Голям кошмар си беше. На кратко за карането.
В един момент осъзнах, че не знам на къде да продължа. Лутах се на сам на там ... и тогава зърнах стълбова маркировка. На един кръстопът имаше табелки които показваха пътя за Черни връх за Ярлово където исках да стигна, за село Клисура и за Чуипетлово. Зарадвах се, че съм намерил правилната посока и тръгнах според табелата за Ярлово на право. Дъждът се увеличаваше гръмотевиците и вятъра също. След километър пътя свърши и осъзнах, че съм сбъркал пътя. Реших да не импровизирам в това време в търсене на пътя и се обадих на ПСС. След 10 минутен разговор с дежурния бях още повече объркан. Той твърдеше, че за Ярлово трябва да тръгна на право, но път нямаше. Върнах се пак до табелките и в далечината видях къщи. Имаше два варианта или да е село Клисура или Ярлово, но което и да е трябваше по бързо да се махна от билото, че времето със всяка минута ставаше все по ужасно. Светкавиците падаха до мен. Нито идеше да се скрия под дърво нито да седя на открито. Сетих се да изключа телефона и газ надолу към селото. Пътя беше станал като пързалка само, че от кал. Ако бях изчакал още малко трябваше да слизам пеш. С последни усилия се съсредоточих и тръгнах по стълбовата маркировка. По надолу стигнах до разклон - на ляво имаше табела за Ярлово
гумите постоянно блокираха абе кеффф. Както и да е избутах го до шосето за Ярема. Малко по нататък една чешмичка пих една студена вода и газ към Железница. Вече нямаше сила която да ме накара да кривна от асфалта azsa-bachinito написа:100 км преди да е заваляло по непознат маршрут. Не те слуша главата много
Re: Тема за "бързи карания" - София
Мнение от ivondera » Нед Апр 08, 2012 2:30 pm
Вчера минах обиколната. Има 5 - 6 места с по голяма кал.
azsa-bachinito написа: Гледай да не изпуснеш правилната пътека на разклонението след Чуй петльово, че не се вижда много, а другата води право при глиганчетата. Ходили сме там.
ivondera написа:Мани другото ама другата седмица мисля пак да го пробвам да затвърдя резултатите)
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта