа:Това го пускам, поради днешната тежка катастрофа на Е-79... В случая Човек шофирал БМВ прави маневра изпреварване без да погледне в огледалата, че го изпреварва мотоциклет... И още нещо добавям това което касае и нас ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ...
Преди да си отвориш вратата,пак погледни в огледалото.Може да идва и колоездач!

Tе най-вече селяните с бмвта ги правят тези неща. Понеже са състезатели :banghead:
ludiya

Рейтинг: 1206

Мнениеот Antares » Пон Мар 19, 2012 11:28 pm

Попитали Далай Лама какво най-много го изненадва относно човечеството, а той отговорил:
"Човекът, защото жертва здравето си, за да печели пари. После жертва парите, за да си възвърне здравето. И след това е толкова неспокоен за бъдещето, че не се радва на настоящето.
Резултатът е, че не живее нито в настоящето, нито в бъдещето, живее, сякаш никога няма да умре и после умира, без никога да е живял.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот styanski » Вто Мар 20, 2012 7:49 pm

Браво на Велоклуб ''Устрем'', че така се грижат за нашата природа, продължавайте в същия дух :)
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот r1nftw » Вто Мар 20, 2012 7:55 pm

Опа.
Intel core i7 920 @4,1GHZ Sapphire HD7870 Ghz edition OC @1250/1600
Аватар
r1nftw

Рейтинг: 1244

Мнениеот did » Вто Мар 20, 2012 8:20 pm

Ако знаете какво ми се случи вчера... Вчера рано сутринта някой звъни на вратата. Излизам аз сънен, още неумит и виждам двама добре въоръжени служители на ГД БОП с бронежилетки и палки да ми стоят пред вратата. Легитимираха се културно и единия ме попита, дали бих им съдействал. Това беше предложение, на което очевидно не можех да откажа. Замъкнаха ме в апартамента на съседите, където живее една счетоводителка. Много приятна жена, даже оправя счетоводството на фирмата на жена ми. Вътре беше фраш с полицаи - кеф ти БОП, кеф ти икономическа полиция, кеф ти прокурори... Почваха обиск и искаха независимо лице да наблюдава обиска и после да подпише протоколите за изземване и декларация, че процесуалните действия са извършени законно. 2 часа тарашиха, иззеха всичко що е хартия от апартамента, 2 лаптопа и 1 стационарен компютър, взеха на всички телефоните... А след десетина дни се очаква дъщерята на счетоводителката да ражда. Тъкмо бяха подредили и изчистили всичко и чакаха бебето. Добре че бременната я нямаше, та не се стресна, щото обстановката си беше яко наелектризирана.

... и днес прочетох това: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=872924

Направо участвах в реалити :look:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот climbera » Вто Мар 20, 2012 8:31 pm

Къде в София да си намеря диня подяволите? :D :D
Аватар
climbera

Рейтинг: 1056

Мнениеот vla40 » Вто Мар 20, 2012 10:57 pm

did написа:Ако знаете какво ми се случи вчера... Вчера рано сутринта някой звъни на вратата. Излизам аз сънен, още неумит и виждам двама добре въоръжени служители на ГД БОП с бронежилетки и палки да ми стоят пред вратата. Легитимираха се културно и единия ме попита, дали бих им съдействал. Това беше предложение, на което очевидно не можех да откажа. Замъкнаха ме в апартамента на съседите, където живее една счетоводителка. Много приятна жена, даже оправя счетоводството на фирмата на жена ми. Вътре беше фраш с полицаи - кеф ти БОП, кеф ти икономическа полиция, кеф ти прокурори... Почваха обиск и искаха независимо лице да наблюдава обиска и после да подпише протоколите за изземване и декларация, че процесуалните действия са извършени законно. 2 часа тарашиха, иззеха всичко що е хартия от апартамента, 2 лаптопа и 1 стационарен компютър, взеха на всички телефоните... А след десетина дни се очаква дъщерята на счетоводителката да ражда. Тъкмо бяха подредили и изчистили всичко и чакаха бебето. Добре че бременната я нямаше, та не се стресна, щото обстановката си беше яко наелектризирана.

... и днес прочетох това: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=872924

И... Хареса ли ти? :D
Аватар
vla40

Рейтинг: 1394

Мнениеот PtD » Вто Мар 20, 2012 11:08 pm

did написа:... и днес прочетох това: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=872924

2 200 000 лева / 17 души =~ 130 000 лева на калпак. А Милен Велчев затри 1 милиард лева от суопа с външния дълг и какво, още си е на свобода! "За милиони нема закони, за кокошка нема прошка"... Тука е така.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот styanski » Сря Мар 21, 2012 4:31 pm

Малко пешачката ще я карам за известно време :agree: Рамката ще бъде в син цвят, затова не е зглобена. А за кросчето разкарах го.
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Мнениеот dEcLiNe » Сря Мар 21, 2012 9:41 pm

Абе рутера ми(като че ли) се бъзика с мен - тъпото е че проблема е само със сайта на pinkbike - зарежда ми по 10 минути, и това ако имам късмет.
През телефона пак прави същия номер, а като го свържа през 3g-то за няколко секунди се зарежда...
WTF?Хелп!
Рестартирах и рутер и wi-fi и PC и пак та*ак. :crazy:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот r1nftw » Сря Мар 21, 2012 10:56 pm

Виж да не прегрява рутерът(колкото и странно да звучи).Като го рестартира, сложи ли настройките по подразбиране?
Аватар
r1nftw

Мнениеот nofear921 » Сря Мар 21, 2012 11:23 pm

Ако рутера прегрява няма да прави проблем само с розовото колело. Най-вероятно ISP-то му бъзика нещо и чуждестранните сайтове се зареждат по-бавно.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Аватар
nofear921

Рейтинг: 1376

Мнениеот Antares » Сря Мар 21, 2012 11:24 pm

dEcLiNe написа:Абе рутера ми(като че ли) се бъзика с мен - тъпото е че проблема е само със сайта на pinkbike - зарежда ми по 10 минути, и това ако имам късмет.
През телефона пак прави същия номер, а като го свържа през 3g-то за няколко секунди се зарежда...
WTF?Хелп!
Пусни произволно търсене в google images. И ако дава същия проблем - влез в настройките на рутъра и спри firewall-а му.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот dEcLiNe » Сря Мар 21, 2012 11:58 pm

Класика... 2 минути след като ви се оплаках, сайта тръгна както преди. :eek3: :crazy:

Колкото до рутера - рестарта, който му правя, е да му дръпна захранването за 10 секунди, от настройки и такива работи не разбирам. :smash:

Еdit: Класика.. познайте какво пак стана. :lol:

@Antares - всичко е наред с картинките по сайтовете - само с PB има проблем.
Аватар
dEcLiNe

Мнениеот TeDo_BaPHa » Чет Мар 22, 2012 10:57 am

Та от къде казвате се изключва firewall-a на рутера :D..
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот r1nftw » Чет Мар 22, 2012 11:11 am

viewtopic.php?f=18&t=108893 Е*аси изчепателното описание! :agree: :agree: :agree:
Аватар
r1nftw

Мнениеот VOLATGE » Чет Мар 22, 2012 11:22 am

Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот Chroni » Чет Мар 22, 2012 12:25 pm

styanski написа:Малко пешачката ще я карам за известно време :agree: Рамката ще бъде в син цвят, затова не е зглобена. А за кросчето разкарах го.

кефиш ме :Д
Карам Клаймбър - skype: johnni_walkers
Аватар
Chroni

Рейтинг: 1134

Мнениеот styanski » Чет Мар 22, 2012 12:39 pm

Chroni написа:
styanski написа:Малко пешачката ще я карам за известно време :agree: Рамката ще бъде в син цвят, затова не е зглобена. А за кросчето разкарах го.

кефиш ме :Д

Ooo YeaH рамката ще бъде пребоядисана събота или неделя
ALTAFINI написа:
Изображение
Аватар
styanski

Мнениеот venko » Чет Мар 22, 2012 7:11 pm

Ooo YeaH рамката ще бъде пребоядисана събота или неделя

Страхотно!! Тръпна в очакване. :D
"Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес" Фьодор Михайлович Достоевски
Аватар
venko

Рейтинг: 1566

Мнениеот azze » Чет Мар 22, 2012 7:43 pm

Гадната жега изтощава.Представям си какво ще е юли и август. :xx(:
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Chroni » Чет Мар 22, 2012 8:01 pm

Хора давайте примери как да резна една че се бута вече секи ден да кара с мен :Д:Д
Аватар
Chroni

Мнениеот kubetata » Чет Мар 22, 2012 8:13 pm

Chroni написа:Хора давайте примери как да резна една че се бута вече секи ден да кара с мен :Д:Д

Изображение
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот TeDo_BaPHa » Чет Мар 22, 2012 10:30 pm

Antares написа:
dEcLiNe написа:Абе рутера ми(като че ли) се бъзика с мен - тъпото е че проблема е само със сайта на pinkbike - зарежда ми по 10 минути, и това ако имам късмет.
WTF?Хелп!
Пусни произволно търсене в google images. И ако дава същия проблем - влез в настройките на рутъра и спри firewall-а му.

Благодарение на теб и Google вече нямам проблеми с Пинкайк и още доста други сайтове, които правиха проблем преди :).
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот dEcLiNe » Чет Мар 22, 2012 10:32 pm

TeDo_BaPHa написа:
Antares написа:
WTF?Хелп!

Благодарение на теб и Google вече нямам проблеми с Пинкайк и още доста други сайтове, които правиха проблем преди :).

И ти ли махна firewall-а? Ако да, как? :D :beer:
Аватар
dEcLiNe

Мнениеот TeDo_BaPHa » Чет Мар 22, 2012 10:38 pm

dEcLiNe написа:
TeDo_BaPHa написа:
Antares написа:
WTF?Хелп!

И ти ли махна firewall-а? Ако да, как? :D :beer:

Влизаш в настройките на рутера и изключваш :) :D :agree: . http://forum.spectrumnet.bg/showthread.php?t=380
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот SeSSion » Чет Мар 22, 2012 11:23 pm

TeDo_BaPHa написа:Благодарение на теб и Google вече нямам проблеми с Пинкайк и още доста други сайтове, които правиха проблем преди :).

Аз също! :d :beer:
SeSSion

Мнениеот Chroni » Пет Мар 23, 2012 3:12 pm

Абе хора в вашите градове минават ли от колите на Гоогле защото аз бях чел още преди година трябваше да тръгнат из Българиа но чак сега виждам в Ловеч за първи път.
Ще правят нещо като атлас или от сорта на целия свят улици и т.н Снимат с колите в сякъкви възможни посоки
Аватар
Chroni

Мнениеот veskoz » Пет Мар 23, 2012 5:20 pm

Street view са каа туй.
Пиши у гугъл и ша видиш за ко иде реч.
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz