bikerider написа:Позволявам си да не се съглася... рисувайки с четка Nomad Compose върху купения днес за половинката iPad 3 / 64 GB
Хвани един Wacom с някоя стабилна програма като Corel Painter 12 и тогава ще видиш какво е кеф ;]
bikerider написа:Позволявам си да не се съглася... рисувайки с четка Nomad Compose върху купения днес за половинката iPad 3 / 64 GB
k0k0 написа:Хвани един Wacom с някоя стабилна програма като Corel Painter 12 и тогава ще видиш какво е кеф ;]
bluskanie написа:Миналия месец пък си взех "НАЙ_ДОБРИЯ андроидски таблет" (УЖ) - ASUS Transformer Prime. Много се радвах първите няколко часа. Уникален вид има и на книга беше супер як. До момента, в който започнах да използвам апликейшъни, различни от тези, които показват колко е часа. Проблемът тук е повече в софтуера, но при истински мултитаскинг, тъпото лайно направо спираше да бачка, а уж това е предимството на ОС-а. Супер разочарован, преди 2 дни лайното замина на EBAY към новия балък, който сега тръпне да си го вземе от куриера.
bluskanie написа:PtD, ами твоя таблет спечели награди за най-добър таблет, хем е с доста по-куц (според тях) хардуеър от моя. Моя обаче не печели никакви награди, а само критики. То не бяха WI-FI проблеми (които са факт!), GPS проблеми, лагове и т.н. Плюс тва, не знам с какъв андроид го караш, ма моя се ъпдейтна до 4 Sandwich веднага след като го пуснах, та не знам как върви с по-стария. 3D игри... ми някои вървяха, ама някви тъпи, разрабоптени от Nvidia, за да си покажат коровете, ама пробвах REAL RACING HD2 (дето на IPAD върви като по масло) и щях да умра направо... то не може да се кара ебати, дори с бавните немски коли ))))) Вероятно трябваше да си взема TF101, като твоя, ама нали исках да е мега яката машина и се разочаровах зверски. Та така... оставих си лаптопчето да си ме топли и чакам развитие от Гугъл (или девелопърите на андроид) или чакам уиндоус
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта