Forbidden написа:Някой да си е купил новия Traction G27, че съм се насочил към него, след като миналата година ми откраднаха спринта...
ludo написа:Взех G30 и наистина е страхотен, оправда чакането ми. Много съм доволен, супер колело на много добра цена. Нямам думи, КРОСС тази година са невероятни...
swayzak написа:ludo написа:Взех G30 и наистина е страхотен, оправда чакането ми. Много съм доволен, супер колело на много добра цена. Нямам думи, КРОСС тази година са невероятни...
Чакаме снимки..
Forbidden написа:Отидох до фирмения магазин на Крос в София, но ми направи лошо впечатление, че не дават да пробваш колелото, дори и ако оставиш пари, защото гумите се изтърквали и колелото било вече втора употреба. Как в байкцентъра или веломания може, но при крос не може. Как да си купя колело, което не съм пробвал?На пръв поглед липсва разчупеността и професионализма, който например го има в байкцентър или БАС.
Forbidden написа:Мен това отношение малко ме отблъсна, бих казал, че атмосферата е махленска. ludo, а каква по големина рамка си взе и колко си висок?
ludo написа:swayzak написа:ludo написа:Взех G30 и наистина е страхотен, оправда чакането ми. Много съм доволен, супер колело на много добра цена. Нямам думи, КРОСС тази година са невероятни...
Чакаме снимки..
Ето го и моят хубавец.....
Разполага с отлично оборудван сервиз за гаранционно и следпродажбено обслужване.
tishoh написа:Да ви кажа, първо не искам да пипам понеже ако не се оправя, може след това да кажат недай си боже, че съм пипал дето не трябва и че гаранцията на велосипеда ми отпада.
Другото което гледам е, че ми опира така да се каже дясната накладка, а ако разхлабя болтовете при самото им стягане ми се струва, че от триенето при затягането на стягащите болтоте те може би ще изместят апарата надясно и може би ще се окажа вместо с дясна с лява опираща накладка.
tishoh написа:2 Днес минавайки през посочения магазин ми казаха, че гаранционно обслужване не може да бъде направено там поради това, че велосипеда не е закупен от този магазин и да ходя там където откъдето съм купил велосипеда.
Аз ли съм в грешка смятайки, че независимо откъде е закупен един продукт, то той може да бъде занесен(закаран) за гаранционен ремонт във всеки един магазин/сервиз на съответната марка?
А става дума за едно центроване на предния спирачен апарат понеже едната накладка е постоянно опряна в диска.
Ако ставаше дума за нещо по-сериозно не искам да си представя какво ще е положението.
darki написа:Това е така, защото не всеки дилър(магазин) е оторизиран сервиз на Cross. Това е много кофти, но е политика в повечето магазини, а също и начин за припечелване на някой лев.
Admin написа:Тъй като в темата бяха повдигнати доста на брой и важни въпроси, включително относно гаранцията, Cross подготвиха специално изявление, адресирано до всички техни настоящи или бъдещи клиенти, както и до всички читатели на тази тема. Цитирам го дословно:
"Уважаеми Приятели,
.....ВЕЛОСИПЕДИТЕ „КРОС“ В ГАРАНЦИЯ ЩЕ БЪДАТ ОБСЛУЖЕНИ БЕЗПЛАТНО, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ПРЕДОСТАВЯТ ФАБРИЧНА ГАРАНЦИОННА КАРТА ИЛИ ТАКАВА, ИЗДАДЕНА ОТ МАГАЗИНА, ОТ КОЙТО СА ЗАКУПЕНИ, В ОТОРИЗИРАНИТЕ СЕРВИЗИ НА КРОС ООД В ЦЯЛАТА СТРАНА.....
tishoh написа:Това да, но все пак това е официален магазин на Крос който поне според написаното е и сервиз.![]()
Какво да се прави все пак сме в страната на абсурдите, било то на хубавите, било то на лошите.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта