den4o7 написа:http://www.bikescenter-bg.com/index.php/step.module_action/modname.pricelist/modaction.details/product.5735/product_cat.1019/lang.2
PtD написа:Класически пример на нещо, което струва по-малко от етикетчето си
joropc написа:den4o7 написа:http://www.bikescenter-bg.com/index.php/step.module_action/modname.pricelist/modaction.details/product.5735/product_cat.1019/lang.2
Колко ли имат на склад от Байкцентър.....и дали им вървят?
emoonthemove написа:...елате в един от нашите шоурумове и го премерете!
emoonthemove написа:Знаеш ли защо не говорят за теглото? Защото са твърде прецизни в това отношение и знаят, че няма две такива колелета с еднакво тегло. То зависи от микронната флуктоация на слоевете боя тук и там, някакви съвсем малки отклонения от производствените норми на всеки отделен компонент. Затова само аматьорите цитират тегло на своите велосипеди.
did написа:emoonthemove написа:...елате в един от нашите шоурумове и го премерете!
Ами идете и го "премерете" де!![]()
Може да го намерите на:
магазин BIKE CENTER гр. София
жк. "Лозенец" , ул.Богатица N20
жк. "Младост" 1, бл. 1А
ул. "Живко Николов" №41
жк. "Изток" ул. Райко Алексиев" №3
did написа:emoonthemove написа:...елате в един от нашите шоурумове и го премерете!
Ами идете и го "премерете" де!Може да го намерите на: ...
Exorcist написа:Ами днес бях в магазина на Богатица, там обаче са го разграбили и е свършил и не успях да го претегля! Звъняха по другите магазини, и там изкупен! Криза уж било... чакаме до дни новите доставки
did написа:Аз имам собствена версия. В мангазините не обявяват теглото на велосипедите, понеже ги мързи да бършат праха от рамките.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
emoonthemove написа:...че няма две такива колелета с еднакво тегло. То зависи от микронната флуктоация на слоевете боя тук и там, някакви съвсем малки отклонения от производствените норми на всеки отделен компонент. Затова само аматьорите цитират тегло на своите велосипеди.
Шлек_народен
п.п. Относно намеците за сексуална ориентация малко по-нагоре...Не Ви ли омръзна да се джавкате с други видове колоездене, различни от МТБ? То верно, че МТБ -то в сравнение с шосейното колоездене е хлапе на години, та и хлапешките остроумия не са му чужди
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта