penmark написа:Виж отстрани на кашона няма ли найлонов плик? И моя Крос го купих от тях. Дойде сглобен, увит в найлони и имаше найлонов плик/джоб в който бяха документите с гаранция и касова бележка.
run написа:Не ме отчайвай. И аз чакам велосипед от sportdelivery. Трябва да си има гаранция, не може така.
run написа:Обадих се на посоченият телефон в sportdelivery и от там ми казаха, че велосипеда ще е утре при мен. Попитах дали ще има приложен касов бон, който всъщност служи за гаранцията и ми отговориха, че ще има приложен такъв. Споменах на човека за случая с липсващият бон и той ми каза да предам момчето да се обади в магазина.
run написа: ...Също така очаквайте и снимки.
darki написа:Като гледам подписа ти май снимките ще бъдат направени както трябва![]()
![]()
zoltek написа:Заслужава ли си парите според Вас
100f написа:аз взех 560 mm (на грип 124) и ми е супер за ръст 185 см
mitacheto написа:100f написа:аз взех 560 mm (на грип 124) и ми е супер за ръст 185 см
Би ли казал колко см е резултата ти ,като мериш от земята до чатала си ?
И остава ли място като прекрачиш рамката ?
Имаш ли възможност да измериш колко ти тежи байка ?
dark_avenger написа:А дали може да се поръча с друга окомплектовка от магазина на Крос? Grip 124 е ок, но ако може да се купи с друга вилка... Някой има ли информация?
ludo написа:Онзи ден бях в магазина на Кросс в Младост2 (София) и имах аналогичен въпрос. Попитах дали може да получа колело с различни гуми, но ми отговориха, че не става. Могат да ми сложат други, но трябва да си ги платя, а другите си остават мои.
mitacheto написа:ludo написа:Онзи ден бях в магазина на Кросс в Младост2 (София) и имах аналогичен въпрос. Попитах дали може да получа колело с различни гуми, но ми отговориха, че не става. Могат да ми сложат други, но трябва да си ги платя, а другите си остават мои.
Аз пък говорих по тел. с разни търговци ,които ми отговориха че няма проблеми да ми сменят гумите.
Дори ми казаха ,че ще трябва да сменят евентуално и вътрешните,според зависимост от избора ми на външни. /1.8 /
Въпроса ми беше:
- Може ли да сменим гумите на новото колело от планински на градски,понеже смятам да карам предимно в града ?
- Да няма проблеми.
Гледаме колко струват твоите ,съпоставяме цената с тези които искаш и ако има разлика евентуално доплащаш.
Това е другата причина да предпочитам директно да си купя колелото от магазин ,а не по интернет.
Най-малкото защото ще си спестя едни 40-50лв за гуми.![]()
Така че трябва да се пита !!!
В тая връзка един виц:
Една готина мацка пътува във влака.
В купето заедно с нея са още двама непознати мъже.
Единият от мъжете се опитва да завърже разговор нея.
- Извинете може ли да ви попитам нещо ?
- Питайте бе... ,питайте господине.
С питане така едни господин, изчука на моя мъж жена-му!![]()
100f
85 см
И остава ли място като прекрачиш рамката ?
да, около 3 пръста
Имаш ли възможност да измериш колко ти тежи байка ?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта