dob111 написа:Не мога да се сдържа да споделя, че тази смазка
Weldtite TF2 Extreme
http://screambikes.eu/bg/smazki-i-pochi ... ichno.html
много ми хареса. Усещането от прилагането й е като усещането от това да си настинал и отпаднал и да вземеш нещо което те лекува. Супер е. Препоръчвам да се пробва.
Чоко и Боко написа:Някой има ли впечатления от тези продукти и конкретно от смазките?
http://xcosports.com/documents/XCoSport ... e_Care.pdf
Pla-men написа:Чувам много добри отзиви за керамичната им смазка, но не съм пробвал.
Чоко и Боко написа:Някой има ли впечатления от тези продукти и конкретно от смазките?
Специален лубрикант за смазване и защита на вериги на кросови мотоциклети, ендуро и ATV, специално за оф-роуд употреба. Подходящ за всякакви видове вериги - стандартни или втулкови с O-сегменти, X-сегменти или Z-сегменти. Съдържа разтворител, който отмива наслагванията и лубрикантът прониква бързо в дълбочина. Не позволява полепването на пясък и кал. Защитава пиньоните, удължава живота на веригата, намалява загубите на мощност. Жълт на цвят, нанася се лесно чрез кратко и равномерно пулверизиране по цялата дължина на веригата.
bikerider написа:http://www.stuntmoto.bg/wp-content/uploads/MOTUL-Chain-Lube-Off-Road.jpgСпециален лубрикант за смазване и защита на вериги на кросови мотоциклети, ендуро и ATV, специално за оф-роуд употреба. Подходящ за всякакви видове вериги - стандартни или втулкови с O-сегменти, X-сегменти или Z-сегменти. Съдържа разтворител, който отмива наслагванията и лубрикантът прониква бързо в дълбочина. Не позволява полепването на пясък и кал. Защитава пиньоните, удължава живота на веригата, намалява загубите на мощност. Жълт на цвят, нанася се лесно чрез кратко и равномерно пулверизиране по цялата дължина на веригата.
sensation_blue написа: .... но проблема с маслото е, че дори и да го забърша добре, винаги става една чернилка и полепват много боклуци дори и след само 20 км каране. Още повече при каране в много прахоляк, а напоследък тези условия ги срещам все по-често.
sensation_blue написа:Бях чувал и за керамични смазки, но никъде не намерих мнение как точно се прилага и дали върши работа.
sensation_blue написа:p.s. а дали може да се използват и за смазване на вилки, жила, брони?
sensation_blue написа:rarekin съгласен съм, че така ще е по-добре и от личен опит съм се убедил в правилността на този метод, но много рядко имам възможност да правя така - особено ако карам почти всеки ден - нямам излишни 2 часа всеки ден за сваляне на верига миене, смазване и прочие .... не че прекарването на парцалче през всяко звено е по-малка играчка след всяко 2-ро каранеИначе го смазвам обикновено вечер, но понякога нямам време и го правя преди каране. Затова и търся някакъв по-ефективен и по-лесен начин като защитен слой, подобен на тефлона, но с по-добри смазващи свойства. Бях чувал и за керамични смазки, но никъде не намерих мнение как точно се прилага и дали върши работа.
sensation_blue написа:rarekin съгласен съм, че така ще е по-добре и от личен опит съм се убедил в правилността на този метод, но много рядко имам възможност да правя така - особено ако карам почти всеки ден - нямам излишни 2 часа всеки ден за сваляне на верига миене, смазване и прочие .... не че прекарването на парцалче през всяко звено е по-малка играчка след всяко 2-ро каранеИначе го смазвам обикновено вечер, но понякога нямам време и го правя преди каране. Затова и търся някакъв по-ефективен и по-лесен начин като защитен слой, подобен на тефлона, но с по-добри смазващи свойства. Бях чувал и за керамични смазки, но никъде не намерих мнение как точно се прилага и дали върши работа.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта