Както казах не се заяждам а говоря на база факти.
Магазина, от който аз си купих моето колело лично съм виждал как дават на хората, които проявяват интерес да тестват велосипеда да се качат на него и да направят няколко кръгчета и то не велосипеди за по 300,400,500лв, ами с по още една нула отзад. А съответните хора, които работят там са супер точни и коректни няма да споменавам имена и прочие да не излиза, че им правя реклама, но точно за това си купих колело от тях, защото ме спечелиха като клиент (с отношението си) можех да си купя колело от сума ти др. марки/фирми и т.н. (Този, които е добре обгрижен, е истински доволен клиент.) Ако съответният: bronc беше по-добре обслужен вече сигурно ще ше да се радва на новото си колело! (Поне аз лично не познавам клиент, който да е недоволен от доброто обслужване на продавач консултанта.)
Както казах това си е изцяло и само в минус на съответния магазин и на техния продавач... (А колкото до моята работа то се срещам само с хора, с които работим от години и не работя за някоя фирма, а за моята.)

axelmax написа: но като си купувам велосипед искам да няма следи от каране
Всяка една стока независимо каква е имала пряк допир с други хора (по един или друг начин било то като експлоатация или не) преди да се продаде, а колкото до колелата смятам, че това е само в плюс да можеш да се качиш и да пробваш съответното колело.