MBiker написа:Eто именно тук драг превъзхождат крос, защото центроват каплите само на ръка, което си е в пъти по-добро
penmark написа:Никакво покритие нямат. Беги го крий тоя Драг някъде, че Кросовете го слагат в малкия си джоб.
penmark написа:Никакво покритие нямат. Беги го крий тоя Драг някъде, че Кросовете го слагат в малкия си джоб.
thepowerofone написа:penmark написа:Никакво покритие нямат. Беги го крий тоя Драг някъде, че Кросовете го слагат в малкия си джоб.
Не мога да не се съглася. Ще извините грубостта, ама това си е самата истина. През последните месеци наблюдавам какви ли не постове, насочени към очерняне офертите на Крос... грам не ги разбирам. Веригата ли не чукала, смазка ли нямали, спиците и ниплите ли не били боклук, каплите ли не били кадърно настроени и всякакви други фантасмагории. Ама пълни глупостии, пълни. Как не схванаха всички, че колелото е сборка от една рамка (и рамките даже излизат от няколко китайски/тайвански завода) и купчина стандартни за всякакви марки велосипеди компоненти - шимано, сънтур, марките на срам и т.н. Липсата на перфектна центровка и настройка е болежка на всички производители и за целта си има гаранционно обслужване. Както виждате, Крос се стараят да огреят навсякъде, включително и в този форум. Сравнявайки ги с другите БГ прозиводители... ами идете в някоя от темите, където се дискутират разни магазини и отношението на клиентите към тях и си направете сметката как е при другите.
Тва Ганьо наистина е странно животно... Да си защити, тва дето си знае като религия - как така ше има "качеството" на Фолксваген и Голфа, па ше е осезаемо по-малко пари?!?
Еми, карайте си каквото искате, но не си изливайте горчивината, че сте си купили надценен продукт, върху конкуренцията му.
penmark написа:Погледни Крос Грип 124 и го сравни с Драга ти. Еднакви компоненти, а 130лв разлика!!! 130лв! За тези пари се прави един хубав ъпгрейд на велосипеда - Деоре курбелче с външни лагери или Деоре шадоу дерайльор с една хубава лека касета. Или пък ако не си "запален" по велосипедите просто си ги спестяваш тея 130лв без да губиш от качеството. А ти точно в темата на Крос намери да се хвалиш с надценения си Драг! А най-голямата гавра която си направи с нас беше темата ти за избор на велосипед. Помогнете в избора, пък накрая си купи к'вот си знаеш. Защо тогава пусна темата, като ги "разбираш" нещата?!![]()
Много ясно, че ще препоръчваме Крос, след като предлагат по-ниски цени, а не отстъпват по качество на другите марки.
mitacheto написа:След като си купих градски гуми и скапаното време най-сетне се оправи,днес дойде момента на първото ми каране.
Добутах колелото до близката бензиностанцията където напомпих гумите и се отправих към центъра.
martostop написа:Здравейте,
преди няколко седмици и аз си взех 924, колелцето е готино, но нещото, което ми направи впечатление при самата покупка беше следното:
разглеждам аз в магазина и съответно пробвам размери. 190см съм, кръгчета не даваха да се правят за проба, че вече било имало случай на "изчезвания", та с малко уговорки успях да ги навия за пробни кръгчета, като им казах, че не пробвам ли, не купувам. Врътнах аз по едно кръгче с два размера, прецених, че XL е за мен. Та това, което ме учуди, докато ги тествах беше, че и четирите капли съответно на двата байка имаха биене, т.е. бяха кривички. На XL-а повече на L-a по-малко, но го имаше биенето. Казах го това на продавача, а и му го показах, като той каза, че каплите се натягали от машини в завода и човек не ги пипа изобщо, но според мен не е много нормално при самата покупка на чисто ново колело да го има това. Взех да въртя предните капли на 4-5 колела изложени в магазина и всички имаха този проблем, включително и един пичага, който си беше купил миналата седмица Big foot и беше дошъл за регулиране на скорости , врътнах му и на него предната капла, и тя имаше леко биене, той вика "то това е нормално". Взех си го де XL размера като сменихме каплите от L-ката на XL-ката (уговорих се с продавача да сменим каплите с "по-хубавите"и след това да оставя байка за натягане на спици). След ръчната регулация нещата са съвсем различни, пак не перфектни, но чувствително по- добре. Самите капли нямат биене, по-скоро вече е от самите гуми има леееко ...абе вече е добре.
Мисълта ми е, само на мен ли ми прави впечатление това, или просто всички единични бройки в този магазин са били изключение!?...
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта