RastaWarrioR написа: Не се сърдете но ако разполагате само с такова колело и го карате само надолу сте само една крайна разновидност на колоездача (колоездач е дума а не титла).
sensation_blue написа:Нямам нищо против това някой да кара надолу и да троши себе си и байка си... щом го кефи и може да си го позволи - негова воля. Но не виждам какво общо има с вашата воля и защо само с вашата воля трябва да е съобразено изсичането на горите заради тъпите лифтове? ...
sensation_blue написа:... си се вози "надоле" колкото щеш, ама като ви спрат влека да не вземеш да цивриш колко не ти е гот

Защото на мен не ми трябва да изсекат половината баир за да ми е гот, сещаш се нали? Иначе спорта като човека, от хора дето само си падат по главите, какво ли друго да очакваш?
E, мързи ме да се връщам по-назад, защото има доста по-смислени занимания то това, да ти доказвам колко си краен в изказванията си и как не се усещаш, че сам си противоречиш в голяма част от мненията ...
sensation_blue написа:че става дума за самите байкове, а не за байкърите, ти пък сега казваш, че имаш 2 колела, в крайна сметка си мисля, както от самото начало казах, че темата е безсмислена и освен спорове друго няма да се роди.
Да, имам две колела, защото обичам както да се спускам, така и с приятели да карам в планината, и макар първото да го правя по-често, никога не съм хранил и давал "съвети" кой как да кара и затова не искам, когато съм с колелото за спускане, да ми се дава ъкЪл, че видиш ли мога да не ползвам лифта, а да се кача на самоход ...
ПП: след като видях това -
Интереси:mtb, hiking, nature, ecology, saving the earth, universal truth

мисля повече да не се занимавам, а от една друга тема ми стана ясно, че дори не си запознат със същността на науката екология ....