killah написа:Добре, тогава може ли да ми предложиш части с който да заменя тези.Предварително благодаря и съжалявам не разбирам много-много от колела.
killah написа:Такаа , реших да си купя това:http://bikescenter-bg.com/index.php/step.module_action/modname.pricelist/modaction.details/product.6036/product_cat.632/lang.2 И ще ми кажете ли кой части да му сменя ако трябва.
Ще кара DH.
breaker написа:Щом има пари, не е нужно да се занимава с втора ръка. Смяната на горните компоненти, за които писах, ще трябва да добавиш към 400 лв. Разбери се с тях, може и намаление да ти направят. Преди си спомням как scott voltage fr 20 струваше преди 3500 и беше със същите части.

hitar_potar написа:Брейкър - за гаранцията на Пейпал чувал ли си? А да не говорим, че при офертата, посочена от мен, остават свободни едни груби 2500лв - дори да има дребни кусури, могат да се покрият с една дребна част от тези средства. Ако кусурите са по-големи, ще си личат вече на снимките. Всеки малко по-разбиращ, който се занимава с байкове от няколко години, може да разпознае сериозните кусури (освен ако главата му не е завряна на 1 тъмно място). Сигурен съм, че Burning_Ice също може да каже някой и друг лаф относно пазаренето на ползвани стоки!![]()
Манш - 1 сериозно въпросче: доколко ще е нужна 2-годишната гаранция от Скот за тази рамка на момче, което дори не знае за кой размер рамка е? От цялата тема дотук извода ми за него е, че тепърва почва да кара малко по-сериозно.
А гаранцията на вилката, скоростите, задния амортисьор??? Нагледал съм се на гаранционно обслужени шокове и вилки - накратко казано, предпочитам риска с ползваните компоненти! Че алтернативата с гаранциите е смешна в нашта мила родина!
За архива - аз също разсъждавах преди време така - новото си е ново... Сега разсъждавам така единствено за дребни компоненти, купени на дребно. Относно рамки, вилки и цели байкове - съм на съвсем друго мнение!![]()
Автора - просто предложих алтернатива. Ти си човека с парите - ти поръчваш музиката!![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта