от bikerider » Чет Сеп 01, 2005 10:29 am
Не знам защо всички тук мислят, че байкпарковете са места, където се кара със собствено колело.
Байкпарковете са изцяло комерсиални начинания - целта им е печалба. Защо забравяте за колелата под наем?
Така че, Веломания, БАС и МАС и ГАЗ според мен биха имали изгода от участие в евентуален байкпарк, друг е въпроса дали сега точно е удачния момент предвид мизерния пазар и мизерната покупателна способност на потребителите. Щото въпроса колко хора ще могат да си позволят дневната такса в един български байкпарк е доста напред в списъка с трудните въпроси. Според мен като се калкулират разходите и печалбите ще стигнем до доста европейски цени за карта на ден. 50-60 евро на ден изобщо не е невероятна цена за дневна карта. Все пак това е скъп и елитен спорт и без никой да ми се обижда, за него трябват пари. Погледнете на "ски-парка" на Шилигарника в Банско например каква му е инфраструктурата и вижте цените на картите. А байкпарковете имат според мен дори още по-сложна инфраструктура, заради многото маршрути, маркировки, поддържане на терена, компенсиране на ерозията и други такива сложнички теми.
@Alien: Така че, за мен въпроса не е, че не е изгодно [b]по принцип[/b] на велопродавците и производители/вносители, а че не е изгодно в момента, поне според мен като страничен наблюдател, а не човек от бранша. Не е нужно да има 100,000 байкъри със собствени колела, за да е печеливш един байкпарк, нали? Както при ските. Феновете си имат свои хубави ски, който няма пари за хубави ски, но му се кара, отива на Алеко и си наема бангии, с които все пак да кара някак. Аз разглеждам байкпарковете по същия начин.
Do or do not. There is no try...