Глупости! Много ми е любопитна обосновката ти.fall_out написа:Това с firewall-а е много лоша идея.
Antares написа:Глупости! Много ми е любопитна обосновката ти.fall_out написа:Това с firewall-а е много лоша идея.
Имаш ли представа по какъв абсурден начин работи вградения firewall на повечето домашен клас рутъри? И как реално не ти дава почти никаква защита. А доста редовно засича за опит за flood зареждането на много последователни изображения, каквото например е търсене в google images, сайт с повечко снимки/картинки като PB? И бати кефа - зареди ти 3-4 картинки и натаък почва да филтрира, филтрира, филтрира...
FastBiker написа:Downhill_01 написа:http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/246720_214740421899060_100000893122401_641695_3994359_n.jpg някой може ли да ми каже какъв е модела на тази вилка .. Знам че е Manitou обаче модела не знам
На мен ми прилича на най-прост XCR с обърнати ботуши!
Gasolin написа:May the nerd wars begin.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Antares написа:Всяко нещо, което не разбираш на тема компютри ли е nerdism?
Продължаваш да не даваш никаква обосновка на твърдението си.fall_out написа:Няма значение кой какъв измислен рутер си е купил, не е здравословно да се препоръчва на всеки да си спира защитната стена на общо основание. Аз лично такива проблеми не съм имал на няколко различни рутера. Какви са тия рутери които ползвате?
fall_out написа:Няма значение кой какъв измислен рутер си е купил, не е здравословно да се препоръчва на всеки да си спира защитната стена на общо основание. Аз лично такива проблеми не съм имал на няколко различни рутера. Какви са тия рутери които ползвате?
Това, което се сещам е - пробвай от настройките на самия рутър да смениш канала, на който да излъчва. Може да се получават някакви смущения от съседски мрежи и да става мешаница, която да бърка по-слабите антени на телефоните.dimochito написа:Tъй сме на тема рутери, нека и аз да помоля за съвет.
Antares написа:Продължаваш да не даваш никаква обосновка на твърдението си.fall_out написа:Няма значение кой какъв измислен рутер си е купил, не е здравословно да се препоръчва на всеки да си спира защитната стена на общо основание. Аз лично такива проблеми не съм имал на няколко различни рутера. Какви са тия рутери които ползвате?
Аз дадох. При това няколко човека потвърдиха, че съществуващ проблем е изчезнал при спирането му.
Та по скоро ми звучи, сякаш повтаряш като папагал казаното от други хора, без реално самия ти да си наясно защо.
За парола на рутъра или на wireless-а говориш?Chroni написа:Като се отворили тема Рутери да питам КАК мога да си сменя паролата защотот дадох рутера на доставчика и са сложили такава парола дето всеки я знае... И искам да я смена ма немога да намера от къде - гледам при гоогле и пак нестава
Antares написа:От там насетне - цената на час варираОт бутилка Туборг/час до ...
r1nftw написа:И к'во?За дето казах къде е проблема( и после го реших) се получава минус?Яко.Този "някой" от хронологията по-горе съм аз.
Ако визираш мен... знаеш ли какъв ужас е да се пише с ръка и половина? Нагласям си една дъска върху краката, върху нея лаптопа и така. И шибаните ми палци постоянно натискат тъчпада и маркера се появява магически по средата на текста и почвам да си "редактирам" вече написаното и изпадам въвboriss13 написа:Пешооооо, аре малко активност, порфавор!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта