Наградата "XC > DH challenge"

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Наградата "XC > DH challenge"

Мнениеот Crimson » Сря Апр 18, 2012 11:01 am

argon написа:
Crimson написа:@sensation_blue Ти секс правиш ли ?

Мен не ме питаш така в прав текст. Чувствам се пренебрегнат. И нали знаете, който се впусне в предизвикателството , ще прави секс, от него зависи само от коя страна на члена ще попадне :D

Тебе смеем ли да питам :nuts:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Рейтинг: 2000

Мнениеот sensation_blue » Сря Апр 18, 2012 11:08 am

PtD написа:Престанете да ми цапате темичката! :(!:
@sensation_blue, приемаш ли предизвикателството или не? Спри с тия локуми! :(!:

Не и вече обясних защо.
yavka написа:Като сте големи колоездачи и се качвате на самоход - направете го 7 пъти!

Именно това обяснявах - защо 7 пъти? ;) Е да ако е мадама, няма да се чудя толкова защо...

Админ, добре малко е тесногръдо моето мнение, съгласих се - знам че съм си чепат дано никой не се е засегнал. Все пак да поясня, не съм за шосейното, защото именно планината беше водещото да избера МТБ, а не самото колоездене. Просто за пореден път казвам, защо само в едната посока, вие чували ли сте някой алпинист да се е хвалил че е слязъл от връх, вярно е че е по-опасно, но тръпката е да го покориш, а и трудността при слизането се повишава, след като вече си уморен от изкачването. Както и да е, всеки е свободен да избира и това право не бих искал да го оспорвам.

Crimson, благодаря за предложението, но не ме блазни същия пол, все пак ще имам предвид да съм правил преди да дрънкам глупости следващия път, щом това са изискванията да се пише тук :D
п.п. разбрах те много добре споко ;)

hrissim :agree:
Последна промяна sensation_blue на Сря Апр 18, 2012 11:24 am, променена общо 5 пъти
Аватар
sensation_blue

Рейтинг: 1794

Мнениеот Crimson » Сря Апр 18, 2012 11:09 am

sensation_blue написа:

Не и вече обясних защо.
yavka написа:Като сте големи колоездачи и се качвате на самоход - направете го 7 пъти!

Именно това обяснявах - защо 7 пъти? ;) Е да ако е мадама, няма да се чудя толкова защо...

Админ, добре малко е тесногръдо моето мнение, съгласих се - знам че съм си чепат дано никой не се е засегнал.

Crimson, благодаря за предложението, но не ме блазни същия пол, все пак ще имам предвид да съм правил преди да дрънкам глупости следващия път, щом това са изискванията да се пише тук :D

Момко, това не беше предложение! Помисли пак какво те попитах :)

sensation_blue написа:
Просто за пореден път казвам, защо само в едната посока, вие чували ли сте някой алпинист да се е хвалил че е слязъл от връх, вярно е че е по-опасно, но тръпката е да го покориш, а и трудността при слизането се повишава, след като вече си уморен от изкачването.

Я пак ? Абе ти сигурен ли си, че те пускат навънка ?
Последна промяна Crimson на Сря Апр 18, 2012 11:45 am, променена общо 1 път
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот did » Сря Апр 18, 2012 11:22 am

Crimson написа:Момко, това не беше предложение!

:smash: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот RastaWarrioR » Сря Апр 18, 2012 12:18 pm

Yavkata написа:Крайно учудващо е желанието на редица производители на велосипеди, да произвеждат и продават велосипеди, пригодени за каране извън асвалтовите пътища. Така подлъгват неориентирани потребители да ги купуват, и да си мислят, че им доставя удоволствие да ги ползват по предназначение. Всичко това е маркетингов трик. Също така начин по -мързеливите да се отклонят от истинското колоездене. Истината е че спускачите се чувстват вътрешно неудовлетворени от това което правят, но не смеят да си го признаят пред другите. Страхуват се от подигравките , че са се минали и набили сума ти пари за колела нямащи нищо общо с една елегантна шосейка. Не се срамувайте спускачи, признайте си , че истинско колоездене има само по шосе. Продайте непригодните си машини и почнете да тренирате. Съвсем скоро ще имате забележително подобрение на каданса и средната скорост.

Момчета, вижте колко учтиво ви приканят :D признайте си де :rofl:
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Мнениеот did » Сря Апр 18, 2012 1:17 pm

Крайно учудващо е желанието на редица производители на велосипеди, да произвеждат и продават велосипеди, пригодени за каране само по асвалтовите пътища. Така подлъгват неориентирани потребители да ги купуват, и да си мислят, че им доставя удоволствие да ги ползват по предназначение. Всичко това е маркетингов трик. Също така начин по -мързеливите да се отклонят от истинското колоездене. Истината е че карачите се чувстват вътрешно неудовлетворени, когато могат да минат само оттам, откъдето е минал валяк, но не смеят да си го признаят пред другите. Страхуват се от подигравките , че са се минали и набили сума ти пари за колела нямащи нищо общо с истински велосипед. Не се срамувайте асфалтови катерачи, признайте си , че истинско колоездене има не само по шосе. Продайте непригодните си машини и почнете да тренирате. Съвсем скоро ще имате забележително подобрение на мозъчната дейност.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот манджа » Сря Апр 18, 2012 1:26 pm

did написа:....

:bowdown: идол
Pulse STR
Аватар
манджа

Рейтинг: 1454

Мнениеот did » Сря Апр 18, 2012 2:23 pm

Не бе, преводач съм.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Сря Апр 18, 2012 2:37 pm

@Crimson: :rofl: :rofl: :bowdown:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот tanec » Сря Апр 18, 2012 3:18 pm

sensation_blue написа:

Не и вече обясних защо.

Админ, добре малко е тесногръдо моето мнение, съгласих се - знам че съм си чепат дано никой не се е засегнал. Все пак да поясня, не съм за шосейното, защото именно планината беше водещото да избера МТБ, а не самото колоездене. Просто за пореден път казвам, защо само в едната посока, вие чували ли сте някой алпинист да се е хвалил че е слязъл от връх, вярно е че е по-опасно, но тръпката е да го покориш, а и трудността при слизането се повишава, след като вече си уморен от изкачването. Както и да е, всеки е свободен да избира и това право не бих искал да го оспорвам.

п.п. разбрах те много добре споко ;)

hrissim :agree:

Има едно нещо, което нито с качването нагоре, нито със слизането надолу с ХС колело можеш да го постигнеш и това е АДРЕНАЛИН и ако ти не изпитваш удоволствие и нямаш нужда от него, то ние имаме. И спри да даваш наклон на хълма, приличаш на страшно комплексиран човек. Целта на темата е да се спрат подобните на твойте съвети, както ние не ви приканваме да ползвате лифт ! Много голяма част от участниците в темата практикуват и двете дисцплини!
Аватар
tanec

Рейтинг: 1992

Мнениеот bikerider » Сря Апр 18, 2012 3:26 pm

tanec написа:Целта на темата е да се спрат подобните на твойте съвети

Смятай как го надъха... :lol: :popcorn:
Аватар
bikerider

Мнениеот Crimson » Сря Апр 18, 2012 3:30 pm

bikerider написа:
tanec написа:Целта на темата е да се спрат подобните на твойте съвети

Смятай как го надъха... :lol: :popcorn:

АХхахахахахахаахахахахахахх :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Аватар
Crimson

Мнениеот sensation_blue » Сря Апр 18, 2012 3:44 pm

хайде стига вече, нямам намерение да се повтарям, тук съм го казал вече - знам какво е адреналин, но знам също така, че е вреден ако не се изразходи (чрез движение и потене).
viewtopic.php?f=3&t=105286&start=60#p813214

Нека да предложа нещо, като искате истински challenge, защо не се организира напр. едно 4x - едните с DH машини другите с XC/AM байкове... мисля че ще е честно и равностойно и доста зрелищно :agree: :peace:
Аватар
sensation_blue

Мнениеот Crimson » Сря Апр 18, 2012 3:47 pm

sensation_blue написа:хайде стига вече, нямам намерение да се повтарям, тук съм го казал вече - знам какво е адреналин, но знам също така, че е вреден ако не се изразходи (чрез движение и потене).
viewtopic.php?f=3&t=105286&start=60#p813214

Нека да предложа нещо, като искате истински challenge, защо не се организира напр. едно 4x - едните с DH машини другите с XC/AM байкове... мисля че ще е честно и равностойно и доста зрелищно :agree: :peace:

Е ся, шосейките шо ги резна деа?

sensation_blue написа:
Crimson написа:Е ся, шосейките шо ги резна деа?

не ме кефи как се обличат :)
само за протокола относно предложението ми горе, видях го от тук http://www.pinkbike.com/forum/listcomme ... did=114086 ;)

Е ще ги облечеме как на теб ти харесва де, едвали ще имат против :)
Последна промяна Crimson на Сря Апр 18, 2012 4:00 pm, променена общо 1 път
Аватар
Crimson

Мнениеот sensation_blue » Сря Апр 18, 2012 3:49 pm

само за протокола относно предложението ми горе, видях го от тук http://www.pinkbike.com/forum/listcomme ... did=114086 ;)
Аватар
sensation_blue

Мнениеот 4getcredo » Сря Апр 18, 2012 4:23 pm

sensation_blue написа:

Да, и ако беше вникнал в написаното, щеше да разбереш, че става дума за сравнение между колела, а не между колоездачи, практикуващи различен начин на каране. :crap:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот Crimson » Сря Апр 18, 2012 4:30 pm

4getcredo написа:
sensation_blue написа:

Да, и ако беше вникнал в написаното, щеше да разбереш, че става дума за сравнение между колела, а не между колоездачи, практикуващи различен начин на каране. :crap:

Какво ако беше ?
Аватар
Crimson

Мнениеот bikerider » Сря Апр 18, 2012 4:53 pm

Crimson ти си мнооо тъпо парче. Вместо да вникнеш в простите мисли на чoвека, ти искаш той да вникне в тая сложна и пресложна тема. Засрами се! :lol2: :popcorn:
Аватар
bikerider

Мнениеот RastaWarrioR » Сря Апр 18, 2012 5:09 pm

Редакция
tanec написа: Много голяма част от участниците в темата практикуват и двете дисцплини!

Ако е така темата става безсмислена :agree: тогава говорим за повече от колоездач :bowdown: и тук съм сериозен.
Чета и си мисля че досега не съм била ясен, ще се опитам да се изразя.
Не се суркам по хълма защото нямам пари за такова колело ако имах щях да ползвам лифт !
Не се сърдете но ако разполагате само с такова колело и го карате само надолу сте само една крайна разновидност на колоездача (колоездач е дума а не титла). http://vimeo.com/6200166
Човечето с черна каска което използвам като аватар е Ланс Армстронг (ако някой не го е познал) и не е там защото много харесвам шосето а защото "През октомври 1996 г., три години преди първата си победа в Обиколката на Франция, 25-годишният Армстронг е диагностициран с тестикулярен рак, с разсейки в мозъка и бели дробове. Подлага се на лечение чрез мозъчна и тестикулярна хирургия, както и разширена химиотерапия, последният сеанс от която е през декември месец на същата година.
Вдъхновен от успешното си възстановяване, през 1997 г. Армстронг основава заедно с Nike „Фондация Ланс Армстронг — Милосърдие“. Символът на фондацията, жълтата гривна „Livestrong“, пусната за първи път през 2004, бележи огромни успехи, като събира повече от 50 милиона долара за борба с рака
."

Успешен сезон на всички и най-вече безавариен. И до нови срещи някъде по планините.
Последна промяна RastaWarrioR на Сря Апр 18, 2012 5:36 pm, променена общо 2 пъти
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Мнениеот Crimson » Сря Апр 18, 2012 5:24 pm

Вие двамата вече са сте ми любимите герои :bowdown:
Аватар
Crimson

Мнениеот tanec » Сря Апр 18, 2012 5:27 pm

Баце ти виде ли URL-то в което се намираш :dontknow: Ако не го виждаш горе в браузера ще ти го напиша тук
http://mtb-bg.com/forum/
Аватар
tanec

Мнениеот RastaWarrioR » Сря Апр 18, 2012 5:31 pm

tanec написа:Баце ти виде ли URL-то в което се намираш :dontknow: Ако не го виждаш горе в браузера ще ти го напиша тук
http://mtb-bg.com/forum/

Да, баце. Как да го напиша КАРАМ MTB В ПЛАНИНАТА, С КОЛЕЛО ЗА ПЛАНИНАТА, ПО ПЪТЕКИ.
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Мнениеот dob111 » Сря Апр 18, 2012 5:39 pm

А пък аз в четвъртък карах с МТБ-твърдака 112км по асфалта с 1380м катерене за 6ч, а в понеделник 115км по асфалта с 1490м катерене и доста насрещен вятър пак за 6ч. :dontknow: :dontknow:
ред: заради нетърпимост към неистината, погледнах маршрута си за четвъртък и редактирах(посмалих) придобитата надморска височина, която бях публикувал преди малко на поста си. :) Или аз съм запомнил грешно или google earth ми играе някакви номера.
ред2: бих искал да опитам всякакви типове велосипеди и геометрии, ама тва си е лукс.
Последна промяна dob111 на Сря Апр 18, 2012 6:27 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
dob111

Рейтинг: 1900

Мнениеот sensation_blue » Сря Апр 18, 2012 5:41 pm

tanec, то тогава по тази логика дайте да изтрием и разделите за траъйл и стрийт? ;) Или направо да си направите частен форум - dhlift-bg.com, в който никой инакомислещ да не бъде допускан, понеже инакомислещите са "прости", нали bikerider? ;)
Общ форум
За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

За тея мнения обаче колко минуси отнесох... ;) е има и плюсове пак толкова, така че съм ок :)
и... наистина не ме интересува кой колко е карал по асфалт.
Последна промяна sensation_blue на Сря Апр 18, 2012 5:45 pm, променена общо 3 пъти
Аватар
sensation_blue

Мнениеот RastaWarrioR » Сря Апр 18, 2012 5:41 pm

Аз пък във вторник карах твърдака с 73км/h по асфалта :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow:
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Мнениеот tanec » Сря Апр 18, 2012 6:07 pm

sensation_blue написа:tanec, то тогава по тази логика дайте да изтрием и разделите за траъйл и стрийт? ;) Или направо да си направите частен форум - dhlift-bg.com, в който никой инакомислещ да не бъде допускан, понеже инакомислещите са "прости", нали bikerider? ;)

Твойте логики не ги разбирам. Има форум за шосейно колоездене, в който се дискутира шосейното каране. По-интересно ми е да слушам за премеждия по пътеките на някой, отколкото някакви си цифри за изминати километри. За мен няма разделение на ХС и DH, вие сте тези, които ни делите и определят спускачите, като неколездачи. Лично аз от миналата година имам 2 колела, за двете различни дисциплини и ми е омръзнало от хора, които се самоопределят като "зелени" и спасители на планетата, а в същото време, изкачквайки се по някоя пътека мислиш ли за ерозията на почвата, ако да, то ние, лифтарите, поне нагоре не я предизвикваме :peace: Пак ще обясня и двете дисциплини доставят удоволствия, но различни, по различен начин, единственото общо е КОЛЕЛОТО. Това е от мен, темата и без това се разводни и се изгуби смисъл, а се превърна в припирня между антиЛифтари и хора, които обичат спускането и им е омръзнало да им дават полезни съвети за не ползване на лифт :peace:
Аватар
tanec

Мнениеот sensation_blue » Сря Апр 18, 2012 6:30 pm

не знам кои са тези "вие" но тази класификация я видях за 1-ви път точно тук в тази тема и затова се подразних. Колкото за историите и на мен са ми интересни, особено такива като Ком-Емине с колелета ;) Напълно съм съгласен, че тези спорове тук са излишни, предложих нещо, но съвсем правилно ме оборихте, че става дума за самите байкове, а не за байкърите, ти пък сега казваш, че имаш 2 колела, в крайна сметка си мисля, както от самото начало казах, че темата е безсмислена и освен спорове друго няма да се роди.
Аватар
sensation_blue

Мнениеот tanec » Сря Апр 18, 2012 6:58 pm

RastaWarrioR написа: Не се сърдете но ако разполагате само с такова колело и го карате само надолу сте само една крайна разновидност на колоездача (колоездач е дума а не титла).

sensation_blue написа:Нямам нищо против това някой да кара надолу и да троши себе си и байка си... щом го кефи и може да си го позволи - негова воля. Но не виждам какво общо има с вашата воля и защо само с вашата воля трябва да е съобразено изсичането на горите заради тъпите лифтове? ...

sensation_blue написа:... си се вози "надоле" колкото щеш, ама като ви спрат влека да не вземеш да цивриш колко не ти е гот ;) Защото на мен не ми трябва да изсекат половината баир за да ми е гот, сещаш се нали? Иначе спорта като човека, от хора дето само си падат по главите, какво ли друго да очакваш?

E, мързи ме да се връщам по-назад, защото има доста по-смислени занимания то това, да ти доказвам колко си краен в изказванията си и как не се усещаш, че сам си противоречиш в голяма част от мненията ...

sensation_blue написа:че става дума за самите байкове, а не за байкърите, ти пък сега казваш, че имаш 2 колела, в крайна сметка си мисля, както от самото начало казах, че темата е безсмислена и освен спорове друго няма да се роди.

Да, имам две колела, защото обичам както да се спускам, така и с приятели да карам в планината, и макар първото да го правя по-често, никога не съм хранил и давал "съвети" кой как да кара и затова не искам, когато съм с колелото за спускане, да ми се дава ъкЪл, че видиш ли мога да не ползвам лифта, а да се кача на самоход ...

ПП: след като видях това -
Интереси:mtb, hiking, nature, ecology, saving the earth, universal truth ;)
мисля повече да не се занимавам, а от една друга тема ми стана ясно, че дори не си запознат със същността на науката екология ....
Аватар
tanec

Мнениеот sensation_blue » Сря Апр 18, 2012 7:41 pm

ами и вие си противоречите, защото първо - не било байковете, а байкърите, а после - трябвало да имаш 2 байка. А иначе трябваше да се катерим 7 пъти с DH a не с XC байк. Нали не ставаше дума за байковете, а за "карачите"..... та последно?
И може би няма да е зле да ми разясниш все пак какво е екология, щом като според теб излиза, че еленът като се изсере в гората и мечката като обели кората на едно дърво е противоестествено, също както и това да ерозира почвата под краката ми докато ходя нагоре, щото пък трасетата не са пълни с фалшиви виражи и прочие ;)
В крайна сметка не самия лифт е проблема, драги, а това на какви индивиди се дава достъп в планината благодарение на тази глезотия! И не съм против даунхилърите, защото децата се кефят да се спускат (някои явно не порастват повече на акъл), а благодарение на какво го правят и какво им е отношението към природата - явно е просто място в което трябва да има лифт за да им е гот.... ай сектир!

п.п. имам още много други интереси, които надали касаят мтб- обществото и затова не съм ги споменал и понеже съм добронамерен, ще ти дам съвет безплатно - оправи си енкодинг-а на сайта, че не се чете, а повече клиенти -> повече байкове ;)
Живи и здрави! :peace:
Аватар
sensation_blue

Мнениеот tanec » Сря Апр 18, 2012 8:01 pm

sensation_blue написа:ами и вие си противоречите, защото първо - не било байковете, а байкърите, а после - трябвало да имаш 2 байка. А иначе трябваше да се катерим 7 пъти с DH a не с XC байк. Нали не ставаше дума за байковете, а за "карачите"..... та последно?

Явно от самото начало не си схванал идеята. Та тя е такава, да се докаже на спускачите, че няма нужда от лифт, от хората, които подкрепят това мнение и дават малоумни съвети затова идеята е DH байк, с DH екипировка, защото и с ХС байк можеш да се пуснеш, но с удовлствие клонящо към нула ...
sensation_blue написа:п.п. имам още много други интереси, които надали касаят мтб- обществото и затова не съм ги споменал и понеже съм добронамерен, единия ще ти стане ясен като ти дам съвет безплатно - оправи си енкодинг-а на сайта, че не се чете, а повече клиенти -> повече байкове ;)
Живи и здрави! :peace:

Сайта е направен за около час, с използване на темплейт и не разбирам грам от уеб дизайн, не ми е работа. :beer:
Аватар
tanec

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум