darki написа: ;-) И пак казвам човек се ражда търговец ;-)
Bolverk написа:...
Тук бе изречена една лъжа и едно охулване. Те дори не бяха по адрес на даден магазин/марка а отправени към мен. Затова поличиха и моят отговор а не този на даден магазин/марка. И понеже не понасям лъжите и не ги оставям безнаказани то съответният човек получи моят рязък отговор. За това което съм написъл не съжалявам нито пък ми минава мисълта да се извиня, нека се приема както иска.
Това е всичко.
В бирарията влиза ирландец.
Барманът се провиква:
- Съжалявам, сър, отваряме след един час!
- След час? Е, няма как, ще почакам тук, ако не възразявате...
- Няма проблеми, сър... Ще пийнете ли нещо докато чакате?
Skoinks написа:Май от толкова четене, Bolverk така и не разбра същината на проблема. Не е проблем, че не си обслужил клиента, а е проблем изречението с което си му обяснил, че няма да го обслужиш. Лично мен, ако ме беше посрещнал с такова нещо, щях да ти тегля провербиалната майна и да си тръгна. ...
taurus13 написа:Аз също преди време бях пускал мейл до Байк центъра, дали техния ел. магазин изобщо функционира или има само някаква представителна функция. Познайте дали изобщо някой ми отговори?!![]()
joropc написа:Като човек, който се занимава с някакъв вид търговия, знаейки колко "лесно" се продава в последните години...
Hi,
Thanks for contacting us at Backcountry.com.
Your order will ship by tonight. You should get it sometime next week, and your order number from us is 6912165. Special Blend is sick, you'll like that jacket a lot.
If you have any additional questions or concerns, please don’t hesitate to tell us, anytime… we don’t really sleep. Enjoy your day, we’ll talk to you later.
Thanks,
Hayden D.
Backcountry Gearhead
Backcountry.com
(800) 409-4502
"We Use the Gear We Sell"
emoonthemove написа:Проследих внимателно темата до тук. Мисля, че Болверк успя да изкупи вината с една добре построена защитаСтига сме му трили сол на главата.
emoonthemove написа:Според мен, причините за немърливото отношение на продавачите/механиците са две - високомерно, принизяващо достойнството им отношение от страна на шефовете им, в резултат на което те си го изкарват на клиентите. И втората причина е ниското им възнаграждение.....
joropc написа:@Bolverk
Като доста голям работодател, искам да те уверя, че ако постъпиш така с мой клиент, точно следващата секунда си на улицата, ако ще да си ми най-големия майстор и доверен човек.Причината е:joropc написа:Като човек, който се занимава с някакъв вид търговия, знаейки колко "лесно" се продава в последните години...
Дето се вика - ти си ми мил, ама аз и семейството ми, 'дето се храним от тази работа, са ми по-мили.
joropc написа:@Bolverk
Като доста голям работодател, искам да те уверя, че ако постъпиш така с мой клиент, точно следващата секунда си на улицата, ако ще да си ми най-големия майстор и доверен човек.Причината е:joropc написа:бла-бла-бла
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 373 госта