Здравейте, рових се доста за подобни проблеми във форума,но не намерих нищо.Също в чужди форуми гледайх снимки къде ли не но немарим отговор.
Проблем с дерайлориите го оправих на тая рамка, но имам проблем със заден шок. Проблема е следния, Първо да поясня че имам 2 рами, Reign & Reign X на втроя монтирах DHX 5air, и се оказа че лостчето на пропедал системата опира в рамката, махнах го и за момента съм без него и умувам да си направя такова което да е плоско и да не опира. Но на обикновенния рейгн който е за женами, мислих да монтрам за начало един rp23 който го имам от предната рамка, верно че е по малък на 190мм от око до око. но се оказа че при сгъване ще удари порта за помепене на шока, реших да видя едно айро на рокшокс но и при него същото със щуцера за помпене.
Нека някой който е имал такава рама да сподели как стоят нещата, верно че тая рама май е на 200 или 210мм шок не съм сигорен в момента, но пък ме съмнява при по дългия шок че пак ще имам същия проблем.
Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или е карал такива рами да сподели. Да поясня говорим за модела на който шока минава през рамата.
благодаря