bio написа:On-One 456 Summer Season - 20'' - 2760 g

NS Surge 15" - 2720g, така де, на това му се вика "да си тежиш на мястото", другото е вятър работа

bio написа:On-One 456 Summer Season - 20'' - 2760 g
bio написа:аз точно, че нямам водач за верига като теб
... не карам толкова агресивно. и не ми пада често тази верига. в случая ми падна при сваляне по стълби и въртене на педалите назад.
THEZOGGO написа:Ами, да дебъгнем проблема. Ако ти е паднала веригата по време на слизане по стълби, то тогава не ти е настроен добре предния дерейльор. Когато е паднала от въртене назад, това според мен, означава, че задния ти дерейльор е с дълго рамо и веригата ти не е скъсена достатачно, според най-голямата плоча на курбелите ти. Ако най-голямата ти плоча е 42 отпред, може да скъсиш малко веригата да речем с 1-2 звена, нали като първо пробваш с едно звено, гледаш колко ти се опъва отзад дерейльора когато караш на предавка да речем 42 на някакъв голям оборот отзад, да речем нещо от рода на 30 или 28, или 32, това разбира се само за теста. : ) Препоръчвам ти дерейльор със средно рамо, ако не си с такова. И все пак за да не гадаем кажи с какъви дерейльори си, с какви плочи отпред и какви обороти отзад. Кажи каква ти е веригата и може ли според теб, безболезнено да се скъси.
Ето при мен как са нещата. Отпред както казах карам с две плочи, преден дерейльор sram X7, заден дерейльор sram x9 със средно рамо и водач за две плочи - BB mount Blackspire Stinger. 2 години карам с тази комбинация и не ми е падала до сега веригата, но компонентите, чак толкова не са важни, по скоро си виж насотойките на дерейльорите и веригата каква й е дължината.
bio написа:сега вече веригата пада от дръгата страна на ушите, но пък не действа магията с предната команда/дерайльор ... защото когато се опита да вдигне веригата тя запъва отново в ISCG ушичките.
искам да си реша този проблем.
bio написа:ау-у-у ... как се изкефих вчера ... много шукарен велосипед съм си спретнал. просто се размазах с максимален кеф ... оргазъм ...
THEZOGGO написа:А добре дошъл в клуба. : )
Какво стана с веригата?
JoeQuarry написа:Здрасти отново!
Ами преди карах Ърбън 15ка... доста зле... отказах се продадох го не беше моята. Понеже бюджета за АМ мека рамка не стига ще си купя окомплектовката и ще го направя с ON ONE пък по нататък АМ рамка мека... та идеята ми е че ми трябва повратливост... аз съм си Фрийрайдърче не мога с висока рамка та ми трябва една идея по ниска... като ест при въртене това се компенсира от колчето лесно. Уви za ефективната горна тръба ми липсва представа, та за това е цялата работа.Определено няма да е 20ка. Но ми се искаше ако някой може да помогне да седна върху една 18ка преди да поръчвам каквото и да е. Свързах се с бойкот-а ама пича карал 16ка и нямат никакви 18ки около тях. Та така. Принципно лапата винаги ми е била максимално къса, но пък и тя се преценява на базата на тръбата.
Ozzie написа:Този чехъл за какво е там?
JoeQuarry написа:Малко да Ъп-нем темата с прясно сглобено On One-че 456 EVO 18''.
http://bump.snimka.bg/other/onone.692050.27938253.big
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта