Latitude написа:Аз лично съм поръчал този http://dx.com/t6-waterproof-xml-t6-3-mo ... -set-82510, утре трябва да го получа, ако има интересуващи се ще направя ревю след като го пробвам как работи.
po_taka написа:Този фар на къси вади "петно" около метър и половина широко.
На дълги е екстра, но заслепява прекалено много тези срещу теб.
evilzet написа: Никой ли не е виждал Sigma Lightster наживо (и на тъмно) ?
evilzet написа:Мерси за линка, абсолютно по темата. Прочетох го, май ще си купя такъв фар, като главния му минус май е, че близката зона не е осветена. Но това си е недостатък и на къде-къде по-мощни фарове.
Най-много да му лепна една френелова леща, да разсейва малко.
darki написа:Сега по отношение на сглобка и изпълнение имам малко резерви. На мен не ми харесва закрепването на фарчето за кормилото. Не знам до колко позволява движение по хоризонтала и вертикала. Може би с малко DIY да се коригира този пропуск.
Голям контраст между осветено и неосветено. Както са писали, за онроуд е добре, но за черно би пречило.frantishek написа:http://eprider.blogspot.com/2012/03/commuter-light-review-sigma-lightster-v.html
taurus13 написа: За наистина скоростно каране(над 45км/ч) трябва мощен фар от типа на предлаганите ор DX около 800 LM
Fujitzo написа: Но както се и очакваше след 1 год експоатация диода изгоря, по-точно прегря поради лошо охлаждане
Rtor написа:Ами мисля, че си говорим точно по темата.
darki написа:Rtor написа:Ами мисля, че си говорим точно по темата.
Сигурен ли си, че прочете заглавието на темата и първият пост на evilzet ??? Щото аз мисля, че "едно си баба знае, едно си бае" Търси се ФАРЧЕ, а не челник !!!
Подобни постове като твоите са еднакво безполезни, колкото и най-обикновеният спам в тази тема.
shivach написа:Някой може ли да помогне с мнение? Сякаш ми харесва идеята за неподвижно монтиран фар както е при втория,а не постоянно да се сваля и слага. Но искам да знам колко добре свети при положение че параметрите им са еднакви. Фарът ми трябва ми за градско и извънградско каране по шосе през нощта.
Благодаря предварително!
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта